תן לי אחת.עידן כתב:לא חסרות דוגמאות
מחפשת קישור למשחק who stole hanukkah
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: מחפשת קישור למשחק who stole hanukkah
לא ברור לי למה אני צריך להוכיח משהו, אבל בסדר:
Tomb Raider החדש שעוד לא יצא. נמכר במכירה מוקדמת מיוחדת ב-Steam, שגם כוללת תוספות כל עוד קונים אותו יותר.
באתר הרשמי אין זכר ל-Steam, ונדמה לי שגם כל הקישורים שם הם לגרסאות "קופסא", ולא רק להורדה דיגיטלית כמו בסטים.
Tomb Raider החדש שעוד לא יצא. נמכר במכירה מוקדמת מיוחדת ב-Steam, שגם כוללת תוספות כל עוד קונים אותו יותר.
באתר הרשמי אין זכר ל-Steam, ונדמה לי שגם כל הקישורים שם הם לגרסאות "קופסא", ולא רק להורדה דיגיטלית כמו בסטים.
World of Goo נמכר ב-20 דולר באתר הרשמי(איזה גנבים) וב-2 דולר במחיר מבצע ב-GMG. כמובן, אין שום אזכור ל-GMG(גם לא לסטים) באתר הרשמי. זה מאוד דומה לדוגמא שכאן.
אתה לא "צריך". אני ביקשתי, אז אולי תרצה להיענות לבקשתי.עידן כתב:לא ברור לי למה אני צריך להוכיח משהו
הקישור הראשון שאני בדקתי מוביל לרכישה דיגטלית. ובכלל, המשחק עוד לא שוחרר, אז אין שום דבר סופי עדיין.עידן כתב: החדש שעוד לא יצא. נמכר במכירה מוקדמת מיוחדת ב-Steam, שגם כוללת תוספות כל עוד קונים אותו יותר.
אולי לא הסברתי טוב, אני מחפש דוגמה למשחק שנמכר באתר מסויים במדיה דיגיטלית, ובאתר היוצר במדיה פיזית בלבד.עידן כתב:World of Goo נמכר ב-20 דולר באתר הרשמי(איזה גנבים) וב-2 דולר במחיר מבצע ב-GMG. כמובן, אין שום אזכור ל-GMG(גם לא לסטים) באתר הרשמי.
סבבה, ציטטת אותי, כשאמרתי ש"לא חסרות דוגמאות". דיברתי על מה שרשמתי באותה הודעה שלי בלבד.
לגבי קופסא/דיגיטלי-אין לי מושג, אבל אני בהחלט מאמין שזה עשוי להיות אפשרי.
לגבי קופסא/דיגיטלי-אין לי מושג, אבל אני בהחלט מאמין שזה עשוי להיות אפשרי.
משחקי שוליית המכשף נמכרים באתר של Adventure Soft כמדיה פיזית (ובמחיר די מופקע) בלבד ובאופן דיגיטלי ב-GOG.Og כתב:אולי לא הסברתי טוב, אני מחפש דוגמה למשחק שנמכר באתר מסויים במדיה דיגיטלית, ובאתר היוצר במדיה פיזית בלבד.
תודה על העזרהIngsoc כתב:משחקי שוליית המכשף נמכרים באתר של Adventure Soft כמדיה פיזית (ובמחיר די מופקע) בלבד ובאופן דיגיטלי ב-GOG.Og כתב:אולי לא הסברתי טוב, אני מחפש דוגמה למשחק שנמכר באתר מסויים במדיה דיגיטלית, ובאתר היוצר במדיה פיזית בלבד.
לפי מה שהבנתי, מה שנמכר בGOG אלה רק הקבצים שנחוצים לעבוד עם SCUMMVM ולא המשחק עצמו.Ingsoc כתב:משחקי שוליית המכשף נמכרים באתר של Adventure Soft כמדיה פיזית (ובמחיר די מופקע) בלבד ובאופן דיגיטלי ב-GOG.
אוקיי, וידאתי את זה, זה בהחלט נכון מלבד S3D שלגביו אני לא בטוח.Og כתב:לפי מה שהבנתי, מה שנמכר בGOG אלה רק הקבצים שנחוצים לעבוד עם SCUMMVM ולא המשחק עצמו.
ורק להבהיר את דבריי שוב: לא אמרתי שזה בלתי אפשרי, אמרתי שזה לא הגיוני. גם לא אמרתי שאין דוגמה לכך, רק ביקשתי כזו.
ואגב, לתת דוגמאות מGOG לא הופך את העקרון ליותר הגיוני, המשאבים והכלים שעומדים לרשות GOG הם שונים לגמרי מאלה של האתר הנדון.
זה ממש "משחקו של תזאוס" (או משחקו של ה-Low King, מה שתעדיפו).Og כתב:לפי מה שהבנתי, מה שנמכר בGOG אלה רק הקבצים שנחוצים לעבוד עם SCUMMVM ולא המשחק עצמו.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Octarine כתב:זה ממש "משחקו של תזאוס"