רחלירחלי כתב:האתר הזה עדיף על על פייסבוק. לפתוח שם עמוד פירושו ללכת לאיבוד במדבר של הסחות דעת... פה אתה צולל נטו אל תוך המשחקים הישנים וזה מה שכיף. לא תקפוץ לך הודעה מלמטה ולא נוטיפיקיישן מלמעלה. http://www.redseo.co.il/6-%D7%A1%D7%99% ... %9C%D7%9A/" target="_blank
rest my case.
סליחה על השליליות, אבל:
1. האתר הזה ופייסבוק לא באים אחד על חשבון השני. אין שום קשר. מדובר כאן רק על ערוץ נוסף של חשיפה למקור - האתר הזה.
2. סוג השיווק שהבחור הזה מקשקש עליו בבלוג הזה הוא לא אותו סוג פרסום שעומד כאן על הפרק, לא בפרסום ולא ב"מוצר". זה לא רלוונטי לענייננו.
(3. ובלי קשר לעובדה שהפוסט הזה לא ממש רלוונטי לענייננו, הבחור הזה לא רציני. זה אולי מאיר עיניים למי שבולע סיסמאות נבובות באותה רמה מהצד השני.)
רחלירחלי כתב:האתר הזה עדיף על על פייסבוק. לפתוח שם עמוד פירושו ללכת לאיבוד במדבר של הסחות דעת... פה אתה צולל נטו אל תוך המשחקים הישנים וזה מה שכיף. לא תקפוץ לך הודעה מלמטה ולא נוטיפיקיישן מלמעלה. http://www.redseo.co.il/6-%D7%A1%D7%99% ... %9C%D7%9A/" target="_blank
rest my case.
סליחה על השליליות, אבל:
1. האתר הזה ופייסבוק לא באים אחת על חשבון השני. אין שום קשר. מדובר כאן רק על ערוץ נוסף של חשיפה למקור - האתר הזה.
2. סוג השיווק שהבחור הזה מקשקש עליו בבלוג הזה הוא לא אותו סוג פרסום שעומד כאן על הפרק. זה לא ממש רלוונטי לענייננו.
(3. ובלי קשר לעובדה שהפוסט הזה לא ממש רלוונטי לענייננו, הבחור הזה לא רציני. זה אולי מאיר עיניים למי שבולע סיסמאות נבובות באותה רמה מהצד השני.)
+111
(אתה רשמת בפחות עדינות את בערך כל הנקודות שחשבתי עליהן אך ביטאתי בזהירות)
Radioactive Grandpa כתב:
בלי קשר, אני סתם מתלהב מהפיצ'ר החדש של הפורום.
סליחה על האוף טופיק, ואמנם לא איש שיווק אנוכי, אבל דווקא נראה לי שיש משהו בדבריו. פייסבוק היא לא פלטפורמת פרסום מאוד מוצלחת, והוא מסביר למה.
rest my case.
סליחה על השליליות, אבל:
1. האתר הזה ופייסבוק לא באים אחד על חשבון השני. אין שום קשר. מדובר כאן רק על ערוץ נוסף של חשיפה למקור - האתר הזה.
2. סוג השיווק שהבחור הזה מקשקש עליו בבלוג הזה הוא לא אותו סוג פרסום שעומד כאן על הפרק, לא בפרסום ולא ב"מוצר". זה לא רלוונטי לענייננו.
The point stands for itself. אין לי מושג למה אתה סבור שהבלוגר הזה "מקשקש" ולמה אתה מזלזל במה שכתב (אני באופן אישי ואובייקטיבי התרשמתי), אבל בכל מקרה מה שחשוב באמת זה לא הירידה לפרטי פרטים אלא הלך רוח הדברים. פייסבוק זו פלטפורמת שיווק גרועה, ועם המידע הזה תעשו מה שאתם רוצים.
כדי להיות הוגנת אני אציין שלי באופן אישי יש רתיעה מעמודי מעריצים, עקב יותר מידי וירוסים שחדרו לי למשתמש בפייסבוק דרכם.
בקצרה לשניכם, לא אמרתי שאין משהו בדבריו. אפילו אמרתי שזה מאיר עיניים (למי שמה שחשוב לו באמת זו לא הירידה לפרטי פרטים אלא הלך רוח הדברים...). כשאני חושב גם על האנשים (לא רבים אמנם) שיצא לי להכיר שמציגים את עצמם מקצוענים בתחום קידום אתרים, השטחיות וחוסר האחריות שלהם, אני גם יכול להבין מאיפה זה בא ולמה זה חיובי שיש מי שאומר את זה ככה. מה שרציתי לומר הוא ש"שיווק בפייסבוק" זה לא קמפיין מהקופסה על המדף (אם יש לכם איש שיווק שככה הוא מתייחס לזה, אז כן, הפוסט הזה עונה לו כמו שצריך). צריך לדעת איך לנצל נכון את אחת מפלטפורמות החשיפה המשמעותיות ביותר שישנן כיום, וזה עיסוק מורכב מאוד. "פייסבוק זו פלטפורמת שיווק גרועה, ועם המידע הזה תעשו מה שאתם רוצים" - זה לא מידע. זו דעה שלוקחת בחשבון חלק מהתמונה (מה גם תמונה שממש לא עומדת על הפרק במקרה שלפנינו, אבל לא ברור לי אם אנחנו עדיין דנים על הקשר של זה אלינו או שסתם הפלגנו לאוף טופיק על שיווק בפייסבוק). זה הכל.
האמת שאני הצעתי את זה כי אני חושב שהיום אנשים גולשים באינטרנט בצורה אחרת מאיך שגלשו לפני 5-6 שנים .
אם פעם הגולש חסר-המטרה הממוצע היה מכלה את זמנו לריק בלופ של YNET, אי מייל, ושניים-שלושה פורומים בנושאים שמעניינים אותו, היום ברירת המחדל שלו זה פייסבוק, עם קצת גיחות לדברים אחרים באמצע.
אני ניהלתי פורום בתפוז שהתייבש לגמרי לדעתי לא בגלל ניהולי הכושל אלא בגלל משב הרוח של צוקרברג.
היום אם אתה לא בפייסבוק, אתה לא בשום מקום.
CD MAN כתב:
אני ניהלתי פורום בתפוז שהתייבש לגמרי לדעתי לא בגלל ניהולי הכושל אלא בגלל משב הרוח של צוקרברג.
לאו דווקא. אני ראיתי כמה פורומים שהתייבשו גם לפני עידן פייסבוק. מניסיוני מה שבד'כ קורה הוא שיש שדרה של משתמשים קבועים שמובילים את הפורום, ואחרי כמה שנים הם מתבגרים / מאבדים עניין / מתגייסים / מתחתנים / טסים לחיות במנזר טיבטי (כלומר, כל מיני עניינים של החיים האנלוגים שלא קשורים לאינטרנט) ובלי התמיכה שלהם המשתמשים האחרים לא מסוגלים להחזיק את הפורום.
זה גלגל החיים, סימבה.
Radioactive Grandpa כתב:בקצרה לשניכם, לא אמרתי שאין משהו בדבריו. אפילו אמרתי שזה מאיר עיניים (למי שמה שחשוב לו באמת זו לא הירידה לפרטי פרטים אלא הלך רוח הדברים...). כשאני חושב גם על האנשים (לא רבים אמנם) שיצא לי להכיר שמציגים את עצמם מקצוענים בתחום קידום אתרים, השטחיות וחוסר האחריות שלהם, אני גם יכול להבין מאיפה זה בא ולמה זה חיובי שיש מי שאומר את זה ככה. מה שרציתי לומר הוא ש"שיווק בפייסבוק" זה לא קמפיין מהקופסה על המדף (אם יש לכם איש שיווק שככה הוא מתייחס לזה, אז כן, הפוסט הזה עונה לו כמו שצריך). צריך לדעת איך לנצל נכון את אחת מפלטפורמות החשיפה המשמעותיות ביותר שישנן כיום, וזה עיסוק מורכב מאוד. "פייסבוק זו פלטפורמת שיווק גרועה, ועם המידע הזה תעשו מה שאתם רוצים" - זה לא מידע. זו דעה שלוקחת בחשבון חלק מהתמונה (מה גם תמונה שממש לא עומדת על הפרק במקרה שלפנינו, אבל לא ברור לי אם אנחנו עדיין דנים על הקשר של זה אלינו או שסתם הפלגנו לאוף טופיק על שיווק בפייסבוק). זה הכל.
רחלירחלי כתב:אני באופן אישי ואובייקטיבי התרשמתי
הא? מה זה אומר שהתרשמת באופן אובייקטיבי?
לא ביחס לשנותיי עתירות הניסיון בקידום ושיווק אתרים (אמממ - לא.), אלא ביחס לניסיוני כבעלת חשבון פייסבוק ותיק יחסית ולצפייתי בתפקוד הדברים בשטח. אני מצטערת שאיני יכולה להביא לך "מידע" אלא רק "דעה שלוקחת בחשבון חלק מהתמונה". כשאלמד את הנושא ואהיה יותר משופשפת איתו, אז אוכל להייתמר ולטעון שאתה טועה או צודק. בינתיים, אני אמשיך להשפריץ "דעות".
להערכתי אני מהמאות או האלפים הראשונים בארץ שהיו להם חשבונות בפייסבוק, והעובדה ה"מרשימה" הזו לא מאפשרת לי איזושהי "התרשמות אובייקטיבית" (שאני עדיין לא מבין מה זה אומר) מדעה בנושא השיווק בו. אני מסכים בהחלט שגם הרושם שלי הוא שרב השיווק שנעשה בפייסבוק נעשה בצורה שגויה ולא יעילה (ומה שאני אומר הוא שהעובדה הזו לא פוסלת את כל הערוץ הזה מראש).
רחלירחלי כתב:כשאלמד את הנושא ואהיה יותר משופשפת איתו, אז אוכל להייתמר ולטעון שאתה טועה או צודק.
אחלה. אני אשמח ללמוד ממך כמה דברים על הדרך. פשוט נוצר לי הרושם שכבר עכשיו התיימרת קצת לטעון מה נכון ולא נכון, עם כל הביטויים האלו, "rest my case", "the point stands for itself" שלא הבנתי מה בדיוק מוכח פה.
זה בסדר שלא הבאת מידע, הרי גם אני לא הבאתי כאן מידע, אלא "השפרצתי דעה" משל עצמי (שגם לא אמרה שום דבר נחרץ). הטיפ לחיים שאני מציע כאן הוא פשוט לדעת להתייחס לזה ככה, בזהירות הנדרשת.
Octarine כתב:אני ראיתי כמה פורומים שהתייבשו גם לפני עידן פייסבוק. מניסיוני מה שבד'כ קורה הוא .....
Octarine כתב:...מניסיוני מה שבד'כ קורה הוא שיש שדרה של משתמשים קבועים שמובילים את הפורום, ואחרי כמה שנים הם מתבגרים / מאבדים עניין / מתגייסים / מתחתנים / טסים לחיות במנזר טיבטי...
Octarine כתב:...מניסיוני מה שבד'כ קורה הוא שיש שדרה של משתמשים קבועים שמובילים את הפורום, ואחרי כמה שנים הם מתבגרים / מאבדים עניין / מתגייסים / מתחתנים / טסים לחיות במנזר טיבטי...
מזל שכאן אף אחד לא טס לחיות במנזר טיבטי...
לך תדע. רבים וטובים עזבו אי שם בערבות 2004 הקפואות.