אם כך, יש לי XP בעברית התקליטור של זאוס שלי מקורי, וגם אני שיחקתי שהוא בכונן
ובהחלט אין אצלי ברשימת ה"הוספה/הסרה"
: "Windows XP Service Pack 3".
אני קובע זאת בגלל העובדה שאם אני לוחץ לחצן ימני-> מאפיינים על ה"מחשב שלי" כתוב לי service pack 3
כל המצב הזה פשוט הזוי, יש לי שאלה : שהמשחק קורס נהיה מסך כחול עם הרבה כתוב ואז המחשב מרסטרט, ואני בהחלט לא מספיק לקרוא אפילו משפט אחד ממה שכתוב במסך הכחול , יש דרך לתפוס אותו? אני מניח ש-print screen לא ילך במקרה הזה,
בעיה בהפעלת המשחק Zeus: Master of Olympus
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: בעיה בהפעלת המשחק Zeus: Master of Olympus
יש דרך להגיד לחלונות לא לעשות אתחול במקרה כזה - זה נמצא באותו מקום שאתה רואה שיש לך SP3 (כלומר, במאפיני המערכת) אבל תחת הכרטיסייה "מתקדם". אני לא יודע איך זה מתרוגם לעברית אז אני אגיד לך איך זה באנגלית:
בכרטיסייה Advanced צריך ללחוץ על startup and recovery ושם להוריד את ה-V מה- Automatically restart.
אבל אני לא חושב שהמידע שכתוב בBSOD יעזור לך, אז זה די מיותר...
באמת שאני לא יודע מה להציע לך... אצלי זה עובד...
כשהתקנת את ה-NOCD, האם הצלחת להפעיל את המשחק ללא התקליטור? כי אם לא, לא התקנת אותו נכון...
[עריכה]
אגב, איזו גרסת DirectX יש לך? (אם אתה לא יודע, אתה יכול לבדוק ע"י הקלדת dxdiag בשורת הפקודה)
בכרטיסייה Advanced צריך ללחוץ על startup and recovery ושם להוריד את ה-V מה- Automatically restart.
אבל אני לא חושב שהמידע שכתוב בBSOD יעזור לך, אז זה די מיותר...
באמת שאני לא יודע מה להציע לך... אצלי זה עובד...
כשהתקנת את ה-NOCD, האם הצלחת להפעיל את המשחק ללא התקליטור? כי אם לא, לא התקנת אותו נכון...
[עריכה]
אגב, איזו גרסת DirectX יש לך? (אם אתה לא יודע, אתה יכול לבדוק ע"י הקלדת dxdiag בשורת הפקודה)
חשבתי שאולי יש לך 10 וזה עושה את הבעיות...
בכל מקרה, הצלחתי להפעיל את המשחק על W95 תחת VPC ע"י התקנת הפריצה (NO CD) והוא פועל חלק לגמרי אצלי. תעבוד בדיוק לפי ההוראות שאני כותב ואני משוכנע שזה יעבוד גם אצלך:
1. תתחיל עם כונן קשיח וירטואלי חדש ונקי (כלומר, זה שהורדת מהאתר).
2. תתקין VMA
3. תתקין את המשחק התקנה מלאה (אפשרות ה Full Install).
4. כשאתה נשאל אם להתקין את הDirectX שבא עם ZEUS תבחר כן, בסיום תפעיל את המערכת הוירטואלית מחדש.
5. תחליף את הקובץ ZEUS.EXE בקובץ עם אותו בשם שנמצא בארכיון שאליו קישרתי בהודעה קודמת, הנה הוא שוב:
http://www.megagames.com/cgi/download/d ... T-Z101.ZIP" target="_blank
(אם יש לך בעיות עם העכבר/גלילה, תבטל את Pointer Integration)
אל תשכח לדווח.
בהצלחה.
בכל מקרה, הצלחתי להפעיל את המשחק על W95 תחת VPC ע"י התקנת הפריצה (NO CD) והוא פועל חלק לגמרי אצלי. תעבוד בדיוק לפי ההוראות שאני כותב ואני משוכנע שזה יעבוד גם אצלך:
1. תתחיל עם כונן קשיח וירטואלי חדש ונקי (כלומר, זה שהורדת מהאתר).
2. תתקין VMA
3. תתקין את המשחק התקנה מלאה (אפשרות ה Full Install).
4. כשאתה נשאל אם להתקין את הDirectX שבא עם ZEUS תבחר כן, בסיום תפעיל את המערכת הוירטואלית מחדש.
5. תחליף את הקובץ ZEUS.EXE בקובץ עם אותו בשם שנמצא בארכיון שאליו קישרתי בהודעה קודמת, הנה הוא שוב:
http://www.megagames.com/cgi/download/d ... T-Z101.ZIP" target="_blank
(אם יש לך בעיות עם העכבר/גלילה, תבטל את Pointer Integration)
אל תשכח לדווח.
בהצלחה.
-
אורח
תודה רבה לך על המסירות ההשקעה וההתמדה,המשחק בהחלט עובד כך !
ישר כח.
ישר כח.