Radioactive Grandpa כתב:אמרת שלא הבנת את הבעיה של טושה נכון וחשבת שהיא מתארת בעיה אחרת.
אני אנסה להסביר בצורה ברורה יותר:
בעיה ראשונה: הבעיה של אחינו, הווי אומר "קריעת מסך".
בעיה שניה: מה שנראה כמו FPS נמוך ועדכוני מסך איטיים מדי. זה לפעמים גורם לתופעה של קווים אנכיים שזזים לרוחב המסך. נתקלתי בזה גם במשחקי דיסני מסויימים.
אם טושה רצתה לומר אופקיים במקום אנכיים, אז הבעיה שלה הייתה יכולה להיות ה"בעיה הראשונה" ולא השנייה כפי שחשבתי.
עכשיו יותר ברור?
brother34 כתב:טוב, טוב, אחרי שהדי הצחוק שלכם גוועו, מתנשאי-מבינים-במחשבים-שכמוכם, תדעו שהצלחתי למצוא את הconf הזה לגמרי בעצמי, ולשנות את הערך ההוא לtrue - שוב לגמרי בעצמי!
מוזר, הייתי בטוח שכבר ניסית את זה כיוון שזה מופיע בבירור בשרשור שבתוצאה הראשונה בקישור שנתתי לך קודם וגם ברוב השרשורים האחרים.
יכול להיות שמישהו התיימר לחפור אך לא היה לו כח? P:
Radioactive Grandpa כתב:כן כיוונתי להקלדה ישירה ללא עריכת ה-conf (כשאמרתי "פקודה" ולא "הגדרה"). התוצאה זהה על כל פנים. אפשר לעשות את זה ב-shell של דוסבוקס לפני העלאת המשחק (כמובן, בהפעלה רגילה, לא בשיטת הגרירה של קובץ ההפעלה). כדי לוודא שזה מצליח, אפשר להקליד את שם ההגדרה ("fulldouble") ולקבל את הערך ("true" אם השינוי הצליח). אני תוהה, איך נסית לעשות את זה? במשחק עצמו?
אני לא זוכר ספציפית לגבי fulldouble, אך יש ערכים בקונפיגורציה של דוסבוקס ששינוי שלהם בזמן ריצה לא יעשה דבר.