צריכה את עזרתכם...
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: צריכה את עזרתכם...
איפה דובר על פסיכומטרי? פספספתי משהו? (אבל כמובן הרבה בהצלחה!)
ואהבתי את הרעיון של הטורניר באמפי
ואהבתי את הרעיון של הטורניר באמפי
טורניר באמפי?! למה לא טורניר שולה המוקשים?
אם כבר רוצים להשאר נאמנים לרוח "משחקי הנוסטלגיה" אפשר להתפשר על דום או דיסנט.
אם כבר רוצים להשאר נאמנים לרוח "משחקי הנוסטלגיה" אפשר להתפשר על דום או דיסנט.
הבעייה במפגש פורום היא שאני חושב שרוב חברי הפורום, כולל גורדי, לא יהיו מוכנים להיחשף.Octarine כתב:אני מוכן להגיע - אבל רק אם נפגש על הגג של עזריאלי, כמו כל הפורומים השווים. ומי שלא רוצה לבוא הוא סתם מכוער.
מה שבאמת הייתי שמח להשתתף בו זה איזה משחק רשת פורומי, נגיד ב-L4D.
ויאללה, אני בעד לארגן טורניר פורום, אבל גם זה כבר נוסה בעבר ולא נחל הצלחה רבה, לפחות לא לאורך זמן.
הפסד שלהם.עידן כתב:הבעייה במפגש פורום היא שאני חושב שרוב חברי הפורום, כולל גורדי, לא יהיו מוכנים להיחשף.
זה לא אמור להיות בעייתי יותר מדי. בטוח אפשר למצוא שעתיים בשבוע שיהיו פנויות לרוב האנשים.עידן כתב:ויאללה, אני בעד לארגן טורניר פורום, אבל גם זה כבר נוסה בעבר ולא נחל הצלחה רבה, לפחות לא לאורך זמן.
נערך לאחרונה על ידי Octarine ב ג' יולי 12, 2011 10:38 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם אני בעד לעשות מפגש פורום
אחרי הכל, אין שום רע באנונימיות אבל גם אין שום רע בהכרת חברים חדשים (ועוד בעלי תחביבים משותפים).
חוץ מזה, תמיד תוכלו להגיע למפגש לבושים בבגדי דובון בלון ובכך לשמור על אנונימיות מוחלטת.
אחרי הכל, אין שום רע באנונימיות אבל גם אין שום רע בהכרת חברים חדשים (ועוד בעלי תחביבים משותפים).
חוץ מזה, תמיד תוכלו להגיע למפגש לבושים בבגדי דובון בלון ובכך לשמור על אנונימיות מוחלטת.
בדקתי את הקישור הזה ולא מצאתי כלום..Azurerider כתב:היי הגר. תציצי בשרשור הזה:
viewtopic.php?f=1&t=19730" target="_blank
ובהצלחה בפסיכומטרי!
מישהו יכול לעזור לי למצוא?
Idos055 בדקת בשבילי אם יש לך את הדיסק?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
הנה כל התפריטים מהדיסק, מתוך הגלריה של עוג שניתן לך הקישור אליה לפחות שלוש פעמים.
אם תחליטי שאת בכל זאת מוכנה להסתפק במשחקים מסוימים מתוכו שמעניינים אותך ולא רק את כל הדיסק (שודאי מכיל רק גרסאות דמו), אז כפי שכבר נאמר לך רבות, אם תאמרי את שם המשחק בתפריטים יהיה אפשר לומר לך את שמו הלועזי ולעזור לך להשיג את הגרסה המלאה שלו.
אם תחליטי שאת בכל זאת מוכנה להסתפק במשחקים מסוימים מתוכו שמעניינים אותך ולא רק את כל הדיסק (שודאי מכיל רק גרסאות דמו), אז כפי שכבר נאמר לך רבות, אם תאמרי את שם המשחק בתפריטים יהיה אפשר לומר לך את שמו הלועזי ולעזור לך להשיג את הגרסה המלאה שלו.
-
tFighterPilot
- משתמש רשום

עוג סרק בשבילה את כל התפריטים, מה עוד צריך??? אגב, לי היה את הדיסק, אך הוא נעלם.אורח כתב:חברה מה נסגר איתנו
בואו נעזור פה לבחורה
למי יש את הדיסק?
אני בכלל לא בטוח ש"בשבילה" זה באמת "בשבילה" ולא בשבילו, כי היה פה בחור בשם "ים" שלפחות בשני שרשורים ביקש את הדיסק הזה ויש קווי דמיון מאד חזקים בין ההודעות "שלה" ושלו. מה גם שהעובדה ש"היא" משתמשת בשירות הסתרת IP לא תורם להפגת החשדות.tFighterPilot כתב:עוג סרק בשבילה את כל התפריטים, מה עוד צריך??? אגב, לי היה את הדיסק, אך הוא נעלם.
viewtopic.php?f=1&t=20324" target="_blank
הסתרת מה?? התייאשתי מכם בנים.
מהרגע הראשון לא הפסקתם לצחוק ולעקוץ, היו כמה אנשים נחמדים אבל זה כבר ממש לא מצחיק..כנראה שהגעתי לפרום הלא נכון.
מהרגע הראשון לא הפסקתם לצחוק ולעקוץ, היו כמה אנשים נחמדים אבל זה כבר ממש לא מצחיק..כנראה שהגעתי לפרום הלא נכון.
במילים אחרות - עליתם עלי. להית'!Hagar_h כתב:הסתרת מה?? התייאשתי מכם בנים.
אבל מחמת הספק אומר שאי אפשר לשלול את האפשרות שזו משתמשת אחרת
אם באמת מדובר בהתחזות מוזרה שכזו...זה מצער :/
אל תלכי... אנחנו רוצים חברים איתך, משחקים.Hagar_h כתב:הסתרת מה?? התייאשתי מכם בנים.