Radioactive Grandpa כתב:השאלה שעלולה להיות מרכזית היא בת כמה את, לפני שנמצא את השרשור הזה מופיע בחדשות ולא באור שרצינו...
חלילה
ולגופו של עניין, גם אני חשבתי על האפשרות הזו-ניסיתי לעבור עבורך על המשחקים ב-Mobygames ואפילו עברתי על סרטונים ביוטיוב, אבל לצערי לא מצאתי תוצאה מתאימה לתיאור שלך.
מצאתי כמה משחקי פלטפורמה נוספים שמככבת בהן אישה, אבל לתיאור זה לא מתאים.
Radioactive Grandpa כתב:השאלה שעלולה להיות מרכזית היא בת כמה את, לפני שנמצא את השרשור הזה מופיע בחדשות ולא באור שרצינו...
חלילה
ולגופו של עניין, גם אני חשבתי על האפשרות הזו-ניסיתי לעבור עבורך על המשחקים ב-Mobygames ואפילו עברתי על סרטונים ביוטיוב, אבל לצערי לא מצאתי תוצאה מתאימה לתיאור שלך.
עניין השנה יכול לעזור, אם נצמצם את האפשרויות.
יש לי רעיון אולי אתה יכול לתת לי את השמות של משחקי הפלטפורמה שמככבת בהן אישה ואני אבדוק בגוגל?
חלילה
עניין השנה יכול לעזור, אם נצמצם את האפשרויות.
יש לי רעיון אולי אתה יכול לתת לי את השמות של משחקי הפלטפורמה שמככבת בהן אישה ואני אבדוק בגוגל?
לא הבנת אותי נכון. ממש אין לי את כל השמות של משחקי הפלטפורמה עם אישה, אלא אחד-שניים שנתקלתי בהם ולא מתאימים לתיאור שלך.
הראשון זה Realms of Chaos, שבו אפשר לשחק גבר ואישה ביחד(מחליפים ביניהם או משהו), השני זה Inner Worlds, שבו משחקים אישה שהיא גם Werewolf.