פורום החידות של "מסע אל העבר", בו תוכלו לבחון ולהפגין את הידע שלכם בכל מה שקשור למשחקים ישנים. כולם מוזמנים לנסות ולפתור את החידות הקיימות ואף להציג לקהילה חידות מקוריות, בהתאם לחוקי החידון.
זה מעין רימוי, טוב, לא בדיוק, אבל לא שאלה הכי מוסרית לרוח המשחק. אני יכול בעוד 3 שאלות (לכל היותר) לגלות את השנה המדוייקת, אם אתה לא מחשיב את זה ללא מוסרי...
8. האם נקודת המבט (זווית הצפייה) משתנה במהלך המשחק? כלומר, לדוגמה, בהרבה משחקי RPG יפניים, ה"קווסט" מתנהל ממבט עילי ובזמן קרב המבט עובר להיות איזומטרי או מהצד.
הכוונה היא לא לאירועים שחשיבותם משנית, כמו למשל, איזשהו מסך מידע, או אם ל"מפה" אין חשיבות מלבד לעבור משלב לשלב(דוגמאות: קומנדר קין, ריימן, סופר מריו, Adventure Island - בכל המקרים הללו התשובה צריכה להיות "לא") .
Og כתב:8. האם נקודת המבט (זווית הצפייה) משתנה במהלך המשחק? כלומר, לדוגמה, בהרבה משחקי RPG יפניים, ה"קווסט" מתנהל ממבט עילי ובזמן קרב המבט עובר להיות איזומטרי או מהצד.
הכוונה היא לא לאירועים שחשיבותם משנית, כמו למשל, איזשהו מסך מידע, או אם ל"מפה" אין חשיבות מלבד לעבור משלב לשלב(דוגמאות: קומנדר קין, ריימן, סופר מריו, Adventure Island - בכל המקרים הללו התשובה צריכה להיות "לא") .
אני ממש לא מבין במשחקים אבל יש לי שאלה מעניינת:
האם הדמות הראשית יכולה לשנות צורה באיזה שהוא אופן?
(נגיד היא לוקחת משהו משנה צבע לוחצים על כפתור היא הופכת להיות משהו אחר)
שאלה קצת קשה ומסובך לענות עליה אבל נגיד הבסוניק המקורי הראשון הוא לא נחשב משתנה!!!
קישקוש בלבוש כתב:אני ממש לא מבין במשחקים אבל יש לי שאלה מעניינת:
האם הדמות הראשית יכולה לשנות צורה באיזה שהוא אופן?
(נגיד היא לוקחת משהו משנה צבע לוחצים על כפתור היא הופכת להיות משהו אחר)
שאלה קצת קשה ומסובך לענות עליה אבל נגיד הבסוניק המקורי הראשון הוא לא נחשב משתנה!!!
סליחה שאני מחרפן אתה יכול להגיד לי אם נמאס לך,
אבל כפי שהזכרתי בשאלה הראשונה ששאלתי,
אין לי שום מושג במשחקים (כמעט) ואני לא יודע על איזה משחק אתה מתכוון כשאתה אומר "הויקינגי האחרון".
בקשר לשאלה כשאני מתכוון לדמות ראשית מתחלפת שאפשר שיהיה לך שתי דמויות ראשיות כמו בסוניק של האינטרנט שאתה יכול להיות גם בסוניק גם בארנבת הזאת וכולי' ולא כמו בריימן למשל שבו יש לך דמות אחת שהיא ריימן וזהו!!!
שאלה 11 (אם יש כוח) האם הדמות הראשית היא אנושית (כלומר חיה, גם חיות נחשבות) כמו למשל בדייב 1 שהדמות הראשית שם היא איש או שהיא איזו שהיא מכונה לדוגמא מטוס כמו ב-raptor?