מחפש משחק שכל מה שאני זוכר ממנו זה את המנגינה שמלווה אותו
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: מחפש משחק שכל מה שאני זוכר ממנו זה את המנגינה שמלווה אות
אוקיי, זו כבר התקדמות...אתה לא יכול להעריך איזו שנה מדובר אולי? ככה שנדע אם זה משהו בסגנון Bad Street Brawler, אולי Double Dragon...
-
אורח
Re: מחפש משחק שכל מה שאני זוכר ממנו זה את המנגינה שמלווה אות
זה נראה משוכלל לפחות כמו ה Double Dragon (הייתי אומר יותר אך לא מאז)
שיחקתי בזה בשנת ~ 95, אבל איך תדע תמיד ביקשתי מהמוכר שהתקין לי את המחשב שיוסיף לי גם תיקיה עם מלא משחקים בפנים (היו איזה 500 לפחות, שנכנסתי לכל אחד מהם אקראי מה NC)
אח... הימים האלו, היה לי פנטיום II עם כרטיס מסך 3DFX עם WOODO 3000
משום מה, אני זוכר מלא דיסקים של דמואיים שקניתי (היה לי עשרות כאלו) ולא לא נתקלתי במשחק הזה בתוכם (למרות שהייתי תמיד בטוח שזה אמור להיות משחק דוס קטן)
אני לפעמים קצת עצוב ששברתי וזרקתי כל כך הרבה דיסקים, היה לי פעם את הדסקים המקוריים של MDK, HEAVY GEAR, Og’s Bones, Age of Ampire 1 2 2conques, Tomb Raider 2 3 4 5 (הייתי פאן
שיחקתי בזה בשנת ~ 95, אבל איך תדע תמיד ביקשתי מהמוכר שהתקין לי את המחשב שיוסיף לי גם תיקיה עם מלא משחקים בפנים (היו איזה 500 לפחות, שנכנסתי לכל אחד מהם אקראי מה NC)
אח... הימים האלו, היה לי פנטיום II עם כרטיס מסך 3DFX עם WOODO 3000
משום מה, אני זוכר מלא דיסקים של דמואיים שקניתי (היה לי עשרות כאלו) ולא לא נתקלתי במשחק הזה בתוכם (למרות שהייתי תמיד בטוח שזה אמור להיות משחק דוס קטן)
אני לפעמים קצת עצוב ששברתי וזרקתי כל כך הרבה דיסקים, היה לי פעם את הדסקים המקוריים של MDK, HEAVY GEAR, Og’s Bones, Age of Ampire 1 2 2conques, Tomb Raider 2 3 4 5 (הייתי פאן