Radioactive Grandpa כתב:אגב, אני נחרד להבין כי העיצוב הוא אינו ברירת מחדל זמנית עד שישוחזר לעיצוב הישן? (הכותרת הרי לא יכולה להישאר phpBB! איפה הלוגו איפה? למרות שזה אחלה תירוץ לעצב מחדש. אבל עדיין שהטון יהיה אקסקלוסיבי לאתר.)
גם לי קשה להתרגל, אבל באמת שאני לא זוכר אם זה היה אותו הדבר כשראיתי בפעם הראשונה את העיצוב הקודם - הרי זה היה ממש מזמן.
בקשר ללוגו, גם אני שאלתי על זה בהודעה אחרת, אני מניח שזה ישוחזר בבוא הזמן - ככה גם ה- "משחקים ישנים|רומים|שאילתא|משחקי אונליין".
אני גם מאמין שעם הזמן יהיה ניתן להוריד עיצובים חדשים, כאלה שאולי יראו יותר טוב.
Radioactive Grandpa כתב:אגב, שימו לב לבאג הויזואלי החביב הבא:
קורה גם אצלי בIE7. לא קורה בFF. (ואולי תשמח לדעת שאתה האדם היחיד בעולם שמשתמש בכפתור האמצעי(ואם לא, בטח הישראלי היחידי - לכל השאר יש בבילון:auphyr:))
Radioactive Grandpa כתב:
(כל הרוח והצלצולים האלו ועדיין אי אפשר להצמיד לשמאל?!)
כן, זה אחד הדברים היחידים שאהבתי בהיידפארק...
כמו קודם, אפשר להצמיד לשמאל רק עם קוד:
קוד: בחירת הכל
The quick brown fox sodomizes the lazy dog
Radioactive Grandpa כתב:אפילו נפח התיבות עדיין זעיר בצורה מתסכלת... :(
כבר מזמן חשבתי על שיטה שבה תוכל לשמור כמה הודעות שתרצה בתיבה האישית שלך, מעולם לא ניסיתי אותה, אז היא עדיין תיאורטית...
Radioactive Grandpa כתב:אפשר שוב להיזכר למה זה טוב? כל העניין הזה?
בנוסף למה שסימן אמר, אם אתה היית צריך למחוק כ"כ הרבה הודעות ספאם, היית מברך על השינוי ולא משנה כמה גרוע הוא נראה. זאת כמובן, בהנחה שבאמת לא יהיו יותר הודעות ספאם, או שלפחות יהיו לנו כמה חודשים של מנוחה מהן.
וכן, גם אני שמתי לב שקישורים לא נפתחים בחלונות חדשים - לדעתי זה עניין של שורה או שניים בקוד וגורדי יכול לתקן את זה בקלות.