רשימת משחקים מלאים שאולי אפשר להעלות
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: רשימת משחקים מלאים שאולי אפשר להעלות
ווינטר, דיברתי אל BP. בבקשה אל תעלב, אבל הידע שלך בתחום הזה הוא לא משהו ולי אין כח להסביר לך עכשיו על כל רזי קובץ התמונה (או ISO כפי שאתה קורא להם), אולי לBP יהיה זמן להסביר לך...
זה מתאים להגדרה עותק אמיתי?
http://en.wikipedia.org/wiki/Dd_(Unix" target="_blank)
http://en.wikipedia.org/wiki/Dd_(Unix" target="_blank)
לא יודע מה ההגדרה "עותק אמיתי" אומרת, אבל זה לא ISO. מהמעט שקראתי זה מעתיק RAW ו-ISO הוא ללא ה-ECC שאמור להתקבל ע"י שימוש בפקודה הזו.
ganged up
אם שניכם משתמשים בגרסה 7 ולשניכם יש אפשרות לבחור בסוג קובץ iso, מי אני שאומר לכם שזה לא נכון.
מה שכן אומר לכם זה שבגרסה 8 בה אני משתמש זה לא מופיע. (או שאני לגמרי אטום ולא יודע איפה להסתכל)
וגם אני לא יודע מה זה "iso אמיתי".
קובץ iso אפשר לשמור עם יותר או פחות פרטים על חלקים שונים בתקליטור, אבל בסופו של דבר צלמית נשארת צלמית. לא?
CD Cloner, לדוגמא, מעתיק תקליטור לארבעה קבצים: cue, img, ccd, sub וזה, במבט ראשון, נראה כיותר מידע משניתן לשים ב-iso שבו, לדוגמא, אי אפשר לשים רצועות קול.
מה שכן אומר לכם זה שבגרסה 8 בה אני משתמש זה לא מופיע. (או שאני לגמרי אטום ולא יודע איפה להסתכל)
וגם אני לא יודע מה זה "iso אמיתי".
קובץ iso אפשר לשמור עם יותר או פחות פרטים על חלקים שונים בתקליטור, אבל בסופו של דבר צלמית נשארת צלמית. לא?
CD Cloner, לדוגמא, מעתיק תקליטור לארבעה קבצים: cue, img, ccd, sub וזה, במבט ראשון, נראה כיותר מידע משניתן לשים ב-iso שבו, לדוגמא, אי אפשר לשים רצועות קול.
-
winter40000
- משתמש רשום

בוא נקצר את הדיון לדבר הבא... אני לא מתיימר להגיד שאני יודע הכל על iso בהתחשב בעובדה שהתחלתי להתעסק בזה בדיוק לפני 5 דקות, אבל מה שחשוב לי לדעת זה בהנחה שאני עכשיו עושה beckups לכל המשחקים שלי שהם דיי כבדים... ואני רוצה לשמור כל אחד ואחד מהם בקובץ iso מהדיסק המקורי וגם מתקיות במחשב, אז מה שאתם אומרים זה שאם אני אשתמש ככה סתאם באיזשהי תוכנה אז יש סיכוי שזה לא ישמר טוב ואז כשארצה להריץ את המחשק ביום מן הימים אני אקבל זבנג ?
שוב , זה חשוב לי לדעת כי קניתי הארד דיסק חדש של 500 גי'גה עבור הbeckup הזה , ואם זה לא יעבוד אז העבודה שלי יורדת לטימיון...
אגב off topic : יש לי את כל העונות של משפחת סימפסון (וזו גם אחת הסיבות שקניתי את ההרד דיסק) למי שמוכן לצרוב בסביבות ה 20 דיסקים של די וי די, אני מוכן לתרום
שוב , זה חשוב לי לדעת כי קניתי הארד דיסק חדש של 500 גי'גה עבור הbeckup הזה , ואם זה לא יעבוד אז העבודה שלי יורדת לטימיון...
אגב off topic : יש לי את כל העונות של משפחת סימפסון (וזו גם אחת הסיבות שקניתי את ההרד דיסק) למי שמוכן לצרוב בסביבות ה 20 דיסקים של די וי די, אני מוכן לתרום
stay awarez
לפחות השתדל להשאר בנושא הקרוב לנושא הפורום:
הדרך היחידה לגבות תקליטורים כדי שניתן יהיה לשחק מהגיבוי ביום מן הימים, היא לודא שכל עותק פועל לפני שמאכסנים אותו, לא משנה באיזה סוג קובץ. משחקים עם רצועות קול עדיף לשמור מידע בנפרד מהרצועות כדי שאותן ניתן יהיה לשמור בדחיסה שלא מאבדת מידע. (lossless, לא mp3)
את האיכסון כדאי לבצע בדחיסה עם מידע לשחזור, ובקבצים קטנים (50-100MB).
הדרך היחידה לגבות תקליטורים כדי שניתן יהיה לשחק מהגיבוי ביום מן הימים, היא לודא שכל עותק פועל לפני שמאכסנים אותו, לא משנה באיזה סוג קובץ. משחקים עם רצועות קול עדיף לשמור מידע בנפרד מהרצועות כדי שאותן ניתן יהיה לשמור בדחיסה שלא מאבדת מידע. (lossless, לא mp3)
את האיכסון כדאי לבצע בדחיסה עם מידע לשחזור, ובקבצים קטנים (50-100MB).
-
winter40000
- משתמש רשום

סבבה הבנתי 
לך ל:BluePrint כתב:מה שכן אומר לכם זה שבגרסה 8 בה אני משתמש זה לא מופיע. (או שאני לגמרי אטום ולא יודע איפה להסתכל)
CD>CD-ROM(ISO)
(לא ל CD-COPY)
בחר קבצים לצריבה או גרור.
בחר Image recorder
וכשאתה נשאל לשם הקובץ, זה מה שמופיע אצלי:

אם אין את זה אצלך אולי ניתן לאפשר משהו ב OPTIONS ? אבל אם לא, אז לא..
been there, checked that
אז לא.
-
winter40000
- משתמש רשום

בסוף כיווצתי את המשחקים דרך zip , איך לא חשבתי על זה קודם, זה לא כזה משנה אם זה ישב לי בגיבוי (בדיסק הקשיח החיצוני) בzip או ב iso... 
RAR maytie
לא בדיוק הבנתי מה זה אומר אבל במקרה של משחק מתקליטור, עדיף ליצור צלמית ולא להעתיק את הקבצים סתם.winter40000 כתב:בסוף כיווצתי את המשחקים דרך zip
ו-RAR דוחס טוב יותר מ-ZIP.
-
winter40000
- משתמש רשום

בקשר לדיסקים אני עושה צלמית, בקשר לספריות ספציפיות בתוך דיסקים אני פשוט עושה rar , לזה התכוונתי... הבעיה הייתה פשוט בהתחלה שלא יכולתי להגיד ל nero לעשות צלמית של ספריה ספציפית, ואז גם גיליתי ממכם שיש עוד הרבה דברים שאני לא יודע. אבל לא הכל מושלם מסתבר
גרסאות תקליטונים של משחקים שצרבת על תקליטור?winter40000 כתב:בקשר לספריות ספציפיות בתוך דיסקים אני פשוט עושה rar
בכל מקרה כדאי לדחוס גם צלמית תקליטור, החיסכון בנפח יכול להגיע ל-50%.
-
winter40000
- משתמש רשום

אני חושב שלבסוף שכחנו את הסיבה לשרשור
אני עדיין לא יודע אם זה בסדר להעלות את beavis and buthead in virtual stupidity ,
ובקשר למשחק under a killing moon זה משחק ששיחקתי לפני שנים רבות, אם אני לא טועה הוא היה 4 דיסקים אבל לאחרונה הורדתי אותו מ torrent והוא נצרב על דיסק אחד בלבד של dvd , וההתקנה היא פשוטה (אבל בספרדית נראה לי ) ולאחר ההתקנה רק יש אפשרות לבחור בתפריט באנגלית , ואז כשלוחצים על play הוא פותח אוטומטית את דוסבוקס שהוא התקין לבד ומנסה להעלות את המשחק אבל מיד סוגר את דוסבוקס ואני לא מבין בכלל מה התקלה... זה משחק ממש טוב אבל לצערי אני לא מצליח להפעיל אותו אבל הוא בהחלט שווה את המאמץ, גם אותו אני מוכן להעלות אבל הוא דיי גדול ואני לא יודע אם מותר לי להעלות ככה סתאם משחקים ישנים או שפשוט צריך לחכות לתשובה ממישהו...
ובקשר למשחק under a killing moon זה משחק ששיחקתי לפני שנים רבות, אם אני לא טועה הוא היה 4 דיסקים אבל לאחרונה הורדתי אותו מ torrent והוא נצרב על דיסק אחד בלבד של dvd , וההתקנה היא פשוטה (אבל בספרדית נראה לי ) ולאחר ההתקנה רק יש אפשרות לבחור בתפריט באנגלית , ואז כשלוחצים על play הוא פותח אוטומטית את דוסבוקס שהוא התקין לבד ומנסה להעלות את המשחק אבל מיד סוגר את דוסבוקס ואני לא מבין בכלל מה התקלה... זה משחק ממש טוב אבל לצערי אני לא מצליח להפעיל אותו אבל הוא בהחלט שווה את המאמץ, גם אותו אני מוכן להעלות אבל הוא דיי גדול ואני לא יודע אם מותר לי להעלות ככה סתאם משחקים ישנים או שפשוט צריך לחכות לתשובה ממישהו...
back on track
להעלות זה בסדר ואינך צריך לבקש רשות. כדי לפרסם באתר עליך לקבל את רשות הבעלים. (גורדי)
זה לא חוק או תנאי אבל אני תמיד דואג שמשחק פועל לפני שאני מעלה אותו.winter40000 כתב:under a killing moon זה משחק ששיחקתי לפני שנים רבות, זה משחק ממש טוב אבל לצערי אני לא מצליח להפעיל אותו