גיבוי ויצירת אימג' מלומדה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: גיבוי ויצירת אימג' מלומדה
זו בעיה עם המשחקים שבעטיפות DVD אצלי... הם ממש מפוזרים בכל מני קרטונים ובכל מני מחסנים, אין סיכוי שאני יכול למצוא את כולם... מתוך אלה שקל לי לגשת אליהם לא מצאתי אף אחד שנראה בדיוק כמו מה שסרקת, יש לי כמה מסדרת "גורדי קלאסיק" שהם מסביבות 2002 אבל לא מצאתי בעיה ביצירת והפעלת ISO שלהם. הגרסה היחידה של "בא בחשבון" שהצלחתי לאתר בזמן המוגבל שברשותי היא די ישנה, משנת 1997 וקובץ תמונה (ISO) שלה עובד מצוין.
אני אשתדל לפנות קצת זמן לחיפוש יותר יסודי בסוף השבוע, מצטער...
אני אשתדל לפנות קצת זמן לחיפוש יותר יסודי בסוף השבוע, מצטער...
הייתי צריך להפוך לא מעט קרטונים אבל בסוף מצאתי את המשחק בדיוק בגרסה שלך (לפי התמונה). זו גרסה די חדשה, נכבשה באפריל 2005.
כפי שחשדתי, אין איזושהי הגנה למשחק והוא פועל גם עם קובץ תמונה, אבל אני חושב שהבנתי למה אתה לא מצליח לעשות זאת - הפתרון לבעיה שלך הוא מאוד פשוט, אבל לפני שאני מסביר, אני רוצה רק לוודא שאתה עדיין חי. אז תכתוב איזו הודעה עם סימן חיים...
כפי שחשדתי, אין איזושהי הגנה למשחק והוא פועל גם עם קובץ תמונה, אבל אני חושב שהבנתי למה אתה לא מצליח לעשות זאת - הפתרון לבעיה שלך הוא מאוד פשוט, אבל לפני שאני מסביר, אני רוצה רק לוודא שאתה עדיין חי. אז תכתוב איזו הודעה עם סימן חיים...
אני מקשיב...
אם התקנת את המשחק מהתקליטור המקורי ואז ניסית להפעיל אותו עם קובץ תמונה שיצרת, אז המשחק מכוון כך שיחפש את התקליטור באות הכונן שמייצגת את הכונן הפיזי שלך.
אני יכול להסביר לך כיצד לערוך את שלושת קבצי התצורה של המשחק, אבל הרבה יותר פשוט שתסיר את המשחק דרך תפריט התחל, ואז תתקין אותו מחדש אבל הפעם דרך קובץ התמונה, כלומר, הוצא את התקליטור מהכונן וטען במקומו את הקובץ עם דימון טולז ואז תתקין.
נסה ודווח.
אני יכול להסביר לך כיצד לערוך את שלושת קבצי התצורה של המשחק, אבל הרבה יותר פשוט שתסיר את המשחק דרך תפריט התחל, ואז תתקין אותו מחדש אבל הפעם דרך קובץ התמונה, כלומר, הוצא את התקליטור מהכונן וטען במקומו את הקובץ עם דימון טולז ואז תתקין.
נסה ודווח.
ניסיתי גם לההסיר את ההתקנה המקורית ולהתקין רק מתוך התמונה. הופיעה הודעת שגיאה שהדיסק אינו מקורי.
אוקיי, שתי שאלות:
1. בסייר של חלונות (או דרך "המחשב שלי") הכחל את אחת התיקות שבדיסק (HEB או DEMO), לחץ עליה עם הכפתור הימני ובחר מאפיינים - מהו התאריך המדויק שרשום שם? (כולל שעה)
2. כאשר אתה מסיר את המשחק האם תיקיית המשחק מוסרת כליל או שעדיין ישנה? אם היא עדיין קיימת, נסה למחוק אותה ידנית ואז להתקין מחדש מקובץ התמונה.
(תיקית ברירת המחדל היא: c:\program files\compedia\math1)
1. בסייר של חלונות (או דרך "המחשב שלי") הכחל את אחת התיקות שבדיסק (HEB או DEMO), לחץ עליה עם הכפתור הימני ובחר מאפיינים - מהו התאריך המדויק שרשום שם? (כולל שעה)
2. כאשר אתה מסיר את המשחק האם תיקיית המשחק מוסרת כליל או שעדיין ישנה? אם היא עדיין קיימת, נסה למחוק אותה ידנית ואז להתקין מחדש מקובץ התמונה.
(תיקית ברירת המחדל היא: c:\program files\compedia\math1)
תיקיית HEB בדיסק השתנתה בתאריך יום חמישי 19 פברואר 2009, 12:18:12.
ניסיתי גם למחוק את כלל המרכיבים שנותרו בתיקייה compedia ועדיין אותה התגובה.
בעת טעינת האימג' מתקבלת הודעה כי יש להכניס את הדיסק המקורי לכונן.
ניסיתי גם למחוק את כלל המרכיבים שנותרו בתיקייה compedia ועדיין אותה התגובה.
בעת טעינת האימג' מתקבלת הודעה כי יש להכניס את הדיסק המקורי לכונן.
לא, לא מקובץ התמונה, מהדיסק המקורי.doronyon כתב:תיקיית HEB בדיסק השתנתה בתאריך יום חמישי 19 פברואר 2009, 12:18:12.
אותו התאריך בדיוק גם בדיסק עצמו
אם כך, הגרסה שלך הרבה יותר חדשה. אע"פ שהעטיפה נראית בדיוק אותו הדבר, שלי מ-2005 ושלך מ-2009. יכול להיות שבאמת קומפדיה הכניסו איזושהי הגנה מיוחדת בגרסה שלך, כל עוד אני לא יכול לבדוק בעצמי, אין לי דרך לדעת ואני לא יכול לעזור לך (אם כי לא ממש הייתי מהמר על עניין ההגנה, תחושת בטן אומרת לי שאתה עושה משהו לא נכון, אולי אם הייתי מכיר יותר את רמת ההבנה שלך הייתי יכול לשלול אפשרות זו).
שני דברים אחרונים שאני אמליץ לך לנסות לפני שאני מוותר:
1. צרוב עותק של 1:1 עם תוכנת צריבה לתקליטור פיזי ונסה אותו במקום עם דימון טולז. תוכנת הצריבה חייבת להכיל אפשרות של עותק 1:1 - למשל ב-NERO זה נקרא Copy CD וב- NERO EXPRESS זה נקרא Copy entire CD.
2. העבר את קובץ התמונה למחשב אחר ונסה להתקין אותו שם (באותה הזדמנות, נסה גם את הדיסק הצרוב מאפשרות מס' 1).
שני דברים אחרונים שאני אמליץ לך לנסות לפני שאני מוותר:
1. צרוב עותק של 1:1 עם תוכנת צריבה לתקליטור פיזי ונסה אותו במקום עם דימון טולז. תוכנת הצריבה חייבת להכיל אפשרות של עותק 1:1 - למשל ב-NERO זה נקרא Copy CD וב- NERO EXPRESS זה נקרא Copy entire CD.
2. העבר את קובץ התמונה למחשב אחר ונסה להתקין אותו שם (באותה הזדמנות, נסה גם את הדיסק הצרוב מאפשרות מס' 1).
שכפלתי את הדיסק בעזרת CDBurnerXP באפשרות שפול דיסק והרצתי בשני מחשבים שונים.
אותה תוצאה, לא מריץ...
לגבי רמת ההכירות שלי - יש לי ידע טכני טוב, אם יש לך רעיונות נוספים תגיד.
התהליך שמייצר את הודעת השגיאה הוא launcher.exe
גם כאשר וידאתי שהכונן הוירטואלי ממופה כ cdrom0, קיבלתי את הודעת השגיאה.
אותה תוצאה, לא מריץ...
לגבי רמת ההכירות שלי - יש לי ידע טכני טוב, אם יש לך רעיונות נוספים תגיד.
התהליך שמייצר את הודעת השגיאה הוא launcher.exe
גם כאשר וידאתי שהכונן הוירטואלי ממופה כ cdrom0, קיבלתי את הודעת השגיאה.
שמתי לב למשהו.
כאשר נאימג' טעון בעזרת DT, גם הדיסק המקורי מזוהה כלא מקורי.
כלומר הוא כנראה כן בודק משהו לא רק בדיסק עצמו.
מצד שני גם העותק הצרוב שרץ במחשב ללא האימג' הגיב כך...
אולי לך זה עוזר לעלות על כיוון ?
כאשר נאימג' טעון בעזרת DT, גם הדיסק המקורי מזוהה כלא מקורי.
כלומר הוא כנראה כן בודק משהו לא רק בדיסק עצמו.
מצד שני גם העותק הצרוב שרץ במחשב ללא האימג' הגיב כך...
אולי לך זה עוזר לעלות על כיוון ?
לא. מצטער...doronyon כתב:אולי לך זה עוזר לעלות על כיוון ?
אני לא יכול לחשוב על שום דבר שאני יכול לעשות ללא הגרסה שלך. אם תשלח לך את קובץ התמונה (האימג') אני אעיף מבט, אבל אני לא יכול להבטיח כלום.
אם אתה רוצה לשלוח, תעלה אותו לאתר אחסון קבצים שתומך בקבצים גדולים, כגון http://www.megaupload.com" target="_blank
ואת הקישור המתקבל שלח לי בהודעה פרטית, אל תפרסם אותו פה בהודעה כי הקובץ יפר את חוקי האתר.
אוקיי, הורדתי ובדקתי. ראשית, אני רוצה להזהיר אותך שאם תרצה עוד פעם להעלות קובץ בסדר גודל כזה תשתמש באתר שמיועד לאחסון קבצים ולא באתר לאכסון אתרים שהשתמשת בו - הוא החרים את כתובת ה-IP שלי כל כמה דקות והייתי צריך להשתמש במנהל הורדות ולשנות את ה-IP שלי כמה פעמים כדי להוריד.
בכל מקרה, עכשיו אני כבר בטוח שזו לא אשמתך, אני משוכנע שהתקליטור שלך מכיל הגנה מסחרית רצינית ואני לא יכול לחשוב על דרך שתוכל להתגבר עליה... הנה עוד מישהו שניסה ולא הצליח:
http://club.myce.com/f80/help-identifyi ... on-205499/" target="_blank
מצטער, ניסיתי
בכל מקרה, עכשיו אני כבר בטוח שזו לא אשמתך, אני משוכנע שהתקליטור שלך מכיל הגנה מסחרית רצינית ואני לא יכול לחשוב על דרך שתוכל להתגבר עליה... הנה עוד מישהו שניסה ולא הצליח:
http://club.myce.com/f80/help-identifyi ... on-205499/" target="_blank
מצטער, ניסיתי