לכידת תמונות במשחקי Win

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: לכידת תמונות במשחקי Win

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אז כאמור, המחשות...

הנה תמונה מהתפריט באלאדין, בקנה מידה טבעי של 1X:
תמונה
זו התמונה שאתה מקבל בלי מאמץ, באופן מיידי, כשאתה מצלם דרך דוסבוקס ב-Ctrl+F5. תמונה כזו היא הרצוי.

הנה אותה תמונה בקנה מידה ("scaler") של 2X:
תמונה
זו התמונה שאתה מקבל כשאתה מצלם ידנית באמצעות מקש ה-PrintScreen, בין אם ממסך מלא, או בחלון לאחר שערכת וחתכת את כל השאר.
וזאת, בהנחה שלא נגעת בהגדרת ה-scaler של דוסבוקס. על כל פיקסל שיש לך בתמונה הקודמת, יש לך כאן ארבעה. את זה אפשר לשחזר באופן מדויק לקנה המידה הטבעי, מצב התמונה הקודמת, בלי לפגוע בכלל באיכות (אם אתה יודע מה אתה עושה™).

וזו אותה תמונה בהמחשה לקנה מידה של 2X עם שימוש לכאורה בפילטר כלשהו:
תמונה
(זאת פיקטיבית. זייפתי אותה לשם ההמחשה)
תמונה כזו אתה עשוי לקבל ע"י משחק בהגדרה של scaler בדוסבוקס, שימוש בפילטר ב-ScummVM, ואולי בגרסאות המרה לחלונות ודברים דומים...
תמונה כזו לא ניתן לשחזר לקנה מידה טבעי בלי לפגוע במידה כלשהי, גם אם מזערית, באיכות שלה.
[עריכה: אני חוזר בי מהנימה הנחרצת. נדמה לי שהצלחתי לשחזר, ספציפית את זאת, למצב מושלם. אולי זה תלוי בפילטר, אולי בתמונת המקור.]

Og כתב:אתה יכול לקרוא לי (כמעט) איך שאתה רוצה, רק לא "אוג" או "הוג".
אז אפשר אוגי!
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

Radioactive Grandpa כתב:
Og כתב:אתה יכול לקרוא לי (כמעט) איך שאתה רוצה, רק לא "אוג" או "הוג".
אז אפשר אוגי!
והמקקים?
תמונה
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי brother34 »

וואו, תודה על ההשקעה. אבל לא נפטרת ממני עוד :
Radioactive Grandpa כתב:
תמונה כזו אתה עשוי לקבל ע"י משחק בהגדרה של scaler בדוסבוקס, שימוש בפילטר ב-ScummVM, ואולי בגרסאות המרה לחלונות ודברים דומים...
תמונה כזו לא ניתן לשחזר לקנה מידה טבעי בלי לפגוע במידה כלשהי, גם אם מזערית, באיכות שלה.
[עריכה: אני חוזר בי מהנימה הנחרצת. נדמה לי שהצלחתי לשחזר, ספציפית את זאת, למצב מושלם. אולי זה תלוי בפילטר, אולי בתמונת המקור.]
לא הבנתי : זה נוגע בעצם לשאלתי המקורית? דוסבוקס וScummVM משפיעים על חלונות? :scratch:
אם אני מצלם בPrntscrn, מה זה משנה?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Radioactive Grandpa כתב:אז אפשר אוגי!
התכוונתי גם לא שום דבר שמכיל אוג או הוג (כלומר, גם לא נני אוג, לא אוגי, לא הוגזילה™ ולא כרת האוגרתי).
brother34 כתב:לא הבנתי : זה נוגע בעצם לשאלתי המקורית? דוסבוקס וScummVM משפיעים על חלונות? :scratch:
אם אני מצלם בPrntscrn, מה זה משנה?
למה אתה מסתבך? כשתצטרך ללכוד משהו, תשאל, ככה יהיה הרבה יותר קל להסביר לך עם דוגמה מעשית. (דיסקליימר: רק רציתי להביע את דעתי בנוגע לעניין, אבל זה לא אומר שיש לי איזושהי התנגדות להמשך הדיון הזה בין R.G לאח34)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

אז עוג מדבר עוגריתית?

Og כתב:(דיסקליימר: רק רציתי להביע את דעתי בנוגע לעניין, אבל זה לא אומר שיש לי איזושהי התנגדות להמשך הדיון הזה בין R.G לאח34)
כן, אתה די צודק. אח, מכיוון שמשחקי חלונות פחות צפויים גראפית, עדיף לדון כל מקרה לגופו בעת הצורך.
אם על כל פנים תרצה להשביע את סקרנותך האינטלקטואית, אני לא בטוח שהבנתי את השאלה. פשוט נסיתי להראות לך איך הדברים עשויים להיראות במצבים שונים (לכאורה, במשחקים שונים לחלונות, ובפרט כאלו שהם גרסאות המרה).
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי brother34 »

Og כתב:
Radioactive Grandpa כתב:אז אפשר אוגי!
התכוונתי גם לא שום דבר שמכיל אוג או הוג (כלומר, גם לא נני אוג, לא אוגי, לא הוגזילה™ ולא כרת האוגרתי).
רגע, אז אפשר עוגיפלצת! (אני מרגיש את החבל נמתח קצת יותר מדי).
Radioactive Grandpa כתב:
Og כתב:(דיסקליימר: רק רציתי להביע את דעתי בנוגע לעניין, אבל זה לא אומר שיש לי איזושהי התנגדות להמשך הדיון הזה בין R.G לאח34)
כן, אתה די צודק. אח, מכיוון שמשחקי חלונות פחות צפויים גראפית, עדיף לדון כל מקרה לגופו בעת הצורך.
אם על כל פנים תרצה להשביע את סקרנותך האינטלקטואית, אני לא בטוח שהבנתי את השאלה. פשוט נסיתי להראות לך איך הדברים עשויים להיראות במצבים שונים (לכאורה, במשחקים שונים לחלונות, ובפרט כאלו שהם גרסאות המרה).
לא תוכלו לעצור אותי בחתירתי אל האמת האוניברסלית! כשמן על פני המים צוף תצוף! לא אנוח ולא אשקוט עד ש... אה, בסדר. אתם צודקים כמובן.
תודה לבינתיים :)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

brother34 כתב:רגע, אז אפשר עוגיפלצת! (אני מרגיש את החבל נמתח קצת יותר מדי).
אפשר, אבל אז אני אצטרך לעשות לך מה שהוא עושה לעוגה ב 1:57.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

brother34 כתב:שאלתי את זה אישיות בכירה כאן באתר, והתשובה היתה "לא יודע, תשאל בפורום", אז אל תסתכלו עלי במבט פרינטסקריני כזה.
:blackeye:
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

מודה שלזה לא ציפיתי.
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי brother34 »

לכדתי תמונות ל"פצפוצי מילים" ז"ל. מכיון שזה הולך לשת"ק אני מניח שלאף אחד לא ישנה איזה איכות ואיזה סוג קובץ.
אבל (קצת בּוּרוּת, מה יש) איך אני עושה להודעה בפורום תמונה ממוזערת? צריך ליצור תמונות קטנות חדשות ולהעלות אותן גם לשרת (Image.co :blackeye: il במקרה שלי)?
או שיש דרך אחרת?
סמל אישי של משתמש
Ingsoc
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי Ingsoc »

brother34 כתב:לכדתי תמונות ל"פצפוצי מילים" ז"ל. מכיון שזה הולך לשת"ק אני מניח שלאף אחד לא ישנה איזה איכות ואיזה סוג קובץ.
אבל (קצת בּוּרוּת, מה יש) איך אני עושה להודעה בפורום תמונה ממוזערת? צריך ליצור תמונות קטנות חדשות ולהעלות אותן גם לשרת (Image.co :blackeye: il במקרה שלי)?
או שיש דרך אחרת?
יש את המחסן.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Ingsoc כתב: יש את המחסן.
שמאד מומלץ והוא עושה תמונות ממוזערות לבד, אתה בוחר את כל התמונות להעלאה והוא מעלה, יוצר לכולן תמונות ממוזערות ונותן לך את כל הקישורים ביחד כך שמלבד ההעלאה והדבקה של הקישורים בהודעה אתה לא צריך לעשות כלום. כך גם עובדים אתרי אחסון תמונות שמכבדים את עצמם (Imageshack, Imgur, Imagebam) אבל כאמור, לצרכי האתר הזה, המחסן מומלץ ביותר.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

מומלץ ואף רצוי.
וכמו-כן,
brother34 כתב:מכיון שזה הולך לשת"ק אני מניח שלאף אחד לא ישנה איזה איכות ואיזה סוג קובץ.
זה נכון עקרונית, אבל בכל זאת עדיפה כמובן איכות מרבית (וגודל מינימלי בעדיפות שניה, מפני שהוא מיועד למחסן, ולנוחות "רשתית" בכלל). במילים אחרות, png כפורמט lossless וחסכוני בד"כ הוא קרוב לודאי האפשרות המועדפת.
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי brother34 »

אני מנסה ללכוד תמונות בVFPC, ע"י פרינטסקרין, וכשאני מדביק את הלכידה בצייר, התמונה שחורה כמעט לגמרי, אפשר לראות בקושי צללית של מה שאמור להיות.
אז מה אני צריך לעשות?
דרך אגב, למי שמתבלבל, VFPC זה משחק, לא איזו תוכנת PC :)
Og
מנהל
מנהל

TLAPD

שליחה על ידי Og »

Avast ye, me kin!
Me pictures be scurvy t'ye?
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא