[הורדה] Normality
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: [הורדה] Normality
ונאמר אמן
תודה, ערכתי פנימה.
זה רק אצלי, או שהקישור התרוקן?
זה לא אתה. אני אעלה מחדש עוד מעט.brother34 כתב:זה רק אצלי, או שהקישור התרוקן?
מסכן Ingsoc. אל תעבוד כל כך קשה... 
שיט. והייתי בטוח שזה אתר אמין 
זאת לא עבודה כל כך קשה... לוקח לי דקה לכווץ את המשחק, עוד דקה להיכנס לאתר ולעלות אותו ואז צריך רק לתת להעלאה להתקדם ברקע. זה יותר מעצבן מאשר קשה (כלומר להעלות את המשחק מחדש כל כמה חודשים) אבל באמת שלא אכפת לי אם מישהו דורש אותו בשרשורbrother34 כתב:מסכן Ingsoc. אל תעבוד כל כך קשה...
http://www.mirrorcreator.com/files/YVIQ ... .rar_links" target="_blank
פעם שלישית גלידה! (באמת, גורדי, פנק את הילד בגלידה...)
חס וחלילה, לא דרשתי שום דבר. תודה רבה!Ingsoc כתב:...זה יותר מעצבן מאשר קשה (כלומר להעלות את המשחק מחדש כל כמה חודשים) אבל באמת שלא אכפת לי אם מישהו דורש אותו בשרשור![]()
לא יכלתי להתאפק
בבקש ה תעזזזזזזזזזרו לי המשלק לא עולה חייבבב דחוףףףףףף ]פליז מי שעוז רלי מלללךךך!!
סתם.
הורדתי וחילצתי. עשיתי IMGMOUNT בדוסבוקס, ואז הפעלתי מקובץ NORMAL שנמצא בתיקיה C, והוא בכל זאת אמר לי שצריך דיסק בכונן.
כשאני מנסה להפעיל מקובץ NORMALITY שכתוב בהודעה הראשית, אני מקבל הודעה שזה לא יכול לפעול בדוס. (סליחה על הCAPSLOCK לאורך הדרך)
עזרה תתקבל בברכה.
סתם.
הורדתי וחילצתי. עשיתי IMGMOUNT בדוסבוקס, ואז הפעלתי מקובץ NORMAL שנמצא בתיקיה C, והוא בכל זאת אמר לי שצריך דיסק בכונן.
כשאני מנסה להפעיל מקובץ NORMALITY שכתוב בהודעה הראשית, אני מקבל הודעה שזה לא יכול לפעול בדוס. (סליחה על הCAPSLOCK לאורך הדרך)
עזרה תתקבל בברכה.
Re: לא יכלתי להתאפק
המשחק מגיע כבר עם דוסבוקס וקובץ הפעלה, אתה לא צריך לעשות כלום. פשוט תפעיל מווינדוס את Normality.bat והמשחק יעלה לבד בדוסבוקס.brother34 כתב:בבקש ה תעזזזזזזזזזרו לי המשלק לא עולה חייבבב דחוףףףףףף ]פליז מי שעוז רלי מלללךךך!!
סתם.
עזרה תתקבל בברכה.
נערך לאחרונה על ידי Ingsoc ב ה' ספטמבר 06, 2012 3:51 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
Oh man, כזה פינוק לא העלתי בדעתי
עובד. תודה רבה.
עובד. תודה רבה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
הזכיר לי את החידות של BP. 
כל הכבוד על ההעלאה מחדש (ומחדש ומחדש...).
תרצה אולי לקחת בעלות על המשחק הזה? לפתוח שרשור חדש ולהעביר אליו את התוכן? נראה ש-sixkiller כבר לא תומך בהורדה...
תרצה אולי לקחת בעלות על המשחק הזה? לפתוח שרשור חדש ולהעביר אליו את התוכן? נראה ש-sixkiller כבר לא תומך בהורדה...
כן, אין לי בעיה לקחת בעלות ולפתוח שרשור חדש.Gordi כתב:כל הכבוד על ההעלאה מחדש (ומחדש ומחדש...).
עריכה: נעשה
ד"א אני זוכר שבשרשור על נפילת מגה-אפלוד כתבת שנורמליטי הוא אחד מהמשחקים שאתה רוצה לעלות לשרת הפרטי של האתר, זה עדיין רלוונטי?
אאל"ט, כל המשחקים שsixkiller העלה ככה.brother34 כתב:Oh man, כזה פינוק לא העלתי בדעתי![]()
וכמובן, אני שוב ממליץ להשתמש באתר של halfmoon כדי לשמור לעצמך את הקישורים למקרה שMC יפול:Ingsoc כתב:
http://www.mirrorcreator.com/files/YVIQ ... .rar_links" target="_blank
http://tools.half-moon.org/mirrorcreator/" target="_blank