המוזיקה ב- "Lemings" לא עובדת לנו. מישהו יכול לעזור?

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

דור123
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: המוזיקה ב- "Lemings" לא עובדת לנו. מישהו יכול לעזור?

שליחה על ידי דור123 »

Octarine כתב:
עוג מ.נ.ע.ו כתב:ובכל זאת אני רק אשאל אם ניסית ערך של CYCLES קבוע, משהו כמו 30000 עד 50000?
תודה על ההצעה לעזרה, אבל כבר ניסיתי כל מיני משחקים בקובץ conf - מעבד, זיכרון, cycles, sound buffer, frame skip... ב-cycles כזה גבוה המעבד שלי כבר לא עמד בזה. הדרך הכי חלקה שבסוף התפשרתי עליה היא דיסקט אתחול לדוס. יכול להיות שבאמת יש פתרון טוב יותר (אולי דרך win95 ב-VCP?), אבל כרגע לא מתחשק לי להתעסק עם זה שוב.

ודור, בבקשה שוב קרא את השרשור. אפשר להפעיל את המוזיקה וגם גרפיקת VGA.
פתרתי גם אצלי את הבעיה בדרך של השרשור ב - D-fend Reloaded שלי. מה פתאום יש משחקים שכשמפעלים אותם בדוסבוקס על CYCLES גבוה מ - 3000 הם מופעלים במצב PC Speaker ולא Adlib?
וחוץ מזה מהו ה - CYCLES המירבי שאפשר להפעיל את Lemmings במצב Adlib לפני שהוא מופעל במצב PC Speaker.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

עוג מ.נ.ע.ו כתב:מוזר... אני חייב לשאול איזה מעבד יש לך?
פנטיום 4 3.0 גה'צ.
האמת שפעם אחרונה שניסיתי להפעיל את Crusader זה היה די מזמן, לפני שהחלפתי מאוורר למעבד, ואז אם הוא עבד על 100% הרבה זמן הוא היה ממש מתחמם ועושה המון רעש וזה עיצבן אותי. אז אולי זאת הייתה הבעיה.
עוג מ.נ.ע.ו

שליחה על ידי עוג מ.נ.ע.ו »

אולי...

בכל מקרה, המעבד שלך אמור להתמודד עם 30000 CYCLES כשהכל על ברירות המחדל מלבד CORE שצריך להיות על DYNAMIC.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא