Wallace & Gromit in Project Zoo (Alistair Lindsay) - Temple, Fight
(התלבטתי בין זה ל-Jungle House)
[עריכה]
אגב יויו, תרגיש חופשי לקשר גם למוכרות/מועדפות, יש אנשים שלא מכירים את המשחק.
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Radioactive Grandpa כתב:
צריך לבדוק את זה עם פסקול למשחק מחשב מאת אבי ביטר.
אבל זה אמור להיות הפוך - כן שמתי לב למוזיקה ונהנתי ממנה. אולי כשאני משחק אני כל כך נכנס לדמות והגבולות ביני לטוני הוק מטשטשיםIngsoc כתב:
או שאולי שאם אתה נכנס לתוך המשחק אתה לא ממש שם לב למוזיקה שלו.

לא התלהבתי יתר על המידה.Radioactive Grandpa כתב:הנחתי שהשרשור הזה יהיה תוסס יותר... נו. נראה שכולם ישנים.
מוסיקת בוקר טוב.
קסם התות (אביב קורדיץ) - נעימת הנושא
זה בדר'כ מה שקורה לשרשורים בלי נושא מוגדר. אני לא מבין למה זה שונה משרשור המשחקים ההזויים למשל, שדווקא שומר על חיות וחינניות.עידן כתב: לגבי התסיסה של השרשור...לא יודע, כל אחד זורק משהו אחר, וקשה להתייחס לזה כמו שצריך...
קסם התות...? באמת?Radioactive Grandpa כתב: מוסיקת בוקר טוב.
קסם התות (אביב קורדיץ) - נעימת הנושא

כן. באמת.Octarine כתב:קסם התות...? באמת?
באמת שאתם מתדיינים על זה, באמת?Radioactive Grandpa כתב:כן. באמת.Octarine כתב:קסם התות...? באמת?
באמת שאתה שואל באמת?
מה פשר שגיאת הכתיב בשם השיר?Radioactive Grandpa כתב:אני גם מניח שאני כתבתי על זה פעם כאן: פעם השתמשתי ב-Labratory בתור מוסיקה לאחד משלבי החובבים (דרך עורך השלבים) ב-UT.
ראיתי זאת כשבדקתי בויקי, לכן הוספתי et al.Radioactive Grandpa כתב:אגב אם כבר מדברים על זה, יש לומר שמי שאחראי על הפסקול של UT הוא לא ברנדון לבדו, אלא קבוצת Straylight שהוא עמד בראשה.
לי זה קרה עם נעימת הנושא של Cave Story ששמעתי הרבה פעמים לפני ששיחקתי בו.Radioactive Grandpa כתב:אני אמשיך במשחק האסוציאציה מהתגובה של יויו. הנה מנגינה, גם, ממשחק של נינטנדו, שמעולם לא שיחקתי בו, ותפסה אותי מיד.
אם מדברים על מוזיקה אהובה ממשחקים שלא שוחקו, להקות, ו-Ninja Gaiden, זה מזכיר לי קאבר של מנגינות מ-Ninja Gaiden:Octarine כתב:אח, עידן, אם לא היית קיים...
היינו נאלצים להסתפק בגורדי.
אני רוצה להקדיש לך את הקטע הבא ממשחק הגיימבוי שהכי חרשתי עליו בתור ילד, Ninja Gaiden Shadow
(תקשיבו רק למוזיקה, הבחור שמשחק ממש גרוע ומפספס כמעט את כל האיזורים הסודיים במשחק)

שאלה טובה. נתקלתי איפשהו (אולי בתגובות לסרטונים קשורים ב-YouTube) בטענה שזה כדי להדגיש את המילה rat בתוך השם. אבל זו לא טענה סבירה במיוחד...C-man כתב:מה פשר שגיאת הכתיב בשם השיר?
צודק. לא הכרתי את הצירוף et al קודם (רק et). בלי קשר נצלתי את ההזדמנות כדי לשבח את Michiel van den Bos.C-man כתב:ראיתי זאת כשבדקתי בויקי, לכן הוספתי et al.
אבל רק בהתחשב.עידן כתב:אני לא חובב נלהב של מנגינות שבוקעות מגיים-בוי, אבל בהתחשב, היא לא רעה בכלל...

גדולC-man כתב:ראיתי חלק מהטריילרים והסרטונים מכנס E3 שקורה בימים אלה, ואהבתי מאוד קטע מסויים בריימן החדש:
http://www.youtube.com/watch?v=80sFt4IDI5k&t=3m10s" target="_blank
אני ממש אוהב איך שהמוזיקה מתאימה באופן מושלם למה שמתרחש במשחק.