משחקים להעלה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: משחקים להעלה
תודה!
הנה ההורדה לאוסף השני:
הרשימה בסדר?
הרשימה בסדר?
שכחת לצרף את הקישור 
הרשימה טובה, בהנחה שהיא משחזרת במדויק את השמות של המשחקים בתקליטור.
כלומר, גם אם יש שגיאה במקור, צריך להשאיר אותה גם ברשימה (למשל: אם בתקליטור ישנו משחק בשם "בלק-גק1", כך צריך להיות השם גם ברשימה. זאת בעיה רק אם השם המקורי הוא שונה, למשל, אם במקור כתוב "בלק ג'ק 1").
אם אתה באמת רוצה לעשות לי חיים קלים, צור קובץ Google SpreadSheets משותף שבו עמודה אחת עם השם העברי, אחת עם השם הלועזי ואחת עם הקטגוריה.
ושוב, כמובן, תודה על ההשקעה!
הרשימה טובה, בהנחה שהיא משחזרת במדויק את השמות של המשחקים בתקליטור.
כלומר, גם אם יש שגיאה במקור, צריך להשאיר אותה גם ברשימה (למשל: אם בתקליטור ישנו משחק בשם "בלק-גק1", כך צריך להיות השם גם ברשימה. זאת בעיה רק אם השם המקורי הוא שונה, למשל, אם במקור כתוב "בלק ג'ק 1").
אם אתה באמת רוצה לעשות לי חיים קלים, צור קובץ Google SpreadSheets משותף שבו עמודה אחת עם השם העברי, אחת עם השם הלועזי ואחת עם הקטגוריה.
ושוב, כמובן, תודה על ההשקעה!
כן זאת הרשימה המקורית מהתקליטור אוסף. 
זה יהיה ממש ממש קשה לפענח את כל המשחקים מהרשימה, כי רובם בכלל לא עולים על המערכת שלי.

זה יהיה ממש ממש קשה לפענח את כל המשחקים מהרשימה, כי רובם בכלל לא עולים על המערכת שלי.
נערך לאחרונה על ידי matan2001 ב ש' פברואר 14, 2015 3:14 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.
כן, זאת תמיד הבעיה עם העלאת תקליטורי אוסף 
הנה Google SpreadSheets: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing" target="_blank
אחלה 
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אני מצטרף לתודות, מתן. סחתיין.