מחפש אוסף משחקים ישן..
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורחת ^^
Re: מחפש אוסף משחקים ישן..
לי יש בבית את הדיסק "האתגר הבא"!
אבל הוא ממש שרוט, וכבר שנים שלא ניסיתי להכניס אותו למחשב כלשהו, אז אין לי מושג אם הוא עובד....
אבל הוא ממש שרוט, וכבר שנים שלא ניסיתי להכניס אותו למחשב כלשהו, אז אין לי מושג אם הוא עובד....
רק שזה יהיה ברור - אני מתכוון ללהגיד לך מה שמות המשחקים. בשום מקרה אני לא מתכוון להעלות אף תקליטור אוסף.אורח כתב:אני במתח תעדכן אותי...
הלוואי!
-
אורח
זה גם משהו =)Og כתב:רק שזה יהיה ברור - אני מתכוון ללהגיד לך מה שמות המשחקים. בשום מקרה אני לא מתכוון להעלות אף תקליטור אוסף.אורח כתב:אני במתח תעדכן אותי...
הלוואי!
למרות שהייתי שמח אם היית מעלה ISO של הדיסק.. אבל לא נורא
המשחק "מפלצות" שחיפשת נקרא Mole's Quest.
הנה התמונות מהאתגר הבא:
תאמר לי אילו משחקים אתה מחפש.
אגב, מתישהו בעתיד הדיסק הזה יעלה לפינת תקליטורי האוסף שבאתר, כנ"ל לגבי "עולם המשחקים".
הנה התמונות מהאתגר הבא:
תאמר לי אילו משחקים אתה מחפש.
אגב, מתישהו בעתיד הדיסק הזה יעלה לפינת תקליטורי האוסף שבאתר, כנ"ל לגבי "עולם המשחקים".
-
אורח
לא תוכל להעלות ISO של הדיסקים האלה?
בבקשה.. אני מחפש את הדיסקים האלה כבר מעל ל4 שנים =\ אתה היחיד שיש לו אותם...
בבקשה.. אני מחפש את הדיסקים האלה כבר מעל ל4 שנים =\ אתה היחיד שיש לו אותם...
לא. אני מצטער. בבקשה אל תקשה.
-
אורח
תודה בכל זאת על העזרה =)
ושאלה אחרונה
אתה מכיר עוד מישהו שיש לו את הדיסקים האלה?
ושאלה אחרונה
אתה מכיר עוד מישהו שיש לו את הדיסקים האלה?
לא.
(אין שמות של משחקים שאתה רוצה שאני אבדוק?)
(אין שמות של משחקים שאתה רוצה שאני אבדוק?)
וואי אני מכיר את הדיסק הזה היה אותו פעם לחבר שלי איזה ישן זה
האמת שאני לא כל כך מבין למה בכלל לרצות להעלות אוסף כזה כ-ISO למעט הקטע של האוסף עצמו, כמעט כל המשחקים באוספים האלה ניתנים להורדה במיוחד אלה של דוס (בדרך כלל המשחקים הפשוטים והלא מפורסמים של WINDOWS שנעשו ע"י חברות ממש קטנות אותם קשה למצוא)
מה שעשו פה במסע אל העבר עם הדיסק אימפריית השמש זה פתרון מצוין, כי ממש אפשר למצוא את שמות המשחקים בצורה אינטרקטיבית עם התפריט
בכל מקרה אכן היה מגניב להיזכר בדיסק הזה
האמת שאני לא כל כך מבין למה בכלל לרצות להעלות אוסף כזה כ-ISO למעט הקטע של האוסף עצמו, כמעט כל המשחקים באוספים האלה ניתנים להורדה במיוחד אלה של דוס (בדרך כלל המשחקים הפשוטים והלא מפורסמים של WINDOWS שנעשו ע"י חברות ממש קטנות אותם קשה למצוא)
מה שעשו פה במסע אל העבר עם הדיסק אימפריית השמש זה פתרון מצוין, כי ממש אפשר למצוא את שמות המשחקים בצורה אינטרקטיבית עם התפריט
בכל מקרה אכן היה מגניב להיזכר בדיסק הזה