שלום, רציתי לדעת אם יש גירסאת חידוש למשחק Wakcy ?

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אני לא חבר שם, אבל בפורום אחר שיש בו בין יתר הדברים השימושיים האחרים את זה.
יובל [YuBa]

עריכה

שליחה על ידי יובל [YuBa] »

אתמול לא כתבתי את השם שלי וגם יש עוד סיבה לעריכה :cry:

המשחק עובד רק לבעלי ג'וייסטיק.

חוץ מזה אפשר לשים לב לשיפורים([url]http://real_hotdog.sitesled.com/Pictures/wkart.html[/url]) , והם טובים מאוד !
גרפיקה השתפרה, רואים יותר ברור (בלי ריבועים, קטעים מלוכלים וכדומה).
נוסף שלב חדש, שלב השלג.
אפשר לנסוע על המים (אבל אם המכונית לא מאטה זה סוג של חיסרון, כי אז אין משעמות למים).
החיות קצת התשנו, ונראות יותר בובות כאלה ויותר מצוירות.
הפתיחה היא קצת שונה (לא כולם בשורה, זה ממש כמו פורמולה 1).

2 שינויים שאי אפשר לראות בתמונות רק עם הפעלה המשחק, ואני מאוד מקווה שיש אותם !
סאונד ומוזיקה שלא יבואו מהמחשב (חח אחח איזה קלאסיקה) וגם קצת ישתפרו.
ושסוף סוף !! אני מקווה שגם לחיות האחרות תיהיה אפשרות לאסוף את הפצצות והיריות וכל זה וגם להשתמש בהם, וגם שלכל חיה יהיה מסלול שונה בכל מירוץ. ולא לכולם יהיה מסלול קבוע תמיד :wink:
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

לא יודע על מה אתה מדבר, אבל כמו שאמרתי מקודם, זוהי גרסת בטא(למעשה, אפילו גרסת אלפא) למשחק Wacky Wheels וככזו יש בה פחות מאפיינים מבמלאה, שיחקתי בה וראיתי בעצמי(אם אני זוכר נכון אפילו אין מוזיקה).
אורח

שליחה על ידי אורח »

Og כתב:לא יודע על מה אתה מדבר, אבל כמו שאמרתי מקודם, זוהי גרסת בטא(למעשה, אפילו גרסת אלפא) למשחק Wacky Wheels וככזו יש בה פחות מאפיינים מבמלאה, שיחקתי בה וראיתי בעצמי(אם אני זוכר נכון אפילו אין מוזיקה).
מוזר. נכנסת לתמונות? אם אתה תראה אז גם אתה תשים לב לזה שרואים קצת יותר חלק (אולי בגלל שזה קטן?)

ששיחקת ראית אולי את שלב השלג (יש לך בכלל ג'וייסטיק?)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אנונימי כתב:ששיחקת ראית אולי את שלב השלג (יש לך בכלל ג'וייסטיק?)
לא צריך ג'ויסטיק, אפשר לדמות אותו עם המקלדת בדוסבוקס (מוסבר איך לעשות את זה בשרשור שהבאת)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

ההודעה שלך די משעשעת, יובל. איך הדברים שציינת אתה נראו לך כיתרונות?

"אפשר לנסוע על המים" - איך ניתן לפרש את זה אחרת מתכונה שטרם יושמה?
"החיות קצת השתנו, ונראות יותר בובות כאלה ויותר מצוירות" - וזה נראה לך שיפור שהחזות שלהן פחות רצינית? ולא תחת פיתוח?
"גרפיקה השתפרה, רואים יותר ברור" - נו, בחייאת. כל משחק ברזולוציה של 320*200 שיוצג בתמונה מלאה בחלון תחת רזולוציית מסך של 1024*768 ומעלה, יראה טוב+. כשיוצג ב-Full Screen יראה מן הסתם כמו כל משחק 320*200...

אגב - "אני מקווה שגם לחיות האחרות תיהיה אפשרות לאסוף את הפצצות והיריות וכל זה וגם להשתמש בהם, וגם שלכל חיה יהיה מסלול שונה בכל מירוץ. ולא לכולם יהיה מסלול קבוע תמיד" - כל זה מתקשר ל-AI. תכונה שאינה קיימת כלל ב-Wacky Wheels...

Og כתב:מה זה פה, הייד פארק?
מה רע בהייד-פארק? אחלה מערכת ואחלה פונקציות. והכל מקורי.
(כלומר, הייתה אחלה מערכת לפני שהחבר'ה באו וחיראו אותה.)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Radioactive Grandpa כתב:מה רע בהייד-פארק? אחלה מערכת ואחלה פונקציות. והכל מקורי.
(כלומר, הייתה אחלה מערכת לפני שהחבר'ה באו וחיראו אותה.)
מהאהה? הייד פארק היה זוועה לפני חבר'ה... הם אמנם שיפרו קצת, אבל עדיין אין מה להשוות לPHPBB.
אורח

שליחה על ידי אורח »

ההודעה שלך די משעשעת, יובל. איך הדברים שציינת אתה נראו לך כיתרונות?

"אפשר לנסוע על המים" - איך ניתן לפרש את זה אחרת מתכונה שטרם יושמה?
"החיות קצת השתנו, ונראות יותר בובות כאלה ויותר מצוירות" - וזה נראה לך שיפור שהחזות שלהן פחות רצינית? ולא תחת פיתוח?
"גרפיקה השתפרה, רואים יותר ברור" - נו, בחייאת. כל משחק ברזולוציה של 320*200 שיוצג בתמונה מלאה בחלון תחת רזולוציית מסך של 1024*768 ומעלה, יראה טוב+. כשיוצג ב-Full Screen יראה מן הסתם כמו כל משחק 320*200...

אגב - "אני מקווה שגם לחיות האחרות תיהיה אפשרות לאסוף את הפצצות והיריות וכל זה וגם להשתמש בהם, וגם שלכל חיה יהיה מסלול שונה בכל מירוץ. ולא לכולם יהיה מסלול קבוע תמיד" - כל זה מתקשר ל-AI. תכונה שאינה קיימת כלל ב-Wacky Wheels...
א' אני כתבתי דברים בתור דעה !
דבר שני, כל שינוי קטן במשחק יהיה אצלי כיתרון, אני מעדיף שיהיה שינוי קליל מאשר שיעשו מזה איזה משחק 3D (סתם בתור דוגמא).
דבר שלישי בקשר לגרפיקה, אתה יכול לשים לב שכמה הודעות אחרי זה שאלתי אם זה בגלל שהתצלום קטן. אז הנה הבאת לי תשובה.
דבר אחרון אני לא יודע מה זה בכלל AI שאתה מדבר עליו, אבל אתה יכול גם להסביר. ואיך אתה סתם לידע כללי. איך אתה יודע שאין את זה?

----------------------------------------------------
ודבר אחרון תגובה לOG איפה זה כתוב לא שמתי לב?

תודה
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

פשוט תשנה בקובץ הקונפיגורציה של דוסבוס את הערך joysticktype ל- 2axis וכשאתה מפעיל את דוסבוקס תלחץ Ctrl+F1 בכדי להביא את ממפה המקשים ולשנות את המקשים של הג'ויסטיק(מצד ימין למעלה), אל תשכח שציר Y זה למעלה-למטה וציר X זה ימינה-שמאלה.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

א' - סבבה. אין עם זה שום בעיה.
ב' - על פי ההגיון, זאת בהנחה שמדובר במשחק חדש יותר, ולא מוקדם יותר, כמו שמנסים לשכנע אותך כאן.
ג' - לא הבנתי אותך. אתה מתכוון שיש הבנה בשורה התחתונה?
ד' - מהתחביר של המשפט הזה לא הבנתי שום כלום. בוא נראה מה אני כן יכול להגיב בכל זאת..:
AI זה Artificial Intelligence - אינטלגנציה מלאכותית. בקיצור נמרץ - התכונה שנועדה לכך שהשחקנים שנשלטים על-ידי המחשב יתנהגו בשאיפה כאילו נשלטו על-ידי מח אנושי. ב-WW אין שום גיוון ושינוי ביכולת התגובה של השחקנים האחרים. הם נעים בתבנית קבועה לחלוטין (שהיא גם זהה לכולם).
Og כתב:מהאהה? הייד פארק היה זוועה לפני חבר'ה... הם אמנם שיפרו קצת, אבל עדיין אין מה להשוות לPHPBB.
צ'מע, PHPBB זו באמת אחלה מערכת, והנוסחה שלה לא צריכה הוכחות למידת ההצלחה הבלתי נתפסת הזו.
אבל עדיין, בתור מערכת פורומים ייחודית ומקורית - אחלה מערכת עם אחלה פונקציות. היישור טקסט למשל חסר מאד ב-PHPBB.
ובעניין הזוועה... נו, אני מדבר על אווירה. האווירה בפנים. שדעכה ודעכה עם המשפט, וכולתה לחלוטין עם החלפת הבעלות. (הו, הנוסטלגיה...)
הייד פארק מת, שתהיו בעניינים...
אורח

שליחה על ידי אורח »

ב' - כן. זאת גם האי הבנה שלי, למרות שלא נשמע לי הגיוני שזה לא חידוש. אבל בנתיים אני אסמוך על מה שOg אמר.
ג' - בקשר לרזולוציה יש הבנה.
ד - תודה על ההסבר :wink:

ולOg תודה רבה,
אבל אחרי ששינתי את הערך, אני נכנס לדוסבוקס לוחץ Ctrl+F1 ולא קורה כלום.
ניסתי ימני ושמאלי, וגם ALT.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אנונימי כתב:ולOg תודה רבה,
אה? זה חדש לי... :shock: יש פה עוד מישהו שCtrl+F1 לא מביא לו את חלון הMAPPER?
אולי גרסת הדוסבוקס שלך ממש ישנה?
יובל [YuBa]

Og כתב:
אנונימי כתב:ולOg תודה רבה,
אה? זה חדש לי... :shock: יש פה עוד מישהו שCtrl+F1 לא מביא לו את חלון הMAPPER?
אולי גרסת הדוסבוקס שלך ממש ישנה?
הורדתי אותה בחופש פסח הזה - 0.70 זאת הגירסא
יובל [YuBa]

תיקון טעות !
אני לא למדתי מהמדריך באתר(בטפשותי)ואני נכנס למשחקים דרך השיטה הפשוטה.
עכשיו שנכנסתי לקובץ השני לחצתי Ctrl+F1 וזה הראה לי את הממפה אבל זה מסובך לא הבנתי איך לשנות.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אתה צריך להקליק עם העכבר על המקש בממפה שאתה רוצה לשנות (כמו ש-Og אמר, הג'ויסטיק נמצא בפינה הימנית-עליונה של המסך). לאחר מכן, אתה צריך ללחוץ על כפתור ה-Add (שום דבר לא אמור לקרות בינתיים, מה שיכול קצת להטעות). לאחר שלחצת על Add אתה צריך ללחוץ על המקש במקלדת שאתה רוצה להשתמש בו כדי לעשות את הפעולה של הג'ויסטיק (אם אתה מנסה לשנות את התזוזה ימינה של הגו'יסטיק, מן הסתם תלחץ על חץ הימינה במקלדת). רק עכשיו יתרחש שינוי במסך שיעיד שהפעולה הצליחה.

וכמובן, תמיד מומלץ to RTFM כשנתקלים בבעיה :-)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא