מחפש את triple play baseball הראשון שיצא (נראה לי ב 98)
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
must be the transmition
מבלי לדעת את הגדרות המחשב ו-DOSBox שלך אני יכול לרק לנחש שיש שלך בעיה ב"העברת הכוח" מהמעבד למשחק.
Re: עזרה- מצלמה קופצת frames בזמן המשחק
אל הגדרות דוסבוקס עוד נגיע, אבל אתה צריך לומר לנו איזה מעבד יש במחשב שלך (סוג ומהירות שעון).
[עריכה]
אגב, כפי שאתה רואה, איחדתי את השרשור הזה עם הישן - פשוט נראה לי יותר נכון ככה, אם יש לך התנגדות תאמר לי.
[עריכה]
אגב, כפי שאתה רואה, איחדתי את השרשור הזה עם הישן - פשוט נראה לי יותר נכון ככה, אם יש לך התנגדות תאמר לי.
-
winter40000
- משתמש רשום

Re: מחפש את triple play baseball הראשון שיצא (נראה לי ב 98)
בכיף... אני הנחתי כבר שאני אמור לעשות ctrl+f12 אבל חשבתי שאני מגזים עם כמות הפעמים שעשיתי את זה כי זה עדיין לא הסתדר, אז אחרי ההודעה ש ל blue print החלטתי לעשות ctrl +f12 יותר מ 10 פעמים או משהו כזה, וניסיתי להפעיל את המשחק והוא עבד חלק בלי הפרעות, מוזר , כמה פעמים אפשר לעשות ctrl +f12 .. אין גבול למהירות?
ואם כבר אנחנו מדברים על triple play אז הנה לכם משהו מוזר שקרה לי אתמול בלילה, למען יראו ויראו פשוט נדפק לי הצורב.... שימו לב:
ש לי תקלה מוזרה, יש לי dell xps 13.3 ,בלילה הורדתי את המשחק מאיזשהו אתר , המשחק היה לפלייסטיישן , המשחק ירד בקובץ עם סיומת 7z , פתחתי את הכיווץ ולאחר הפתיחה יצאו שלושה קבצים עם סיומות ccd , sub , ecm , בקיצור , הורדתי קובץ מהאינטרנט שפותח קבצי ecm , והוא פתח את הקובץ לקובץ img , אני מאושר ושמח בחקלי שהגעתי עד הלום החלטתי לצרוב, פתחתי nero 7 essential וצרבתי img , או יותר נכון ניסיתי.... הוא בדיוק באותו הרגע רשם לי שהדיסק לא מתאים וחיכה שאני אכניס דיסק חדש, בנוסף לכך גם היה רעש מוזר מהצורב יש לציין שעשיתי צריבת די וי די... אוקיי המשכתי הלאה...לקחתי דיסק נוסף וניסיתי שוב לא עזר... אז ביטלתי את הצריבה , לאחר מכן הכנסתי בלי קשר דיסק די וי די ריק, והצורב התחיל להשמיע רעשי הישמדות... הוצאתי את הדיסק הריק , הכנסתי דיסק אחר והוא עובד, מסתבר שדיסק עם data בפנים לא עושה בעיה, אוקיי,
עשיתי restart למחשב, ושוב כשמכניסים דיסק ריק הוא עושה את הבעיה, אז הסרתי את nero והתקנתי מחדש, עדיין יש את הבעיה, אז הפעם עשיתי restart מבלי להיכנס ל windows. במקום זה נכנסתי ל לינוקס... ובינתיים הכנסתי את הדיסק הריק וקיוויתי לטוב... ושוב הצורב עושה רעש מוזר של ניסיון קריאה לדיסק ריק + קליק קליק קליק + זזזזזז... משהו מוזר...
התקלה הפסיקה לאחר זמן מסויים כששיחתי מלא עם ביטול ה daemon tool + restart ואח"כ הכנסתי דיסק עם data אח"כ הוצאתי ,בקיצור עשיתי כל מיני פעולות, ואז באיזשהו שלב הצורב שלי פתאום שוב קרא דיסקים רייקים של די וי די, אני לא יודע בדיוק מה הסיבה שזה הסתדר.
מה שקרה אח"כ זה שאיזשהו כוח פנימי the force גרם לי לנסות לצרוב שוב את המשחק, ושוב יש לי את אותה התקלה! אין לי מושג איך לסדר את זה, דיברתי עם פורום של עזרה במחשבים ואף אחד שם לא יודע מה עושים, או יותר נכון יש צפיות אבל אין תגובות... מישהו נתקל פעם בבעיה מוזרה כזו?
תודה לכל מי שעוזר\יעזור\ינסה...
ואם כבר אנחנו מדברים על triple play אז הנה לכם משהו מוזר שקרה לי אתמול בלילה, למען יראו ויראו פשוט נדפק לי הצורב.... שימו לב:
ש לי תקלה מוזרה, יש לי dell xps 13.3 ,בלילה הורדתי את המשחק מאיזשהו אתר , המשחק היה לפלייסטיישן , המשחק ירד בקובץ עם סיומת 7z , פתחתי את הכיווץ ולאחר הפתיחה יצאו שלושה קבצים עם סיומות ccd , sub , ecm , בקיצור , הורדתי קובץ מהאינטרנט שפותח קבצי ecm , והוא פתח את הקובץ לקובץ img , אני מאושר ושמח בחקלי שהגעתי עד הלום החלטתי לצרוב, פתחתי nero 7 essential וצרבתי img , או יותר נכון ניסיתי.... הוא בדיוק באותו הרגע רשם לי שהדיסק לא מתאים וחיכה שאני אכניס דיסק חדש, בנוסף לכך גם היה רעש מוזר מהצורב יש לציין שעשיתי צריבת די וי די... אוקיי המשכתי הלאה...לקחתי דיסק נוסף וניסיתי שוב לא עזר... אז ביטלתי את הצריבה , לאחר מכן הכנסתי בלי קשר דיסק די וי די ריק, והצורב התחיל להשמיע רעשי הישמדות... הוצאתי את הדיסק הריק , הכנסתי דיסק אחר והוא עובד, מסתבר שדיסק עם data בפנים לא עושה בעיה, אוקיי,
עשיתי restart למחשב, ושוב כשמכניסים דיסק ריק הוא עושה את הבעיה, אז הסרתי את nero והתקנתי מחדש, עדיין יש את הבעיה, אז הפעם עשיתי restart מבלי להיכנס ל windows. במקום זה נכנסתי ל לינוקס... ובינתיים הכנסתי את הדיסק הריק וקיוויתי לטוב... ושוב הצורב עושה רעש מוזר של ניסיון קריאה לדיסק ריק + קליק קליק קליק + זזזזזז... משהו מוזר...
התקלה הפסיקה לאחר זמן מסויים כששיחתי מלא עם ביטול ה daemon tool + restart ואח"כ הכנסתי דיסק עם data אח"כ הוצאתי ,בקיצור עשיתי כל מיני פעולות, ואז באיזשהו שלב הצורב שלי פתאום שוב קרא דיסקים רייקים של די וי די, אני לא יודע בדיוק מה הסיבה שזה הסתדר.
מה שקרה אח"כ זה שאיזשהו כוח פנימי the force גרם לי לנסות לצרוב שוב את המשחק, ושוב יש לי את אותה התקלה! אין לי מושג איך לסדר את זה, דיברתי עם פורום של עזרה במחשבים ואף אחד שם לא יודע מה עושים, או יותר נכון יש צפיות אבל אין תגובות... מישהו נתקל פעם בבעיה מוזרה כזו?
תודה לכל מי שעוזר\יעזור\ינסה...
Re: מחפש את triple play baseball הראשון שיצא (נראה לי ב 98)
אם אתה משתמש בגרסה האחרונה של דוסבוקס ולא שינית את הגדרות ברירת המחדל, זה לא משנה כמה פעמים תלחץ על Ctrl+F12 כי ה-Core מוגדרת על AUTO ולכן בגלל שזה משחק של PM זה אומר שדוסבוקס שם MAX ב-Cycles - או במילים אחרות, מהירות מקסימלית.winter40000 כתב:בכיף... אני הנחתי כבר שאני אמור לעשות ctrl+f12 אבל חשבתי שאני מגזים עם כמות הפעמים שעשיתי את זה כי זה עדיין לא הסתדר, אז אחרי ההודעה ש ל blue print החלטתי לעשות ctrl +f12 יותר מ 10 פעמים או משהו כזה, וניסיתי להפעיל את המשחק והוא עבד חלק בלי הפרעות, מוזר , כמה פעמים אפשר לעשות ctrl +f12 .. אין גבול למהירות?
אם Ctrl+F12 עזר זה אומר ששינית את הגדרת ה CORE. תחזיר אותה ל Auto עבור המשחק הזה ואני שוב ממליץ לך להשתמש בפרונטאנד, אם לא בא לך על דיפנד אז אתה יכול לנסות גם את DBGL או D.O.G, ככה תוכל לקבוע פרופיל שונה לכל משחק (20000 סייקלז לBlackthorne ו-MAX לזה).
אני חושש שלא יהיו כאלה, זה חורג יותר מדי מגבולות האוףטופיק הנורמלי, אם פורום של עזרה במחשבים אחד לא הצליח לעזור לך, אולי תנסה אחר, אבל כאן זה לא המקום חוששני.winter40000 כתב:תודה לכל מי שעוזר\יעזור\ינסה...
-
winter40000
- משתמש רשום