משחק שתמצאו

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

C-man כתב:יש במשחק דיבוב לעברית, אבל זה לא משנה לדעתי.
אני לא שותף לדעתך, למעשה, אני מתנגד לה נחרצות. אך כמובן שאתה רשאי להאמין במה שעולה על רוחך.

C-man כתב:זה כמו שאם הגרסה האנגלית של סיימון הייתה עדיין נמכרת לא היינו מעלים את הגרסה העברית למרות שהיא לא.
כפי שהוסבר פה לא פעם, השאלה היא: נמכרת איפה? עותק בודד באיביי? אתרי משחקים יד שנייה בחו"ל? מפיץ מורשה בחו"ל? החברה היוצרת? משה מהקיוסק שמוכר את העותק שלו בYad2? חנות שכוחת אל בחור באילת? שאריות פה ושם(כמו דיאבלו)? או אתרים שספק יש להם את המשחק ספק הם רק רוצים להגדיל את התוכן של האתר?
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

נמכר פה, אלא מה? לא דיברתי על חו"ל. למרות שאם המשחק נמכר בצורה רשמית בחו"ל במחירים סבירים (50~) ויש משלוח לארץ זה גם סיבה לא להעלות אותו לדעתי.
חנות שכוחת אל בחור באילת? שאריות פה ושם(כמו דיאבלו)? או אתרים שספק יש להם את המשחק ספק הם רק רוצים להגדיל את התוכן של האתר?
בנוגע לאפשרויות האלו גורדי צריך להחליט.

בקשר למחירות פרטיות, אני לא מתנגד להעלות אם המשחק נמכר רק במחירות פרטיות.

[עריכה]

והבאתי את סיימון בתור דוגמה, אבל יש עוד רבות אחרות (כל משחק שדובב/תורגם לעברית).
אם גורדי מחליט שאפשר להעלות את Lego racers (הגרסה האנגלית) אני לא רואה שום סיבה לא להעלות גם את הגרסה העברית, אבל אם הוא אוסר על העלאת הגרסה האנגלית אני לא רואה את ההגיון שבהעלאת הגרסה העברית. כמו שרז אמר, (רוב) התכנים הם אותם תכנים בשתי הגרסאות.
סמל אישי של משתמש
raztk
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי raztk »

C-man כתב:נמכר פה, אלא מה? לא דיברתי על חו"ל. למרות שאם המשחק נמכר בצורה רשמית בחו"ל במחירים סבירים (50~) ויש משלוח לארץ זה גם סיבה לא להעלות אותו לדעתי.
כך גם לדעתי.

אבל יש דבר אחד שאני לא מבין: אם אני קונה את Lego Racers 2 דרך PCGames (לדוגמא), כל הסכום שאני משלם הולך אליהם או חלק מזה הולך אל החברה היוצרת/מפיצה?
אם כל הכסף הולך ל-PCGames, אין שום סיבה לא להעלות את המשחק. הרי ממילא הכסף שאני משלם לא הולך לחברה.

השאלה היא אם אנחנו עושים הפרדה בין הגרסה העברית לבין הגרסה האנגלית של המשחק. אם אתם (המנהלים) מחליטים שההבדלים בתוכן הם משמעותיים מספיק, והגרסה העברית לא ניתנת להשגה, אז תעלו אותה.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

raztk כתב:אבל יש דבר אחד שאני לא מבין: אם אני קונה את Lego Racers 2 דרך PCGames (לדוגמא), כל הסכום שאני משלם הולך אליהם או חלק מזה הולך אל החברה היוצרת/מפיצה?
אם כל הכסף הולך ל-PCGames, אין שום סיבה לא להעלות את המשחק. הרי ממילא הכסף שאני משלם לא הולך לחברה.
החנות כבר שילמה לחברה כך שהחברה לא תפסיד אם זה רק עודפים, אבל החנות כן (בהנחה שמישהו באמת היה משלם על זה), ועד כמה שזכור לי אנחנו נמנעים מפגיעה במחירות של חנויות בארץ.

וכשכתבתי בהודעה הקודמת 50 התכוונתי ל50 ש"ח למען הסר ספק.
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי ET »

כתבתי שאני אקפוץ מדי פעם... ממ . אז רק רציתי להגיד שהסיכוי שמשחק עם משלוח יצא רק 50 שקל הוא אפסי. גם בארץ דורשים 15 ש"ח משלוח, אבל תמיד אפשר לקפוץ פיזית לחנות. אני דווקא חושב מה הסיכוי שגולש מהארץ יסכים לתת את הכרטיס אשראי שלו לחברה מחוץ לארץ (כמובן שיש כאלו שקונים בebay כמו מטורפים , אבל הם המיעוט).

ואגב - סיימון 1 ו2 באנגלית נמכרים באופן רשמי.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

-------
[עריכה]
רק רציתי להעיר שלמרות ההפרשים הגדולים בזמן, התחלתי לכתוב את ההודעה שלי לפני ההודעות האחרונות של סימן ואיתי. פשוט הייתי צריך לנסוע לאנשהו ואח"כ חזרתי והמשכתי לכתוב
-------

C-Man, אני מסכים עם מה שאתה אומר בקשר למכירות פרטיות וחו"ל, אבל כמו שאמרתי מקודם, זה הקטע של העברית ששנוי במחלוקת, אני נוטה יותר לכיוון של רז, אם מדובר בשינוי של ממש בגרסה העברית אני לא חושב שצריך להמנע מלהעלות. בכלל, אם מדובר רק בלגו מירוצים 2 כל הדיון הזה חסר משמעות, כי לא נראה לי שאני אעלה אותו בכל מקרה(בהנחה שאני זוכר נכון ושנת היצור שלו גבוהה יחסית).

רז: בקשר למי מקבל את הכסף - אני לא ממש מבין בתחום ואף פעם לא הבנתי אם החנות קונה את המשחק מהחברה מראש או שרק אם המשחק נמכר היא משלמת למפיץ/ספק סכום שנקבע מראש, אבל אם אני אצטרך להמר, אני אהמר על זה שאם מדובר בגרסה המקורית באנגלית, החברה היוצרת כן רואה מזה כסף.

והערה אחרונה: נראה לי שמיצינו... אנחנו סתם טוחנים מים, אחרי הכל, לא ידוע בכלל אם ומתי אני אעלה את המשחקים הנ"ל.
אז אם אני אחליט להעלות מתישהו, אני אגיב כאן או בפרטי לגורדי.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

ET כתב:כתבתי שאני אקפוץ מדי פעם... ממ . אז רק רציתי להגיד שהסיכוי שמשחק עם משלוח יצא רק 50 שקל הוא אפסי. גם בארץ דורשים 15 ש"ח משלוח, אבל תמיד אפשר לקפוץ פיזית לחנות. אני דווקא חושב מה הסיכוי שגולש מהארץ יסכים לתת את הכרטיס אשראי שלו לחברה מחוץ לארץ (כמובן שיש כאלו שקונים בebay כמו מטורפים , אבל הם המיעוט).

ואגב - סיימון 1 ו2 באנגלית נמכרים באופן רשמי.
התכוונתי למחיר הבסיס, ואני לא ממש מתמצא במחירי משלוחים..
והערה אחרונה: נראה לי שמיצינו... אנחנו סתם טוחנים מים, אחרי הכל, לא ידוע בכלל אם ומתי אני אעלה את המשחקים הנ"ל.
אז אם אני אחליט להעלות מתישהו, אני אגיב כאן או בפרטי לגורדי.
הויכוח הוא עקרוני, לאו דווקא על למשחק הזה..
אם ההבדל היחיד בין הגרסות הוא השפה לדעתי אין סיבה לעשות הפרדה בין הגרסה האחת לשניה.
סמל אישי של משתמש
א ני
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי א ני »

אם אני זוכר טוב יש אתר שאני לא זו כר כרגע את שמו שמוכר את המשחק בעברית

(אתר מוכר)
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

טוב, אחרי קצת מחשבה בעניין, הגעתי למסקנה שקשה לי להגיע למסקנה מכיוון שיש כל כך הרבה פרמטרים שונים שצריך לקחת בחשבון בכל משחק מחדש (כמו שהוזכר פה כבר),
ולכן אני חושב שהרע במיעוטו יהיה לדון בכל מקרה לגופו, אבל אני לא בטוח שהפורום הוא הפלטפורמה האידיאלית בשביל דיונים מהסוג הזה.
אני מסכים עם ההערה האחרונה של עוג, הובאו בדיון הזה מספר טיעונים ומספר דעות, לכאן ולכאן, ואם אין משהו חדש להגיד בעניין, אין טעם להמשיך לדון בכך על גבי הפורום.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

ובזמן שאנחנו מתברברים פה על מה חוקי ומה לא, איתי העלה את המשחק לנוסטלגיה...

(I hate to say I told you, but, I told you)
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי ET »

אני יכול להרגיע אתכם שלא מצאתי שום מקום שאפשר לקנות בו את Lego Racers ... לא באנגלית ולא בעברית... אני לא יודע למה מישהוא חושב שלגו עדיין מוכרים את זה. האתר היחיד שמתהדר בזה שהוא מוכר את המשחק לא מעודכן בכלל, דיברתי עם אחת מהחנויות שם (http://www.cinemaclub.co.il/)

מה שכן ,מצאתי את כל שאר משחקי הלגו בpcgames.co.il באנגלית דווקא.

חוץ מזה שלכל אתר יש מדיניות שונה, אני באופן אישי חושב שאי אפשר להתעלם מקהל היעד שמחפש משחקים מלפני 5- 6 שנים והם כבר לא נמכרים...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אין לי טענות כלפיך, איתי. זה היה מכוון למישהו אחר.
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי ET »

אני יודע... :) פשוט התכוונתי לזה שלא צריך לקחת בחשבון את השאלה אם הוא נמכר או לא נמכר.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אם המשחק בוודאות לא נמכר אז אין לי כל התנגדות להכללתו באתר, אבל בשביל לקבוע את זה צריך לעשות את עבודת המחקר שאיתי עשה.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא