גורדי: מלא מילים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורח
לי יש מלא מילים לXP
ויש הבדלים בין הגרסאות המקוריות לגרסאות הXP. גרסת הXP כוללת מוסיקות מעצבנות למשחקים, קריינות לכל קובץ עזרה וחוסר גישה לפינות שמסבירות איך משתמשים בעכבר ובמקלדת. זה נכון בכל משחקי הגורדי שנמכרים לXP (יש לי עשרות מהם). למרות זאת, יש משחקי גורדי שלא נמכרים בXP, כמו "גורדי - מסע ביקום - אסטרונומיה" או "גורדי-הנדסת המרחב".
עכשיו אני קצת מבולבל...
הייתי בטוח שכל לומדות גורדי שיצאו עד 91' ממש לא זהות לגירסאות הדיסקים (קרב בחלל ,הרפתקאה בטירה, משחקי חשיבה 1), וכל מה שיצא אחר כך (משחקי חשיבה 2, מלא מילים) זהה בגירסת הדיסקים והדיסקטים. ההבדל הכי בולט הוא כמובן שהתוכנות היותר חדשות לא תומכות בCGA/EGA, זאת אומרת שזה הסימן להבדל.
ההשערה הזו היתה מבוססת רק על התמונות באריזה, אבל באמת לא נראה לי שגירסת הדיסקטים של 'מלא מילים' שוקלת 38 מגה (יש לי אותה, אבל לא את גירסת הדיסק). מאוד יכול להיות שאני טועה.
אני באופן אישי מעדיף לעשות עדיין את ההפרדה הזו בין שתי התקופות. כמובן שזה לא באמת משנה, כי לא נראה לי שלמישהוא מקומפדיה אכפת ...
ואגב, ה'פלוס' שא ני מדבר עליו היה קיים רק בגרסאות המקוריות של הדיסקים, היום זה הכל תחת "גורדי קלאסיק" בלי הפלוס.
הייתי בטוח שכל לומדות גורדי שיצאו עד 91' ממש לא זהות לגירסאות הדיסקים (קרב בחלל ,הרפתקאה בטירה, משחקי חשיבה 1), וכל מה שיצא אחר כך (משחקי חשיבה 2, מלא מילים) זהה בגירסת הדיסקים והדיסקטים. ההבדל הכי בולט הוא כמובן שהתוכנות היותר חדשות לא תומכות בCGA/EGA, זאת אומרת שזה הסימן להבדל.
ההשערה הזו היתה מבוססת רק על התמונות באריזה, אבל באמת לא נראה לי שגירסת הדיסקטים של 'מלא מילים' שוקלת 38 מגה (יש לי אותה, אבל לא את גירסת הדיסק). מאוד יכול להיות שאני טועה.
אני באופן אישי מעדיף לעשות עדיין את ההפרדה הזו בין שתי התקופות. כמובן שזה לא באמת משנה, כי לא נראה לי שלמישהוא מקומפדיה אכפת ...
ואגב, ה'פלוס' שא ני מדבר עליו היה קיים רק בגרסאות המקוריות של הדיסקים, היום זה הכל תחת "גורדי קלאסיק" בלי הפלוס.
טוב, כמו שכתבתי בשרשור הקודם בנושא[אנחנו באמת צריכים לבחור אחד מן השרשורים ולדון על הנושא הזה רק בו] יש לי את כל הגרסאות שציינת(קרב בחלל ,הרפתקאה בטירה, משחקי חשיבה 1,משחקי חשיבה 2, מלא מילים) בגרסאות CD. יש לי כמה משחקים כפולים בגרסאות שונות. כל דבר שתרצה לדעת עליהם אני אבדוק/אסרוק/אעלה וכו' -- זה נושא שכבר הרבה זמן אני רוצה לבדוק אבל גם לא היה לי זמן וגם חששתי שיכול להיות שמה שאני אגלה יגרום להורדת משחקים מן האתר(אפילו משני האתרים, אני מניח), אבל עכשיו כבר התחלנו.
בקשר למלא מילים שלי, אני לא יכול להגיד בוודאות, אבל תחושת הבטן שלי(והן ממש ממש ממש ממש ממש לעיתים רחוקות טועות) אומרת שהגרסה של ה38M זהה לגרסת הדיסקטים בתוכן, אבל קומפדיה "ניפחו" את הקובץ(יש בסה"כ שני קבצים) ל38M בכדי שיתפוס יותר מקום בדיסק.
בקשר למלא מילים שלי, אני לא יכול להגיד בוודאות, אבל תחושת הבטן שלי(והן ממש ממש ממש ממש ממש לעיתים רחוקות טועות) אומרת שהגרסה של ה38M זהה לגרסת הדיסקטים בתוכן, אבל קומפדיה "ניפחו" את הקובץ(יש בסה"כ שני קבצים) ל38M בכדי שיתפוס יותר מקום בדיסק.
-
tFighterPilot
- משתמש רשום

לצערי אין לי את הגירסאות החדשות יותר - כל מה שיש לי נמצא באתר.
לכן אני אשמח לקבל עדכון לגבי המשחקים - האם מבין המשחקים שעדיין נמכרים ע"י קומפדיה יש משחקים שזהים לגירסה שיש באתר?
אם ההבדלים הם משמעותיים, אני לא רואה סיבה להסיר את ההורדה, אבל אם הגירסאות שנמכרות זהות למה שמוצע להורדה באתר, לדעתי אין ברירה אלא לחסום את ההורדה.
מצורפת רשימה של כל משחקי הגורדי באתר:
גורדי - קיסמי ABC
גורדי - הרפתקה בטירה - חיבור
גורדי - מסע ביקום - אסטרונומיה
גורדי - בלוני אותיות
גורדי - גוף האדם
גורדי - צורות
גורדי - הכרת המחשב
גורדי - חשמלטרוניקה
גורדי - מסלול מכשולים
גורדי - תעלומה בפארק
גורדי - הנדסת המרחב
גורדי - אנגלית
גורדי - אי המספרים
גורדי - משחקי זיכרון
גורדי - קרב בחלל - כפל וחילוק
גורדי - אתגרים
גורדי - הבנת הנקרא
גורדי - בארץ הכיוונים
גורדי - פיתוח חשיבה מתמטית
גורדי - משחקי חשיבה
גורדי - משחקי חשיבה 2
המשחקים באדום הם משחקים שמופיעים באתר של קומפדיה תחת הסדרה "גורדי קלאסיק", המשחק בכחול הוא משחק שאני עדיין לא בטוח לגביו.
לכן אני אשמח לקבל עדכון לגבי המשחקים - האם מבין המשחקים שעדיין נמכרים ע"י קומפדיה יש משחקים שזהים לגירסה שיש באתר?
אם ההבדלים הם משמעותיים, אני לא רואה סיבה להסיר את ההורדה, אבל אם הגירסאות שנמכרות זהות למה שמוצע להורדה באתר, לדעתי אין ברירה אלא לחסום את ההורדה.
מצורפת רשימה של כל משחקי הגורדי באתר:
גורדי - קיסמי ABC
גורדי - הרפתקה בטירה - חיבור
גורדי - מסע ביקום - אסטרונומיה
גורדי - בלוני אותיות
גורדי - גוף האדם
גורדי - צורות
גורדי - הכרת המחשב
גורדי - חשמלטרוניקה
גורדי - מסלול מכשולים
גורדי - תעלומה בפארק
גורדי - הנדסת המרחב
גורדי - אנגלית
גורדי - אי המספרים
גורדי - משחקי זיכרון
גורדי - קרב בחלל - כפל וחילוק
גורדי - אתגרים
גורדי - הבנת הנקרא
גורדי - בארץ הכיוונים
גורדי - פיתוח חשיבה מתמטית
גורדי - משחקי חשיבה
גורדי - משחקי חשיבה 2
המשחקים באדום הם משחקים שמופיעים באתר של קומפדיה תחת הסדרה "גורדי קלאסיק", המשחק בכחול הוא משחק שאני עדיין לא בטוח לגביו.