בעיות בשמע - dune, sam & max, day of the tantacle
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
Miss Atreides
- משתמש רשום

Re: בעיות בשמע - dune, sam & max, day of the tantacle
אה, ולא שיניתי שום הגדרה בדוסבוקס. לא נגעתי בכלום.
שום דבר אישי, זה גם לא תוכנן לפגוע בך. לצערי טון וגישה לא עוברים דרך טקסט ואני מצטער אם לא הובנתי כהלכה.
אני לא חושב שהוא התכוון לצחוק על חשבונך, אני חושב שהוא ניסה לרמוז לי לנסח את ההודעות בצורה קצת פחות טכנית.Miss Atreides כתב:יויו, סחטיין על הבדיחה. אם תחשוב היטב, גם לך יש כמה תחומים שאתה לא בקיא בהם.
באמת מוזר... אני ממש לא יכול להבין את זה... אלא אם כן לא הבנתי אותך נכון בקשר לדבר או שניים, אז רק כדי לוודא:Miss Atreides כתב:כן, אני שומעת מוסיקה ובוודאי שבדקתי שהרמקולים מופעלים.
א. האם שלושת המשחקים שציינת בכותרת הם שלושת המשחקים היחידים אותם את לא מצליחה להפעיל בDOSBox עם קול? כלומר, למשל, האם גם מלך האריות פועל בלי קולות ומוזיקה?
ב. האם הורדת את המשחקים מן האתר הזה או ממקום אחר?
ג. האם את בטוחה שאת מפעילה דרך דוסבוקס (אני לא שואל סתם, זה קל להתבלבל)? דרך קלה לבדוק אם את באמת מפעילה דרך דוסבוקס היא ללחוץ Ctrl+F9 באמצע המשחק - אם המשחק נסגר אז את אכן מפעילה דרך דוסבוקס, אם לא, אז לא.
-
Miss Atreides
- משתמש רשום

רוב המשחקים שהורדתי מכאן לא משמיעים קול, doom2 למשל כן משמיע.
אני לא עובדת עם dosbox אלא עם godosbox.
אולי אם הייתי עובדת עם דוסבוקס, זה היה מסתדר, אבל אני לא יודעת איך לעבוד איתו.
אני לא עובדת עם dosbox אלא עם godosbox.
אולי אם הייתי עובדת עם דוסבוקס, זה היה מסתדר, אבל אני לא יודעת איך לעבוד איתו.
אז תמיד אפשר להשתמש ב-DFEND0 שמקל מאוד את השימוש בדוסבוקס.
-
Miss Atreides
- משתמש רשום

כלומר, אתם אומרים שבלי דוסבוקס, המשחקים לא ישמיעו קול?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא. הכוונה היא שללא שימוש ב-DOSBox, יש סבירות גבוהה מאד שהמשחקים לא יעבדו כשורה. חוסר קול הוא דוגמא לכך.
-
Miss Atreides
- משתמש רשום

העובדה היא שעם גודוסבוקס המשחקים עובדים נהדר, רק בלי קול.
זו התוכנה שהם מפרסמים כאן, בנוסף לדוסבוקס.
זו התוכנה שהם מפרסמים כאן, בנוסף לדוסבוקס.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אם בכל פעם שאת אומרת GoDOSBox את אכן מתכוונת לזה:
כלומר, "GoDOSBox", "DOSBox", "D-Fend", למעשה כולם עובדים על אותו דבר. העניין הוא שבשימוש הבסיסי ביותר שמציעה החבילה של GoDOSBox באתר קשה לפתור בעיות כאלו, ולכן מוטב לקרוא את המדריך להפעלת DOSBox או D-Fend כדי ללמוד איך מפעילים בכלל קבצים, על מנת שתוכלי להפעיל את תוכניות ה-Setup לדוגמה (מכוון שיתכן והבעיה עשויה להיפתר כך).
בכל מקרה, עבור שניים מהמשחקים שדיברת עליהם: Sam & Max ו-Day of the Tentacle אני מציע לך פתרון פשוט ונח, להשתמש בתכנה אחרת בשם ScummVm. התכנה מאד מומלצת מכוון שהיא פשוטה מאד להפעלה, וברגע שאת בוחרת את המשחק, היא מנהלת את ההגדרות להרצתו בעצמה, והביצועים מעולים. החסרון אמנם הוא שהתכנה מסוגלת להריץ רק משחקים ספציפיים בהם היא תומכת, ולמזלך שני אלו נתמכים בה.
שלמעשה עד עכשיו לא ענית על זה בצורה ברורה - אז לא מדובר בתכנה, אלא פשוט בפריסה וארגון של התכנה DOSBox שאמורים להקל על כמה הליכים.
כלומר, "GoDOSBox", "DOSBox", "D-Fend", למעשה כולם עובדים על אותו דבר. העניין הוא שבשימוש הבסיסי ביותר שמציעה החבילה של GoDOSBox באתר קשה לפתור בעיות כאלו, ולכן מוטב לקרוא את המדריך להפעלת DOSBox או D-Fend כדי ללמוד איך מפעילים בכלל קבצים, על מנת שתוכלי להפעיל את תוכניות ה-Setup לדוגמה (מכוון שיתכן והבעיה עשויה להיפתר כך).
בכל מקרה, עבור שניים מהמשחקים שדיברת עליהם: Sam & Max ו-Day of the Tentacle אני מציע לך פתרון פשוט ונח, להשתמש בתכנה אחרת בשם ScummVm. התכנה מאד מומלצת מכוון שהיא פשוטה מאד להפעלה, וברגע שאת בוחרת את המשחק, היא מנהלת את ההגדרות להרצתו בעצמה, והביצועים מעולים. החסרון אמנם הוא שהתכנה מסוגלת להריץ רק משחקים ספציפיים בהם היא תומכת, ולמזלך שני אלו נתמכים בה.
-
Miss Atreides
- משתמש רשום

יופי, אני אוריד אותה. לגבי השאר, כל מה שאני יודעת זה שאני משתמשת בגודוסבוקס, שהורדתי מהאתר הזה. אני לא יודעת איך אני יכולה לפרט עוד בנושא.
המשחקים שמורידים כאן, מגיעים עם קבצי הקול שלהם? כלומר, לא הורידו את הקבצים ע"מ "להוריד" מה"כובד" של הקובץ?
המשחקים שמורידים כאן, מגיעים עם קבצי הקול שלהם? כלומר, לא הורידו את הקבצים ע"מ "להוריד" מה"כובד" של הקובץ?
-
Miss Atreides
- משתמש רשום

הרגע הורדתי את scummVm, הוספתי את יומו של הטנטקל, ושוב אין סאונד. חזרתי לתוכנה וניסיתי לערוך את ההגדרות של הצלילים, אז סימנתי בשתי תיקיות - override
-
Miss Atreides
- משתמש רשום

אוקיי, עכשיו זה בסדר 
תודה רבה על התוכנה הזו. אני מקווה שאצליח לעבוד עם דוסבוקס במשחקים האחרים.
תודה רבה על התוכנה הזו. אני מקווה שאצליח לעבוד עם דוסבוקס במשחקים האחרים.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
את רוצה להסביר איך לפתע זה נפתר?..
[עריכה]
ולשאלתך, לא. לא מחסירים כאן את קבצי הקול במשחקים כדי להפחית נפח.
לפחות לא באופן מכוון...
[עריכה]
ולשאלתך, לא. לא מחסירים כאן את קבצי הקול במשחקים כדי להפחית נפח.
לפחות לא באופן מכוון...
-
Miss Atreides
- משתמש רשום

אוקיי, פתחתי את דוסבוקס (לא גודוסבוקס) ועקבתי אחר ההוראות פה באתר.
עשיתי mount לכונן d, אך בהמשך, כשכתבתי unzipped בדיוק לפי ההוראות, הוא כתב - unable to change to unzipped.
בהתחלה ניסיתי לעשות את כל התהליך עם כונן c אבל היתה המלצה בדוס שלא להמשיך איתו, לכן העברתי לכונן d גם את תיקיית המשחקים כמובן.
מה אני עושה עכשיו?
עשיתי mount לכונן d, אך בהמשך, כשכתבתי unzipped בדיוק לפי ההוראות, הוא כתב - unable to change to unzipped.
בהתחלה ניסיתי לעשות את כל התהליך עם כונן c אבל היתה המלצה בדוס שלא להמשיך איתו, לכן העברתי לכונן d גם את תיקיית המשחקים כמובן.
מה אני עושה עכשיו?
...fooled me once... fooled me twice
אני חושב שהגיע הזמן ל"טיפול 10,000" במדריך ההוא.