תשחק דקה בכל משחק ותרשום סיקור של משפט על כל אחד (איזה סוג הוא, וכו', באמת לא יותר ממשפט אחד או שניים).
הייתי מוכן לעשות את הסיקורים בשבילך אבל אני עדיין לא שכחתי את הסיקור ששלחתי לך ולא העלת
עידן כתב:מקום איכסון של ג'יגה הממ?
ומה הגודל המקסימלי של קובץ שניתן לשים בו?
ואה...קיצור הסיקורים זה לא בגלל בעייה של מקום...אלא בגלל שאין מי שירשום אותם
אין הגבלה, זה אחסון שלי. אל תדאג.
צור איתי קשר. +Warez Allowed
אילEAL כתב:תשחק דקה בכל משחק ותרשום סיקור של משפט על כל אחד (איזה סוג הוא, וכו', באמת לא יותר ממשפט אחד או שניים).
הייתי מוכן לעשות את הסיקורים בשבילך אבל אני עדיין לא שכחתי את הסיקור ששלחתי לך ולא העלת
לא זוכר על איזה סיקור אתה מדבר למען האמת, אבל השתדלתי לשים את כולם.
אני מתכוון לוותר בכלל על הסיקורים, אין טעם בלרשום סיקורים של שתי שורות, נראה מה יהיה.
בנוגע ל-Berlo-אם תיבחר האפשרות השלישית אצור איתך קשר.
לדעתי כן צריך לעשות סיקורים אבל קצרים, כי הגולש לא ידע על מה המשחק עוסק, והוא סתם יוריד אותו בלי לדעת כלום עליו, ואם הוא ימצא חן בעייניו.
עדיף את הסיקורים הקצרים שלגולש יהיה קצת מידע.
ויש עוד אפשרות, לתרגם מאנגלית סיקורים, יש הרבה אתרים של רומים או של FAQ שאפשר לתרגם חלק מהם.
ואם צריך יש לי סיקור קצר+משחק אבל אני לא בטוח שמותר להוריד אותו (לפני כמה ימים שאלתי שאלה על זה....)
כמו שאמרתי יש לי סיקור ומשחק, והמשחק הוא חוקי בדקתי.
לדעתי בחופש בעוד חודש יהיה מספיק זמן לעשות סיקורים....
ואני עדין חושב שצריך לעשות סיקור קצר בשביל קצת מידע לגולש
לדעתי רומלטור זה אחלה דבר אבל אתם צריכים עד משחקים למשל advance wars שהיה לכם פעם והוצאתם אותו (לדעתי כדאי שתחזירו) וגם יותר משחקי אסטרטגיה (עם ככב כותבים) אבל חוץ מזה זה אחלה אתר ותענו לי עם יוצא לכם
אומנם אני הצבעתי לאפשרות השנייה(וכך גם רובם-60%, 6 מצביעים), אך היה עדיף-להשאיר בלי כל שינוי! האתר(רומולטור)מאוד מוצא-חן בעיניי, ואני בטוח שגם אחרים כבר התרגלו(עבר!)לאתר-כמו שהוא(עם סיקורים כלליים). אני מציע להוסיף לאתר רומים, ואם כבר אז רק רום אחד(כדי שיהיו בדיוק 40 רומים!) ובנוגע לעיצוב-השאירו אותו כך! עיצוב נהדר....