אני רק רוצה להבהיר שאם גם מדבריי שלי משתמע משהו כנגד מי מהכותבים כאן זה לא המצב. למעט מקרים שבהם באמת יש "הספמה" אמיתית מצד אנשים, שרושמים דברים שלא קשורים בעליל, אין לי דבר נגד מי שמנסה לעזור, אלא להיפך.
למרות שאני אישית מרגיש שלפעמים זה מיותר להגיב, אני לא חושב שצריך לפסול על הסף אף נסיון כנה של אדם לסייע.
Og, אם יורשה לי, וסליחה מראש שאני מתערב-לדעתי הגזמת פה בהערתך כלפי tFighterPilot. אני לא חושב שמגיעה לו השוואה שכזו.
זיהוי משחק
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: זיהוי משחק
זה בדיוק מה שאני אמרתי, רק שאמרתי שהעניין שמפריע לי הוא שההצעות המופרכות לא מוכרזות ככאלה.Radioactive Grandpa כתב:כן, אין שום דבר רע בזה. גם העובדה שלך או למשתמש אחר זה נראה ממש המשחק למרות שהתיאור מכיל מלא פרטים סותרים - מראה שיתכן שזה המשחק. כי כמו שמציעים שוגים, כך גם מתארים שוגים. מול משתמשים שזורקים הצעות מופרכות מדי פעם - לא חסרים גם תיאורים שהתבררו כאלו, משהמשחק נמצא.
אם אתה מדבר על השרשור הסמוך (בנוסף לזה) אז אף אחד לא קפץ עליך... בסה"כ עידן אמר שלדעתו התיאור לא מתאים לD2.notthat כתב:קפצו עלי
tFighterPilot כתב:ואני מזמין אותך למצוא מקרה שיפריך זאת.
הייתי בקלות מוכיח לשניכם אחרת, אבל אני חושש שזה יכול לרדת לפסים מכוערים ומכיוון שהמטרה שלי מלכתחילה לא הייתה להעליב (בניגוד לאיך שהיא נלקחה), אמנע מכך.עידן כתב:לדעתי הגזמת פה בהערתך כלפי tFighterPilot. אני לא חושב שמגיעה לו השוואה שכזו.
זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד - כל ניחוש לא, אבל כל קביעה כן.tFighterPilot כתב:וזה לא כאילו כל ניחוש שלך קולע למטרה...
כלומר:
"אני חושב שהמשחק שאתה מחפש הוא Zero Wing" - ניחוש
"Zero Wing" - קביעת עובדה
-
tFighterPilot
- משתמש רשום

אז זה מה שמפריע לך? שאני לא רושם "אני חושב ש..."? בסדר, מעכשיו לפני כל ניחוש שלי אני ארשום את המילים האלה.
אה, וקצת מאוחר מדי לא לרצות לרדת לפסים מכוערים, אינך מסכים?
אה, וקצת מאוחר מדי לא לרצות לרדת לפסים מכוערים, אינך מסכים?
לא רק שאינני מסכים, אני גם מתנגד בתוקף. לא רשמתי דבר ולא חצי דבר שיכול להתפרש כעלבון וממש ממש חבל שבחרת לקבל את דברי ככה.tFighterPilot כתב:אה, וקצת מאוחר מדי לא לרצות לרדת לפסים מכוערים, אינך מסכים?
רק שיהיה ברור שגם מבחינתי אין מניעה (ואני אפילו מעודד) הוספת פרטים מזהים, ניחושים מבוססים או זיהויים של משחקים במסגרת הפורום, גם אם עבר זמן רב מאז נראה לאחרונה הכותב וגם אם אין סיבה להאמין שהוא יחזור.
לא אחת נעזרתי בשרשורים בפורומים שונים באינטרנט שהוקפצו לאחר חודשים או שנים עם פתרון לבעיה שהוצגה שם במקור, ואף פעם לא הצלחתי להבין מדוע לעיתים גוערים במשתמשים שעושים זאת.
לא אחת נעזרתי בשרשורים בפורומים שונים באינטרנט שהוקפצו לאחר חודשים או שנים עם פתרון לבעיה שהוצגה שם במקור, ואף פעם לא הצלחתי להבין מדוע לעיתים גוערים במשתמשים שעושים זאת.