Radioactive Grandpa כתב:אם יש לך חשק, מעולה. מכיוון שכנראה יש קושי עם אנגלית עשיתי לך ספתח של תיאור ממצה של העלילה (מתוך הפתיח במשחק).
אי שם במעמקי היקום, נמצאות המערות אפופות המיסתורין של סוואנדה. במערות חדרים השמורים על ידי דרקונים ומפלצות, וכיבוש המבוך וגילוי המיסתורין של שערי האנרגיה בתוכו היו למבחן האומץ האולטימטיבי של אבירים רבים מרחבי היקום. אבל עד כה אף אחד מהם מעולם לא חזר מסוואנדה... אולי תהיה אתה הראשון שיצליח.
זו יכולה להיות הפתיחה של הסיקור שלך. אבל זה החלק הכי פחות חשוב. כמו שאמר אוקטרין, הרעיון הוא להעביר לקורא מושג על המשחק, ואני מציע להוסיף: למה שווה לו לשחק בו (או למה לא...).
בחלק הבא אתה יכול לספר שמדובר בפלטפורמר ולתאר קצת את השליטה, את הנשקים השונים והאויבים, הרובוט המגניב הזה שיש לך, ובגדול מה חוזרים ועושים במשחק. באופן עקרוני, לא טכני מדי. אחר-כך (או תוך כדי) אתה גם באמת יכול לספר קצת על החוויות שלך ממנו בזמנו, אם יש בו יתרונות וחסרונות בעיניך, מה אהבת בו, מה גרם לך לחזור ולחפש אותו אחרי שנים, וכו'.
הנה דוגמות לסיקורים. הם לא סטנדרט, אתה בטח שלא צריך להגיע לאורך הזה ולא לחפור כל-כך, אבל זה יכול לתת קצת השראה למה להתייחס ואיך לשלב קצת סגנון אישי.
(וסליחה מכולם על חוסר הצניעות בכך שהדוגמות הראשונות שעלו לי לראש היו שלי...)
http://www.old-games.org/games/tim" target="_blank
http://www.old-games.org/games/gob3" target="_blank
http://www.old-games.org/games/rayman" target="_blank
[עריכה]
בעצם, אולי דווקא שלושת הסיקורים של המשחקים האחרונים שהועלו לאתר הם דוגמות רלוונטיות יותר למקרה שלנו (Fire Power, Know Math, Quake).
לצערי, מרוב שלא עלה לי שום דבר לראש, תרגמתי בינתיים חלק מ-abandonia בעזרת גוגל טרנסלייט (שיניתי את המילים כדי שזה יראה מתאים יותר) תגיד לי איך זה נראה לך:
המשחק מורכב משלושה עולמות: מערה תחת המדבר הגדול, המערות הירוקים, והמבוך האדום. ואלה נמצאים בנפרד זה מזה, בעיקר מבחינה גרפית וצבעים שונים.
יש לציין כי חלומות קרים משתמש באלמנט ייחודי ונדיר ממה שראית לפני, וזה בתמונות אמיתיות כדי להתאים את הגרפיקה למשחק. דוגמה קטנה היא המרקם על הבלוקים של משטח האבן.
תכונות מרשימות יותר הם פסלים מצריים מקיר אומנות, מדבריות, ואפילו לטאות ענק! יצירת אווירה הולמת בשלושת העולמות.
כל עולם מחולק ל-4 רמות., ואלו מבוכים שבו על השחקן לאסוף כלי נשק ופריטים, להרוג מפלצות ולפתור תעלומות באמצעות מה שיש לו כדי להמשיך להתקדם למבוך הבא.
בנוסף להליכה ולקפיצה של הדמות, הוא יכול גם לטפס, להרים חפצים ולהשליך אותם על האויבים. ישנם חמישה נשקים שונים (לפי סדר חוזקתם): מג'יק, ניצוץ זהב, סכין, גרזן, ופצצה מעופפת.
אין כמות קבועה של כל הנשקים בכל רמה, אז צריך לחשוב באיזה נשק להשתמש נגד אויבים שונים.
כמו כן, פצצה מעופפת צריך (בעיקר) להינצל כדי לפוצץ קירות מסוימים, כך שאם אתה משתמש בה במקום הלא נכון או לנטרל איתה את האויב, ואז להגיע לנתיב חסום, אז מזלך קשה - אתה תקוע. ובכל מקום שאתה הולך במשחק אפשר לקחת צעד מוטעה ולמצוא את עצמך במקום ללא כל מוצא.
לכן אתה צריך לשמור את המשחק לעיתים קרובות, אבל למזלך המשחק מאפשר לך לעשות את זה בכל זמן נתון. אם אתה נתקע או אין לך מושג לאן ללכת - אתה יכול להתאבד ע"י לחיצה על G.
יש גם דלתות רגילות למשחק, ושני סוגי מפתחות לפתיחתם. מפתח כסף פותח תא של דלת (שמאחוריו סורגים), ומפתח זהב פותח את דלתות היציאה.
את ההמשך של זה אני אתרגם עכשיו. זה בסדר לדעתך? אם צריך לשנות משהו, אז בבקשה תשנה.