מורטל קומבט 4

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

proger89

Re: מורטל קומבט 4

שליחה על ידי proger89 »

Og כתב:קח:
http://www.mediafire.com/download.php?bt194r758287kup" target="_blank
זה הריפ במלואו, תוריד לתיקייה חדשה, תחלץ, תפעיל את MK4.REG ואז את MK-4.EXE ותאמר לי אם זה עובד.
תודה רבה, הכל עובד חלק!

עכשיו רציתי לדעת אם יהיה אפשרי לשחק את זה דרך המחשב רק עם שלטי אקס בוקס(השלטים מוגדרים בתור מקלדת...)

נראה לך אפשרי?
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

מז"א השלטים מוגדרים בתור מקלדת?
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

אוקיי לא ראיתי בהתחלה מה שOG כתב שאם רוצים להפעיל את המלא צריך להוריד את הריפ ואז להפעיל כשהדיסק בפנים

כהדיסק מופיע בכונן וירטואלי אין מוזיקה בשלבים עצמם ניסיתי עם DAEMON TOOLS וזה לא עבד...יש אפשרות שדרך כונן וירטואלי תהיה מוזיקה?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

proger89 כתב:תודה רבה, הכל עובד חלק!
זה מוזר, מה ששלחתי לך היה הריפ בדיוק כפי שהורדתי אותו רק עם השינוי לקובץ הREG כפי שאמרתי לך. אז אני לא מצליח להבין למה לא הצלחת לשנות את קובץ הREG בעצמך :scratch:
אם טעית במשהו זה בסדר, אבל אם יש בחלונות 7 איזושהי הגדרה שאני לא מודע לה זו בעיה...
proger89 כתב:נראה לך אפשרי?
בטח, למה לא? תלחץ על F1 במשחק כדי לראות את כל האפשרויות.
dj_anubis כתב:אין מוזיקה בשלבים עצמם ניסיתי עם DAEMON TOOLS וזה לא עבד...
המוזיקה באה מרצועות שמע. מנסיון שלי רצועות שמע במשחקים ישנים+כונן וירטואלי זה סיוט. אני זוכר שכשהייתי עם XP היו משחקים שהרצועות שלהם לא עבדו ואז הייתי צריך להתקין את DT 3.4.7 ולהפעיל אודיו אנלוגי ובחלק מהמשחקים זה עבד.
בחלונות 7 אין אודיו אנלוגי, והרבה משחקים שוב לא השמיעו רצועות, ואז יום אחד שידרגתי את גרסת DT LITE מ-4.35.6 ל-4.45.4 ופתאום רוב המשחקים התחילו להשמיע רצועות. למה? לך תבין :scratch:
דברים שהייתי מציע לך לנסות (לפי הסדר):
-להפעיל אודיו אנלוגי (אם יש לך DT 3.4.7)
-לשנות את סדר הכוננים כפי שכתוב בנספח במדריך של DT באתר.
-לעדכן את DT לגרסת LITE האחרונה.
יותר מזה אני לא חושב שאני אוכל לעזור.
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

OG תודה..אני אבדוק את זה...ממה שראיתי גם בסרט פתיחה יש כמו "תיקים" כאלה לא יודע כאילו עשו IMAGE מדיסק שרוט...צריך לבדוק שוב..
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

אוקיי בדקתי את זה עדכנתי לגרסה הכי חדשה של DAEMON TOOLS וזה ללא שינויף ניסיתי את זה גם במשחק ZYCLUNT - BLADE WARRIOR שעובד עם רצועות שמע וזה לא עובד בלי שהדיסק יהיה פיסית בכונן

תודה בכל מקרה

עריכה

צרבתי את הדיסק וגם עוד עותק ממקור אחר, הפעלתי את הRIP באמת ראיתי את הסרטון אבל המוזיקה לא עובדת...
מעבר לזה גם כשצרבתי את הIMAGE מ2 המקורות הוא צרב לי TRACK אחד ולא כמה.... :scratch:

עבד' בסוף :P
צרבתי עם CD COPY מכונן וירטואלי ואזה עבד
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

dj_anubis כתב:צרבתי עם CD COPY מכונן וירטואלי ואזה עבד
להבא, אני ממליץ בחום על IMGBURN, היא עושה הרבה יותר מרוב התוכנות המסחריות אבל היא חינמית.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא