אני אוסיף אותו כשתיסגר עליו סופית.
בנוגע להעלאת משחקים למערכת האתר
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: בנוגע להעלאת משחקים למערכת האתר
באמת סיקור יפה 
אוי ואבוי! זה נוגד את כל העקרונות שלי! ערכתי... (עוד מעט אני אתן את הגרסא ה(אולי)סופית)Radioactive Grandpa כתב:לא יודע איך זה חמק ממני בפעם הראשונה...yoyole123 כתב:בעולמות מאוחרים יותר תוכלו לעבור רק עם בידכם עוד פריטים
נסיון שלישי:
יום אחד, אי שם בחלל, נפגשו אקו-אקו ואוקה-אוקה. בגלל אילוצים תסריטיים, הם החליטו לבצע עימות מילולי הוגן, בלי מכות. השניים החליטו לבדוק אחת ולתמיד מיהו הצד המנצח - הטוב או הרע. חיש מהר אסף כל צד את כוחותיו ויצא למלחמה בצורה של עשרות מיני-משחקים. לא, הפעם לא הולכים מנקודה א' לנקודה ב' בנסיון להישאר בחיים. כפי שכבר הבנתם, קראש באש הוא משחק שונה משאר משחקי הסדרה. קראש באש הינו משחק מסיבות מובהק. המשחק עצמו מורכב מחמישה עולמות שבכל אחד מספר מיני משחקים אותם יש להביס כדי להגיע ל"בוס" ולעבור עולם.
בתחילת המשחק תבחרו את הדמות שאתם רוצים לשחק (היא יכולה להיות גם מ"הרעים"!). לאחר מכן תשוטטו לכם בחדר קטן בו תבחרו את המיני-משחק בו אתם רוצים להשתתף. בכדי להגיע לבוס, עליכם להשיג מספר מסוים של גביעים אותם מרוויחים ע"י ניצחון במיני-משחקים. בעולמות מאוחרים יותר תוכלו לעבור רק אם בידכם עוד פריטים, כמו קריסטלים או יהלומים, אותם מקבלים ע"י זכיה באותם מיני-משחקים תחת מגבלת זמן או עם מגבלות מסוימות.
המשחק יכול לשרוף מספר רב של שעות בעזרת המיני משחקים המגוונים. ברשימת המיני-משחקים תוכלו למצוא פינבול אנושי, קרב המוני, מירוצים, מלחמת טנקים ואף משחק בו כל המשתתפים רוכבים על דובי קוטב קטנים ומנסים לדחוף את שאר המשתתפים אל המים. יש להזהיר מראש: חלק מהמשחקים מתסכלים ואפשר לנצחם רק לאחר מספר רב של נסיונות. מכיוון שהאינטיליגנציה המלאכותית של המשחק לא מדהימה, אין כמו משחק מרובה משתתפים. אפשר לשחק עם עד שלושה חברים ולשרוף לא מעט שעות נוספות.
בשורה התחתונה, קראש באש הוא משחק נחמד שיכול לשרוף מספר נאה של שעות. אם אתם אוהבים משחקי מסיבות, זהו משחק מושלם עבורכם.
יום אחד, אי שם בחלל, נפגשו אקו-אקו ואוקה-אוקה. בגלל אילוצים תסריטיים, הם החליטו לבצע עימות מילולי הוגן, בלי מכות. השניים החליטו לבדוק אחת ולתמיד מיהו הצד המנצח - הטוב או הרע. חיש מהר אסף כל צד את כוחותיו ויצא למלחמה בצורה של עשרות מיני-משחקים. לא, הפעם לא הולכים מנקודה א' לנקודה ב' בנסיון להישאר בחיים. כפי שכבר הבנתם, קראש באש הוא משחק שונה משאר משחקי הסדרה. קראש באש הינו משחק מסיבות מובהק. המשחק עצמו מורכב מחמישה עולמות שבכל אחד מספר מיני משחקים אותם יש להביס כדי להגיע ל"בוס" ולעבור עולם.
בתחילת המשחק תבחרו את הדמות שאתם רוצים לשחק (היא יכולה להיות גם מ"הרעים"!). לאחר מכן תשוטטו לכם בחדר קטן בו תבחרו את המיני-משחק בו אתם רוצים להשתתף. בכדי להגיע לבוס, עליכם להשיג מספר מסוים של גביעים אותם מרוויחים ע"י ניצחון במיני-משחקים. בעולמות מאוחרים יותר תוכלו לעבור רק אם בידכם עוד פריטים, כמו קריסטלים או יהלומים, אותם מקבלים ע"י זכיה באותם מיני-משחקים תחת מגבלת זמן או עם מגבלות מסוימות.
המשחק יכול לשרוף מספר רב של שעות בעזרת המיני משחקים המגוונים. ברשימת המיני-משחקים תוכלו למצוא פינבול אנושי, קרב המוני, מירוצים, מלחמת טנקים ואף משחק בו כל המשתתפים רוכבים על דובי קוטב קטנים ומנסים לדחוף את שאר המשתתפים אל המים. יש להזהיר מראש: חלק מהמשחקים מתסכלים ואפשר לנצחם רק לאחר מספר רב של נסיונות. מכיוון שהאינטיליגנציה המלאכותית של המשחק לא מדהימה, אין כמו משחק מרובה משתתפים. אפשר לשחק עם עד שלושה חברים ולשרוף לא מעט שעות נוספות.
בשורה התחתונה, קראש באש הוא משחק נחמד שיכול לשרוף מספר נאה של שעות. אם אתם אוהבים משחקי מסיבות, זהו משחק מושלם עבורכם.
נערך לאחרונה על ידי Yoyole ב א' אוגוסט 03, 2008 5:58 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיקור טוב, אני בעד להעלות 
טוב, אם אתם באמת רוצים להיות קטנוניים על השגיאות, גם זה לא תקין:
yoyole123 כתב:בכדי להגיע לבוס
תיקנתי. שמח?
:(yoyole123 כתב:תיקנתי. שמח?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
הסרט הזה נכנס בכיף לחמישיית העל שלי בתחום האקשן.
איפה הייתי קטנוני?Og כתב:אם אתם באמת רוצים להיות קטנוניים על השגיאות
Radioactive Grandpa כתב:הסרט הזה נכנס בכיף לחמישיית העל שלי בתחום האקשן.
אגב, שילבתי מספיק טוב לדעתך?
כי לא תיקנת... רק אמרת "תיקנתי"...yoyole123 כתב:למה עצוב?
החלפתי את בכדי בכדי. זה לא מה שהתכוונת?Og כתב:כי לא תיקנת... רק אמרת "תיקנתי"...
זה בדיוק מה שהתכוונתי, רק שאצלי זה עדיין מופיע עם ה-ב' אבל עכשיו אני מבין שאם רק אני רואה את זה, זו כנראה בעיית מטמון אצלי.
[עריכה]
או שלא? גם בפיירפוקס ובאופרה זה לא השתנה... אנחנו מדברים על ההודעה הזו:
viewtopic.php?p=89940#p89940" target="_blank
כן?
[עריכה]
או שלא? גם בפיירפוקס ובאופרה זה לא השתנה... אנחנו מדברים על ההודעה הזו:
viewtopic.php?p=89940#p89940" target="_blank
כן?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
שתהיה לי בריא, מי קורא לזה 'ימד"ב' בעברית? שנה לקח לי להבין מה אמרת. כן, זו הגזמה פראית. נראה לי שיש המון כסף ויחסי ציבור מאחורי הדירוג המופרך הזה.yoyole123 כתב:אבל הסרט הכי טוב בהסטוריה בימד"ב זה כבר מוגזם...
אה. לא ידעתי אם הגרסה השלישית היא נערכה בהשראה למה שהערתי או נכתבה בצורה ישירה כדי ליישם את מה שהצעתי.yoyole123 כתב:אגב, שילבתי מספיק טוב לדעתך?
האמת, התוצאה לא בדיוק לטעמי (לא בצורה חריפה כמובן. היא בסדר). היא הניבה כמה משפטים שבאו בהקשר מסורבל. המיזוג של העקרונות השונים של הפסקאות לא צריך להיעשות בכח, או בלי נשימה בין נקודה לנקודה. אתה יכול להתחיל ברוח אחת, לעצור לנשום, לעשות זום-אאוט, ולספר על הרקע של הכותר ועל ההבדלים ביניהם (כן, באותה פסקה).
הצעת הגשה לא אחראית ולא מחייבת:
"לאחר תלונות מרובות של שכנים שבעי גניחות ואנקות החליטו צ'יפופו וזוגתו לחיים השנויה במחלוקת להחליף את אריחי ביתם ל"איטונג". כדי לעשות זאת צריכים השניים לעמוד בנגיפות פקידי השומה הזועמים, למלא מספר רב של טפסים בשלושה העתקים ולהשיג את המטרה הנכספת: בידוד הרמטי שיוביל לאיזון הרמוני אינטרקוסמי.
צ'יפופו, המוכר לנו בעיקר בשל היותו מלחך פינכתו של המגה-סטאר קופיקו, יתאפיין בעיקר בפליטת מרגליות כגון "אני כזה שבוז", זאת לעומת הסיסמה האלמותית "אני חובב של מוז" של המגה-סלב קופיקו, עליה גדלנו כולנו. השוני המהותי יהווה את אבן היסוד עבור ייחודו של הכותר באפשרויות לשחקו בתוך דלי מים הפוך."
*Disclaimer*
אין לייחס לתוכן ההצעה שום חשיבות שהיא.
למעשה, כותב ההצעה יתכחש לכך שהוא כתב אותה בעוד שתי דקות בדיוק.
כדי שלא נאבד לחלוטין באבסטרקטיות של הדוגמא (שאותה נתתי כדי להימנע כמה שאפשר מהתערבות ישירה בתוכן האישי שלך), אני בכל זאת אצביע על כמה נקודות (והפעם אני כן ארד לקטנות, ברשותכם. בעצם, כבר התחלתי עם זה ברגע שחזרתי לנושא):
"הפעם לא הולכים מנקודה א' לנקודה ב' בנסיון להישאר בחיים" - זה לא אומר כלום מעבר ל"פלטפורמה", וזו גם צורה די מעאפנה לתאר את זה. אני מניח שיש דרך טיפה יותר נדיבה במידע כדי לייחד את הסדרה הזו, ובאותו מספר מילים.
"קראש באש הוא משחק שונה משאר משחקי הסדרה. קראש באש הינו משחק מסיבות מובהק." - החזרה הזו של הניסוח בעייתית. היא גם די ריקה מתוכן. לדעתי מותר לך להסביר קצת, אתה לא חייב לקצר.
עין הדגRadioactive Grandpa כתב:שתהיה לי בריא, מי קורא לזה 'ימד"ב' בעברית?
כן, בשנית ובשלישית והבעיה אכן תוקנה.Og כתב:אנחנו מדברים על ההודעה הזו:
viewtopic.php?p=89940#p89940
כן?
וכמובן שהתבלבלתי. CTR הוא אכן משחק של Naughty dog. פויה עלי.Yoyole123 כתב: אגב, זה המשחק הראשון בסדרה שלא נוצר ע"י Naughty dog.
[עריכה] אופס, קראש טים רייסינג הוא הראשון... איך יכולתי להתבלבל?
אוף איתך... נסיון 4.0: (מכיוון שכל ההערות הופנו אל פסקת הפתיחה, העתקתי רק אותה)Radioactive Grandpa כתב:כמה נקודות
יום אחד, אי שם בחלל, נפגשו אקו-אקו ואוקה-אוקה. בגלל אילוצים תסריטיים, הם החליטו לבצע עימות מילולי הוגן, בלי מכות. השניים החליטו לבדוק אחת ולתמיד מיהו הצד המנצח - הטוב או הרע. חיש מהר אסף כל צד את כוחותיו ויצא למלחמה בצורה של עשרות מיני-משחקים. נכון, בדרך כלל כשחושבים על סדרת משחקי קראש חושבים על הליכה מתחילת השלב לסופו תוך פציחת תיבות והבסת אויבים, או במילים אחרות - פלטפורמה. הפעם המוחות של חברת Eurocom (שזה משחק הקראש היחיד שלה) החליטו שהם רוצים ליצור משחק מסיבות. המשחק עצמו מורכב מחמישה עולמות שבכל אחד מספר מיני משחקים אותם יש להביס כדי להגיע ל"בוס" ולעבור עולם.
טוב, אני יודע שזה לא מושלם. אולי במקום שאני אכתוב כל פעם את הגרסה מחדש, אתה יכול לנסח אותה. יש בפסקה הקיימת מספיק מידע.