מחפש משחק ישן
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: מחפש משחק ישן
אני בטוח ב-90% שהוא הגיע לבד
ממ, עוד פרט שעשוי לעזור: הקרבות היו רנדומליים או שאתה רואה את המפלצות על המסך לפני הקרב?
יש לי הרגשה שאני מכיר את המשחק, אבל לצערי לא משהו מעבר לזה כרגע...
יש לי הרגשה שאני מכיר את המשחק, אבל לצערי לא משהו מעבר לזה כרגע...
רנדומלים בהחלט, זה פשוט מגיע משום מקום ויש מוזיקת רקע שונה ואת נכנס לקרב
אני אשמח אם תיתן קישור למה שאתה חושב שזה
אני אשמח אם תיתן קישור למה שאתה חושב שזה
זה נשמע כמו JRPG סטנדרטי, כמו שאמרתי, מאוד מזכיר לי את Dragon Quest, אבל התכוונתי שאני כרגע *לא* יודע מה המשחק שאותו אתה מחפש.
אני לא ממש מכיר JRPG's כאלו למחשב(יש מודרניים מהשנים האחרונות) גם מהתיאור שלך אי אפשר להבין במאה אחוז שזה היה למחשב, מה שמאוד מגדיל את טווח האפשרויות...
הדבר העיקרי שמפריע לי בתיאור שלך זה שהיה רק גיבור ולא היו חברי חבורה. אם היה רק גיבור בודד אני לא חושב שאני מכיר משחק שמתאים לתיאור הזה
עריכה: אולי אני טועה מאוד וזה יהיה טיפשי ביותר אבל-אתה זוכר עם אלו מקשים שיחקת את המשחק(ואני מניח שזה היה בלי עכבר)?
אם אנחנו נצליח להבין במאה אחוז אם זה למחשב או משחק קונסולה זה מאוד יעזור
אני לא ממש מכיר JRPG's כאלו למחשב(יש מודרניים מהשנים האחרונות) גם מהתיאור שלך אי אפשר להבין במאה אחוז שזה היה למחשב, מה שמאוד מגדיל את טווח האפשרויות...
הדבר העיקרי שמפריע לי בתיאור שלך זה שהיה רק גיבור ולא היו חברי חבורה. אם היה רק גיבור בודד אני לא חושב שאני מכיר משחק שמתאים לתיאור הזה
עריכה: אולי אני טועה מאוד וזה יהיה טיפשי ביותר אבל-אתה זוכר עם אלו מקשים שיחקת את המשחק(ואני מניח שזה היה בלי עכבר)?
אם אנחנו נצליח להבין במאה אחוז אם זה למחשב או משחק קונסולה זה מאוד יעזור
אולי זה Avalon:
http://www.mobygames.com/game/dos/avalo ... Id,359930/" target="_blank
?
[עריכה]
בעצם... זה לא מתאים ל:
http://www.mobygames.com/game/dos/avalo ... Id,359930/" target="_blank
?
[עריכה]
בעצם... זה לא מתאים ל:
Matanso כתב:אני זוכר שזה היה דיסק
לעידן: כן, חשבתי על זה שוב, אני בטוח שזה למחשב
בנוגע לחבורה- הייתה מעין חבורה אבל היא לא הלכה איתך, לפחות בהתחלה.. מצאת את חברי החבורה אח"כ אבל בהליכה ובקרב הם לא איתך.
בנוגע למקשים- אני בטוח שזה היה בלי העכבר, זה היה עם התזוזה של החיצים או של W,A,S,D אבל לא היה עכבר
לOg: זה לא המשחק אבל מבחינת מראה הקרב (ההתקפות וכו') זה מזכיר
בנוגע לחבורה- הייתה מעין חבורה אבל היא לא הלכה איתך, לפחות בהתחלה.. מצאת את חברי החבורה אח"כ אבל בהליכה ובקרב הם לא איתך.
בנוגע למקשים- אני בטוח שזה היה בלי העכבר, זה היה עם התזוזה של החיצים או של W,A,S,D אבל לא היה עכבר
לOg: זה לא המשחק אבל מבחינת מראה הקרב (ההתקפות וכו') זה מזכיר
טוב, מצטער לומר שאני פשוט לא יודע...כנראה אני בכל זאת לא מכיר את המשחק
תודה בכל זאת
, אם למישהו יש שמץ- שרק יכתוב
מה לאף אחד אין מושג?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
נראה שלא... בסך הכל מתוך הלא-רבים שיש כאן, רק מעטים הם ממש "מומחים". גם התיאורים שסיפקת הם טובים מאד, כך שלא נותר הרבה סיכוי שמישהו מכיר ולא זיהה.
אולי עוג יצליח להעלות משהו עם כישורי האשָּפות המוכחשים שלו.
אתה יכול לנסות לשאול גם בפורום של נוסטלגיה ולתמיד, או בפורום באנגלית למשחקים ישנים
למען האמת חיפשתי קצת כבר מקודם. התרכזתי בג'ל אבל גיליתי שבכל משחק או סדרה הוא נקרא בשם אחר, כמה מהשמות הם: gel, slime, chuchu ועוד רבים. מצאתי גם רשימה שאם אני זוכר נכון נקראת "slime based enemies" אבל כל המשחקים שראיתי שם לא התאימו לתיאור.Radioactive Grandpa כתב:נראה שלא... בסך הכל מתוך הלא-רבים שיש כאן, רק מעטים הם ממש "מומחים". גם התיאורים שסיפקת הם טובים מאד, כך שלא נותר הרבה סיכוי שמישהו מכיר ולא זיהה.
המחמאה שלך הייתה גורמת לי לחפש קצת יותר ברצינות אתמול, אבל היום, כל דקה פנויה שאני מבזבז אונליין היא דקה פחות של משחק ב StarCraft II.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
LOLOg כתב:המחמאה שלך הייתה גורמת לי לחפש קצת יותר ברצינות אתמול, אבל היום, כל דקה פנויה שאני מבזבז אונליין היא דקה פחות של משחק ב StarCraft II.
וואו, פתאום הבנתי שיש סיכוי קלוש שאני יודע מה זה, בגלל הג'לי הירוק שכבר אז ניסה להדליק לי איזו נורה שסרבה להידלק.
Matanso, אתה יודע מה זה 2003 RPG Maker? יכול להיות שהמשחק שלך נבנה שם על ידי מפתח חובב כלשהו. נתקלתי בכמה שהיו ברמת גימור מאד טובה והיו ממש "עצמאיים", אפשר לא לדעת שאתה משחק ב-RPG Maker 2003 בכלל אלא במשחק שיצרו.
לצערי משהו השתבש בגרסה שהיתה לי אז אני לא יכול לצלם את הג'לי הירוק שאני זוכר, אבל אולי הסרטון הזה יהיה מוכר לך:
http://www.youtube.com/watch?v=4F1tCMnyIic" target="_blank
מבחינת האופן שבו הדמויות מהלכות, תפריטים, איך המשפטים מוצגים, איך סצינת הקרב מתנהלת, וכו'
[עריכה]
זה לא מתאים לכל הפרטים, אבל לא מזיק לבדוק.
טוב, אז כרגע אין לי כוח לטרוח לחפש בדיוק, אבל RPG Maker 2003 לא יכול להתאים משתי סיבות מרכזיות:
1) הגרפיקה ש-Matanso תיאר עתיקה הרבה יותר, לפחות עפ"י מה שהבנתי ממנו
2) שיטת הקרב-אם כבר RPG Maker 2000 שאם אני זוכר נכון היה מגוף ראשון-כמו שניתן לראות גם בסרטון שאתה נתת, ב-RPG Maker 2003 זה מבט מהצד על החבורה
בכל מקרה, אם הגרפיקה באמת דומה למשחקי DQ הראשונים, עפ"י Matanso, זה אולי יכול להיות RPG Maker 95 ולא מעבר לזה, ואני קצת בספק אם התשובה תבוא משם(אני לא חושב שזה היה יותר מידי פופולרי אז. כיום כבר כן)
עריכה: חשוב לציין שכן ניתן לשנות גם את אופן הצפייה בקרב ע"י עריכה מקצועית יותר, אבל עדיין זה הימור פשוט גדול מידי
1) הגרפיקה ש-Matanso תיאר עתיקה הרבה יותר, לפחות עפ"י מה שהבנתי ממנו
2) שיטת הקרב-אם כבר RPG Maker 2000 שאם אני זוכר נכון היה מגוף ראשון-כמו שניתן לראות גם בסרטון שאתה נתת, ב-RPG Maker 2003 זה מבט מהצד על החבורה
בכל מקרה, אם הגרפיקה באמת דומה למשחקי DQ הראשונים, עפ"י Matanso, זה אולי יכול להיות RPG Maker 95 ולא מעבר לזה, ואני קצת בספק אם התשובה תבוא משם(אני לא חושב שזה היה יותר מידי פופולרי אז. כיום כבר כן)
עריכה: חשוב לציין שכן ניתן לשנות גם את אופן הצפייה בקרב ע"י עריכה מקצועית יותר, אבל עדיין זה הימור פשוט גדול מידי
לRadioactive Grandpa, ראיתי את הסרטון וזה ממש ממש דומה!
מבחינת אופן ההליכה- ממש אותו דבר אם לא בדיוק אותו דבר.
גם ההתחלה של המשחק של הבחירה וכל זה, איך המשפטים מוצגים- גם, בדיוק אותו דבר.
השוני היחיד שראיתי זה הקרב, שאצלי הוא היה במסך שונה של גוף ראשון (בטוח ב95%)
אבל מה שמוזר הוא שהיה לי את זה על דיסק.. אין לי שמץ של מושג ואף אחד במשפחה שלי לא מבין בעיצוב משחקים וכדומה אז אני לא רואה איך זה היה יכול להגיע אליי.
לOg, בנוגע לג'לי הוא לא היה חלק חשוב במשחק אלא הוא היה פשוט המפלצת הראשונה שם.
לעידן, להיות כנה- שאלתי בנוסטלגיה ולתמיד אבל בקושי ידעו שם משהו.. פה התקדמתי הרבה יותר.
פורום למשחקים ישנים באנגלית- אני אבדוק
בקיצור המסקנה שלי שזה כנראה RPG Maker 2000 ואני אשמח מאוד אם מישהו יתן לי קישור לזה או משהו
[עריכה]
יש לי עוד שאלה- אתם חושבים שאם אני אוריד את RPG Maker 2000 אולי אני אראה את הדמויות לבחירה שם? או איך זה הולך? ועוד שאלה- זה חינמי?
מבחינת אופן ההליכה- ממש אותו דבר אם לא בדיוק אותו דבר.
גם ההתחלה של המשחק של הבחירה וכל זה, איך המשפטים מוצגים- גם, בדיוק אותו דבר.
השוני היחיד שראיתי זה הקרב, שאצלי הוא היה במסך שונה של גוף ראשון (בטוח ב95%)
אבל מה שמוזר הוא שהיה לי את זה על דיסק.. אין לי שמץ של מושג ואף אחד במשפחה שלי לא מבין בעיצוב משחקים וכדומה אז אני לא רואה איך זה היה יכול להגיע אליי.
לOg, בנוגע לג'לי הוא לא היה חלק חשוב במשחק אלא הוא היה פשוט המפלצת הראשונה שם.
לעידן, להיות כנה- שאלתי בנוסטלגיה ולתמיד אבל בקושי ידעו שם משהו.. פה התקדמתי הרבה יותר.
פורום למשחקים ישנים באנגלית- אני אבדוק
בקיצור המסקנה שלי שזה כנראה RPG Maker 2000 ואני אשמח מאוד אם מישהו יתן לי קישור לזה או משהו
[עריכה]
יש לי עוד שאלה- אתם חושבים שאם אני אוריד את RPG Maker 2000 אולי אני אראה את הדמויות לבחירה שם? או איך זה הולך? ועוד שאלה- זה חינמי?