ישיבה #30 על הנושא שאינו פתוח לדיון
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: ישיבה #30 על הנושא שאינו פתוח לדיון
שקר וכזב, דברי הוצאו מהקשרם.
כן, חוץ מטריסטן, שכן קיבל ארקייד, וההוא שנהיה סימולציה, הה הה.Radioactive Grandpa כתב:עוד מחמאה ייחודית נוספה לאמתחתי כאן.brother34 כתב:אתה אחלה פצלן שבעולם...![]()
(כן, אני כזה אחלה פצלן - שאוקטרין חולם עלי סיוטים בלילות.)
לא יודע. שכמעט כולם סווגו -?- למרות שהם עונים בצורה די מובהקת על ההגדרה הקלאסית של "ארקייד"?brother34 כתב:חידה לממתקדמים : מה הבעיה בפינבולים ברשימה?
שבכולם אני לא מבין איך אפשר לשחק במשך למעלה משלוש דקות רציפות כי הם פאקינג משחקי פינבול?
הי, מי זה פה מעליב פינבול?! שלא נתחיל עם הTower Defense המשעממים שלך!
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
שלי? אני לא עוג. אני מהראשונים ללעוג למשחקים המשעממים האלה. ולשחק בהם.
Radioactive Grandpa כתב:שלי? אני לא עוג. אני מהראשונים ללעוג למשחקים המשעממים האלה. ולשחק בהם.
Re: שאלות לגבי כמה משחקים קלאסיים- אודה לעזרתכם
אני מקפיץ את זה כי עדיין לא קיבלתי מגורדי תשובה רשמית על הנאמר לקמן (שזה בעצם לעיל)(איזה תחכום)
אם עדיין תעלה השאלה : על מה אני מדבר בעצם?, אז בקיצור - Extreme Pinball, אפשר להעלות לאתר או לא?brother34 כתב:סליחה אם זה קצת לא קשור, (בייחוד אחרי שהמשיכו פה לדבר על אנטיוירוסים), אבל אני נדחף פה עוד קצת :Gordi כתב:עדיין לא מת על הרעיון הזה, חברים, מצטער...
מה לגבי משחק שלא נמכר יותר לPC, אבל הוא נמכר לPS? אני מדבר על Extreme Pinball.
לא הצלחתי למצוא אותו למכירה לPC, ואילו לPS זה קיים.
אולי בדוגמא הזו יותר קל להכריע, כי המשחק המקורי יצא ב1996, והגירסה לPS יצאה רק ב2010, אם הבנתי טוב. אז אפשר לשים אותו באתר?
אם מישהו ימצא אותו למכירה לPC זה יפתור את הבעיה בדוגמא הזאת, אבל השאלה ברמת העיקרון נשארת (אם נראה לכם שיש עוד דוגמאות כאלה בכלל).
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
איפה לחתום? שם? פה? איפה החתימה? הנה כאן! איפה? שם!
זו עמדתי בלבד, סליחה אם אני מטעה: אני מניח שלא קיבלת תשובה כי הדילמה מיותרת. גרסה אחת זו לא גרסה שניה, פלייסטיישן זה לא PC, ומכירה כלשהי של משחק בחו"ל היא לא מכירה שלו (או מכירת שקר-כלשהו) בארץ.
והנה זה קורה שוב.
אתה לא מטעה אף אחד, לפחות לא אותי...
אני מניח שאתה צודק, אבל אני רק חשבתי שגורדי לא שם לב לשאלה\שכח לענות מכיון שהנושא פה המשיך לקטילת הרשימה המפורסמת, כחמ כחמ
ולפי שכבר נכוותי בעבר בדבר שהיה נראה לי פשוט, אני מחכה עד לאישור סופי וברור. (גם גורדי2 לא יספיק לי!)
אני מניח שאתה צודק, אבל אני רק חשבתי שגורדי לא שם לב לשאלה\שכח לענות מכיון שהנושא פה המשיך לקטילת הרשימה המפורסמת, כחמ כחמ
ולפי שכבר נכוותי בעבר בדבר שהיה נראה לי פשוט, אני מחכה עד לאישור סופי וברור. (גם גורדי2 לא יספיק לי!)
Re: איפה לחתום? שם? פה? איפה החתימה? הנה כאן! איפה? שם!
גורדי גם מחשיב מכירה באתרים שנגישים לקנייה בארץ (כגון GOG) כסיבה לאי הוספה של משחק.Radioactive Grandpa כתב:זו עמדתי בלבד, סליחה אם אני מטעה: אני מניח שלא קיבלת תשובה כי הדילמה מיותרת. גרסה אחת זו לא גרסה שניה, פלייסטיישן זה לא PC, ומכירה כלשהי של משחק בחו"ל היא לא מכירה שלו (או מכירת שקר-כלשהו) בארץ.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אני לא אשאל אותך מנין הקביעה המפתיעה הזו. במטותא ממך, בוא לא ניכנס לנקודה הזו. (אלא אם לגורדי יתחשק פתאום לפתוח את זה לדיון. במקרה כזה ודאי שלא אתנגד.)Ingsoc כתב:גורדי גם מחשיב מכירה באתרים שנגישים לקנייה בארץ (כגון GOG) כסיבה לאי הוספה של משחק.
רגע, דרושה הבהרה כאן... על מה אתה מדבר?brother34 כתב:לפי שכבר נכוותי בעבר בדבר שהיה נראה לי פשוט
אה! אז זאת הסיבה שעד היום אני מחכה לסיקור של Rise of the Triad! הא? הא?
brother34 כתב:(גם גורדי2 לא יספיק לי!)
דרוֹש גם פלט של Authenticity decrypter 2000, copyright Gordi 2013.
כאן הייתה הודעה שנמחקה על ידי הכותב מסיבות השמורות עימו.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר.
למעשה לא יכולתי לנסח זאת בכלל. יש דברים שרק לאדמו"ר מנעו"ל מותר לומר.
ששש, ששש, ששש! איך, לכל הרוחות, אתה לא שוכח את זה?!?! אני אבוד...Radioactive Grandpa כתב:רגע, דרושה הבהרה כאן... על מה אתה מדבר?brother34 כתב:לפי שכבר נכוותי בעבר בדבר שהיה נראה לי פשוט
אה! אז זאת הסיבה שעד היום אני מחכה לסיקור של Rise of the Triad! הא? הא?
למעשה, זה לא משהו שנאמר פה איפשהוא, לכן אין סיבה שתבין. אם אתה מעוניין, אבהיר לך.
עוג, תודה על הטיפ, אפילו שעכשיו אולי כבר נפלתי בזה ששאלתי את שאלת הקיטבג
דרך אגב, לא ממש דיברתי על ה"נושא שאינו פתוח לדיון", יותר שאלתי בכיוון של משהו שלא היה זכור לי שעלה פה לדיון אי פעם.
אני אומר את זה כי אתה מוכר לי כאחד שאין עיתותיו בידו לקרוא יותר מדי הודעות אחורה וכדומה, אבל בתכל'ס זה לא משנה.
כמו שאמרתי - תודה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
צריך לבקש מבלוב לפתוח לי חלקה פרטית בניטפוקיה
אני לא שוכח את זה רק כדי להשכיח מעצמי את כל ההבטחות שפזרתי פה ועוד לא קיימתי.
אתה מוזמן להבהיר אם בא לך.
אתה מוזמן להבהיר אם בא לך.