הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
עוג מ.נ.ע.ו כתב:ובכל זאת אני רק אשאל אם ניסית ערך של CYCLES קבוע, משהו כמו 30000 עד 50000?
תודה על ההצעה לעזרה, אבל כבר ניסיתי כל מיני משחקים בקובץ conf - מעבד, זיכרון, cycles, sound buffer, frame skip... ב-cycles כזה גבוה המעבד שלי כבר לא עמד בזה. הדרך הכי חלקה שבסוף התפשרתי עליה היא דיסקט אתחול לדוס. יכול להיות שבאמת יש פתרון טוב יותר (אולי דרך win95 ב-VCP?), אבל כרגע לא מתחשק לי להתעסק עם זה שוב.
ודור, בבקשה שוב קרא את השרשור. אפשר להפעיל את המוזיקה וגם גרפיקת VGA.
פתרתי גם אצלי את הבעיה בדרך של השרשור ב - D-fend Reloaded שלי. מה פתאום יש משחקים שכשמפעלים אותם בדוסבוקס על CYCLES גבוה מ - 3000 הם מופעלים במצב PC Speaker ולא Adlib?
וחוץ מזה מהו ה - CYCLES המירבי שאפשר להפעיל את Lemmings במצב Adlib לפני שהוא מופעל במצב PC Speaker.
עוג מ.נ.ע.ו כתב:מוזר... אני חייב לשאול איזה מעבד יש לך?
פנטיום 4 3.0 גה'צ.
האמת שפעם אחרונה שניסיתי להפעיל את Crusader זה היה די מזמן, לפני שהחלפתי מאוורר למעבד, ואז אם הוא עבד על 100% הרבה זמן הוא היה ממש מתחמם ועושה המון רעש וזה עיצבן אותי. אז אולי זאת הייתה הבעיה.