הרצת המשחק Jurassic War(1996) ברשת הביתית

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

ShadowRack
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: הרצת המשחק Jurassic War(1996) ברשת הביתית

שליחה על ידי ShadowRack »

ניסיתי להנמיך את הCYCLE RATE ל6% וזה עדיין היה יותר מהיר מהפעולה שזה עובד ללא DOSBOX , ב1% זה כבר ממש איטי ולא אפשרי.. , שמתי לב שהוא קרס בהודעת דוס של "Trasfer Stack Overflow..." זה בדרך כלל קורה שמשחק לא נמצא במצב הCYCLES התקין וזה קרה גם פעם אחת בלי המשחק של הCYCLES זתומרת באופן אוטומטי...

יש מצב שאי אפשר לעשות משהו בגלל שהDOSBOX מריץ את המשחק פשוט מהר יותר מהרגיל ויש בעיית סנכרון כלשהי.. הגיוני לא? , ואם כן יש עוד תוכנות שמדמות תקשרות מודם אנלוגי , אפשר להריץ את המשחק גם בלי DOSBOX למרות שיש סיכויי תקיעה אבל עדיף מכלום!
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אל תשים את הCYCLES על ערך דינמי(דינמי = AUTO או MAX), שים אותן על ערך קבוע. משהו בסביבות 20000 עד 50000 (ושיהיו זהות לשני המחשבים). את הCORE תשאיר על AUTO.

אתה יודע איך לשנות את הCYCLES לערך קבוע בקובץ dosbox.conf, כן?
ShadowRack
משתמש רשום
משתמש רשום

הוג מלך הבשן אני יודע איך לעשות את זה, אני שמתי לב שאין יציבות במהירות בכל זה על בערך 25000~ זה דומה למהירות הרגילה אך זה לא יציב (פתאום מהר או לאט).. אני בכל מקרה ינסה להריץ את זה בLAN עוד מעט וירשום תוצאות..
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

ShadowRack כתב:הוג
זה עוג גודאמיט! אני נראה לך כמו חזיר?
ShadowRack
משתמש רשום
משתמש רשום

צודק אנא סלח לי זה נאמר בחופזה!

אז ככה שינוי הCYCLES לא גורם לשום שינוי אך נראה לי שאיתרתי את הבעיה.. , גם כאשר בוחרים בשני המחשבים במהירות 9600 ברמת במשחק , כאשר יש חיבור מהמחשב המתקשר הוא רושם בתוך הקונסול גם של המשחק וגם של הDOSBOX "CONNECT 57600" ולא 9600 כמו שצריך... , אין לי מושג איך להגביל את הDOSBOX ל9600 ואם צריך בכלל אבל המשחק לא אוכל את האמולציה לצערי וכנראה אוטומטית נכנס למצב 57600 שבוא הוא לא מצליח להסתנכרן.. , מה את חושב על זה עוג ידידי המלומד?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אם לא השתנה כלום מאז הפעם האחרונה שבדקתי (באותו הזמן בו רשמתי את המדריך למשחק ברשת) אז לא ניתן להגביל את המהירות בדוסבוקס, היא מקובעת על 128k. המודם משיב לתכנה connect 56700 כנראה בגלל שזו המהירות המקסימלית שניתן לקבל ממודם "סטנדרטי" ואני מניח שזה מיועד לתוכנות שצריכות לדעת את מהירות המודם/חיבור.
במילים אחרות - לא זו הבעיה (גם אצלי הוא רשם את זה ובכל זאת התחבר).

מאז שרשמתי את המדריך, נוספה לדוסבוקס אפשרות של NullModem, אפשרות זאת מבטלת לחלוטין את כל "שיטת המעקף" (כלומר, הופכת אותה מיותרת) המצויה במדריך. אני רוצה לנסות גם אותה (אין ב Jurassic War אפשרות לIPX אז זה משאיר רק את הNULLMODEM) אבל כאמור, אני לא אוכל לעשות זאת עד שאני אטפל במחשב ברשת (לעומת זאת, זה יקח הרבה פחות זמן ממה שחשבתי - יומיים-שלושה בערך).

אם אתה רוצה לנסות את זה בעצמך, אתה יכול לקרוא את הסעיף "Serial Multiplayer feature" בקובץ הReadMe של דוסבוקס 0.72.

המממ, עכשיו כשאני מזכיר את הגרסה, אני נזכר שלא שאלתי אותך בכלל אם אתה משתמש בגרסה האחרונה... אז רק כדי לוודא: אתה משתמש בגרסה 0.72, כן?

[עריכה]
לא חשוב, אני רואה עכשיו שכתבת בהודעה הראשונה שאתה משתמש ב 0.72. כבר הספקתי לשכוח... תתעלם מן השאלה.
m_m
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי m_m »

לפי מה שאני רואה המשחק דורש IPX כמו כל שאר המשחקים שאפשר לשחק בהם ברשת בתית
תחפש בגוגל מדריך להתקין IPX יש פול כאלה
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

לא אמרתי הרגע שאין אפשרות לIPX... :banghead:
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

Og כתב:(באותו הזמן בו רשמתי את המדריך למשחק ברשת)
על איזו גרסה המדריך נכתב?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

המדריך לא נכתב על גרסה ספציפית, אבל אם אני זוכר נכון, בזמן בו הוא נכתב (אוקטובר 2005) הגרסה הנוכחית הרשמית הייתה 0.63
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

שתי הבהרות לפני שמתברר שאני אומר שטות גמורה:
א. אין לי מושג על מה אתם מדברים כל השרשור, ואני לא מבין בתחום דבר.
ב. אתה כנראה מודע למה שאני הולך לומר מכוון שעושה רושם שאתה מצוי בפרטים למרות המשפט הזה שבגללו שאלתי את ששאלתי מלכתחילה:
Og כתב:אם לא השתנה כלום מאז הפעם האחרונה שבדקתי (באותו הזמן בו רשמתי את המדריך למשחק ברשת) אז ....
הסיבה ששאלתי היא מכוון שאני שמתי לב שמבנה הגדרות המודם של DOSBox השתנה משמעותית מגרסה 0.63 ל-0.65 (במקרה בדיוק הזמן בו כתבת את המדריך), כפי שציינתי בפסקה האחרונה בנספח העדכון במדריך ל-D-Fend.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

לא הייתי מגזים עם "שטות גמורה" אבל מה שאתה אומר לא אקטואלי. המדריך נכתב על הפורמט החדש, זו בדיוק הסיבה שמצוין במדריך להשתמש בגרסת CVS.
ShadowRack
משתמש רשום
משתמש רשום

ניסיתי לעשות חיבור NULLMODEM ככה לפי הוראות הREADME :

מחשב השרת :

serial1=disabled
serial2=nullmodem
serial3=disabled
serial4=disabled

מחשב הקליינט :

serial1=disabled
serial2=nullmodem server:192.168.2.100
serial3=disabled
serial4=disabled

בעת הכניסה לDOSBOX בשתי המחשבים נוצר החיבור "Connected to 192.168.2.100" וגם במחשב השרת יש הודעה של חיבור...

ברגע שנכנסים למשחק ובוחרים בNULLMODEM המחשב שנכנס אחרות מקבל את הודעות שגיאה.. מצ"ב להודעה זאת תמונה עם השגיאות לדוגמא..

ניסיתי לחפש בגוגל את השגיאה וזה מצא שמישהו שעשה ניסוי עם DIRECTSERIAL קיבל אותה שגיאה.. לא יודע עד כמה קשור אבל בעקרון היה שם מישהו שנתן לו DOXBOX מקומפל מה15-8-08 אז הורדתי וניסיתי ואין שם בכלל אפשרות NULLMODEM או MODEM ואין שום הוראות או README... או בקיצור... אני שוב לא יודע מה לעשות :\

תמונה

ניסיתי בSERIAL 1,2,4 ויש אותה בעיה.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אוקיי, סידרתי המחשב המרושת. אני אבדוק את המשחק מחר.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

כן, גם אצלי ה nullmodem לא עובד ובינתיים אין לי כח לנסות גרסאות אחרות (אם משהו יעבוד זה יכול להיות רק גרסת ה megabuild של h-a-l-9000).

בדקתי שוב את המודם והפעם שיחקתי שני משחקים מלאים. יציב כמו סלע במהירות 9600 אבל עדיין איטי, למרות שמבחינתי המהירות נסבלת... הפעם שמתי מהירות מקסימלית בCYCLES ושמתי לב שלא משנה מי מתקשר ומי מקבל את השיחה - המשחק היה מהיר יותר במחשב המהיר יותר. המחשב הראשי שלי (זה שממנו אני כותב את ההודעה הזו) רק בטיפונת יותר מהיר מהמחשבים שלך והשני שברשת הרבה יותר מהיר (Athlon X2 3800+ 2GiB RAM) ובו אמנם הייתה איטיות, אבל הרבה יותר נסבלת.

אבל הבעיה שלך היא לא האיטיות... הבעיה היא שאתה לא מצליח להתחבר... אולי תנסה להשתפשף קודם עם משחק שדורש פחות משאבים? Wacky Wheels מכיל אפשרויות די מתקדמות מבחינת המודם ובה בעת לא דורש יותר מדי משאבים... אולי תנסה איתו כדי לבדוק שהבעיה לא נמצאת איפשהו ברשת שלך? (בWW אתה צריך להגדיר את אפשרויות המודם בSETUP, לא במשחק עצמו)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא