התייחסות לשאר הדברים תבוא מאוחר יותר...
חדש ב"מסע אל העבר": מדריכי משחקים!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
לבקשתך, גורדי, בדקתי את ההערות של מר ני וR.G:Gordi כתב:התייחסות לשאר הדברים תבוא מאוחר יותר...
מר ני צודק, זוהי גרסת הרחבה ל2 שנקראת Jazz Jackrabbit 2 - The Christmas Chronicles 99. נראה שהם השתמשו בתמונה הזו:
http://www.mobygames.com/game/windows/j ... tId,45077/
רק שמשום מה, הם שמרו את ה - "2" לימים שחונים יותר... (עוד מידע ניתן למצוא בנוסטלגיה)
בקשר למה שR.G אומר: לא מזמן יצא לי לשמוע את הפתגם העתיק: "יש רק 10 סוגי אנשים בעולם, אלה שמבינים בינארית, ואלה שלא"
ההבדלים נובעים מן המספור של העמודים, ב360 נק', האחראים על האריזה סופרים(או יותר נכון, מיספרו) את הכריכה כעמוד מס' 0. ובשליט המימדים, הם סופרים אותה כעמוד מס' 1.
זה מה שיוצר את ההבדלים במספור בין הApplet לבין התמונות.
כמו שהברתי בפרטי, אני מאמין בכל לבי בנאמנות למקור, כלומר לא הייתי רוצה לראות שם דף לבן שלא קיים במקור.
מה שמשאיר רק אפשרות אחת אם אתה רוצה "לתקן" את ה"בעיה" הזו: אתה צריך לשנות את זה בנפרד לכל מדריך כזה.
בין אם אתה רוצה ו/או יכול בכלל ובין אם לאו, זו החלטה שלך.
-
R.G
קודם כל, אני ממש שמח להמשיך לקרוא את התגובות החיוביות
רק חשוב לי להדגיש שרוב הקרדיט מגיע ל-
Og, שכן כל המדריכים מגיעים, נכון לעכשיו, מהאוסף הפרטי שלו.
אפליקציית הפלאש סופרת לבד את העמודים, זה לא משהו שניתן לשנות עבור כל מדריך בנפרד, כך שנצטרך להמשיך ולחיות עם חוסר התיאום בין הספירה של הפלאש לבין המספור של העמודים במדריכים מסוימים.
בינתיים, נוספו להם עוד כמה מדריכים (נחשו מי אחראי
)
קסם התות, נינה הזחלולית במסע אל ארץ הפרפרים, הוגו, טוש-טוש הגיבור המיסתורי, טמהוגו, טמטושטוש, אפצ'י - הרפתקאות השבט המכושף, הוגו 2, הרפתקאות רוני הארנב במערות המסתוריות, מגפי החתול שפיץ, הפנתר הורוד: הוקוס פוקוס, לוחמים וירטואלים.
בנוסף, נוסף כפתור "חזרה", כדי לחזור לעמוד הקודם.
כמו כן, הקישור בין המדריך של ג'ז הארנב לדף המשחק הוסר, אז תודה ל-א_ני על ההערה. א_ני, לא כל כך הבנתי מה כתבת אחר כך, אבל אם יש לך מדריכים אני אשמח לקבל סריקה.
R.G כתב:נו, זה בדיוק מה שאמרתי. השאלה שלי נשארת אם ניתן להתערב בזה, בקוד המספור למטה, או לא (ואז זה משאיר את הפיתרון שהצעת, במקרה שעדיין מעוניינים באחד).[/list]Og כתב:ההבדלים נובעים מן המספור של העמודים......
אפליקציית הפלאש סופרת לבד את העמודים, זה לא משהו שניתן לשנות עבור כל מדריך בנפרד, כך שנצטרך להמשיך ולחיות עם חוסר התיאום בין הספירה של הפלאש לבין המספור של העמודים במדריכים מסוימים.
בינתיים, נוספו להם עוד כמה מדריכים (נחשו מי אחראי
קסם התות, נינה הזחלולית במסע אל ארץ הפרפרים, הוגו, טוש-טוש הגיבור המיסתורי, טמהוגו, טמטושטוש, אפצ'י - הרפתקאות השבט המכושף, הוגו 2, הרפתקאות רוני הארנב במערות המסתוריות, מגפי החתול שפיץ, הפנתר הורוד: הוקוס פוקוס, לוחמים וירטואלים.
בנוסף, נוסף כפתור "חזרה", כדי לחזור לעמוד הקודם.
כמו כן, הקישור בין המדריך של ג'ז הארנב לדף המשחק הוסר, אז תודה ל-א_ני על ההערה. א_ני, לא כל כך הבנתי מה כתבת אחר כך, אבל אם יש לך מדריכים אני אשמח לקבל סריקה.
זה לא בעיה לתקן את זה לכל מדריך בנפרד (מבחינת הפתרון לבעיה, מעשית אתה תחליט). פשוט מוסיפים למונה למטה 1 לְחוברות שממספרות את הכריכה כ-1, וכשמוסרים את המספר לתוכנה מחסירים 1. במקום 1 אפשר לשים קבועים שונים, בהתאם למיספורים משונים בחוברות שונות.Gordi כתב:אפליקציית הפלאש סופרת לבד את העמודים, זה לא משהו שניתן לשנות עבור כל מדריך בנפרד, כך שנצטרך להמשיך ולחיות עם חוסר התיאום בין הספירה של הפלאש לבין המספור של העמודים במדריכים מסוימים.
מקווה שהייתי ברור.
אגב, זה רושם "דפים שנטענו: 3 מתוך 3" גם עבור משחקים עם יותר דפים
כן, זאת התיאוריה, אבל השאלה היא איך בדיוק עושים את זה מעשית (המונה הוא משהו שנבנה על ידי אפליקציית הפלאש, לא מדובר בנתונים שמוכנסים ידנית) - אבל בכל מקרה נראה לי שזה לא שווה את הטירחה.
לגבי ה"דפים שנטענו" - הכוונה היא לדפים שנטענים בטעינה מוקדמת, אני יודע שזה לא ברור וגם לי זה מפריע, אני מקווה למצוא פתרון בקרוב.
לגבי ה"דפים שנטענו" - הכוונה היא לדפים שנטענים בטעינה מוקדמת, אני יודע שזה לא ברור וגם לי זה מפריע, אני מקווה למצוא פתרון בקרוב.
לא שמתי לב לזה מקודם, אבל עכשיו כשגורדי הוסיף את זה להערות, בדקתי אצלי, פתחתי משהו כמו 7 מדריכים בחלונות נפרדים בIE6 בו זמנית, ואותו מספר בטאבים בFF ולא ראיתי בעיות כלשהן. יש משהו ספציפי שאני צריך לחפש?Radioactive Grandpa כתב:כדאי להוסיף להערות הכלליות שלא כדאי לטעון כמה מדריכים במקביל באותו דפדפן אם אתם אוהבים אותו...
Join the club, we have jacketsGordi כתב:א_ני, לא כל כך הבנתי מה כתבת
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא רק. הוא גם תמיד יכתוב X מתוך X, ולא באמת מתוך התקדמות (1,2,3...)C-man כתב:אגב, זה רושם "דפים שנטענו: 3 מתוך 3" גם עבור משחקים עם יותר דפים.
כן, בדקתי את FF ויותר מתמיד הבנתי למה כולם משתמשים בו. אין ספק שהוא הרבה יותר חזק בקודינג שלו (הוא גם טוען אותם ביחד הרבה יותר מהר מאשר אחד בכל דפדפן אחר). אכן דיברתי על טאבים. המאקסת'ון שלי מתפגר כל פעם שאני מנסה, ואני גם מניח (למרות שאני זוכר מה קרה בפעם הקודמת שהנחתי) שגם IE7.Og כתב:פתחתי משהו כמו 7 מדריכים בחלונות נפרדים בIE6 בו זמנית, ואותו מספר בטאבים בFF ולא ראיתי בעיות כלשהן.
LOL!Og כתב:Join the club, we have jackets