הקלטת המשחק ריימן 1 באמצעות תוכנת fraps
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אפשר גם להקליט את המשחק עצמו דרך VirtualDub ועם כן אפשר לדעת איך?Og כתב:לא דרך דוסבוקס, תשתמש בתוכנת עריכה. אני ממליץ על VirtualDub, היא חינמית ואפשר לעשות איתה כמעט הכל(לא 100% ידידותית למשתמש אבל ניחא, אי אפשר לצפות ליותר מדי מתוכנה חינמית).
או שאפשר רק לערוך איתה את הסירטון שאנחנו מקליטים דרך דוסבוקס. כי האיכות לא משהו והגודל ממש גדול, סרטון של איזה 4 דקות ומשהו לוקח משהו כמו 90 מגה..
לצערי אינני בקי כ"כ בתוכנה הנ"ל, אבל אני לא חושב שאפשר לללכוד איתה וידאו...
הגודל הגדול של הקבצים הוא בגלל האודיו שתופס הרבה כי הוא לא דחוס(Wave), ולכן מומלץ לדחוס את השמע בMP3. נחש איזו תוכנה עושה את זה? נכון, VirtualDub.
(מומלץ גם לדחוס את הוידאו, לא בגלל שהוא לא דחוס מספיק, אלא בגלל שהתמיכה במקודד שלו(ZMBV אם אני זוכר את האיות נכון) לא נפוצה)
הגודל הגדול של הקבצים הוא בגלל האודיו שתופס הרבה כי הוא לא דחוס(Wave), ולכן מומלץ לדחוס את השמע בMP3. נחש איזו תוכנה עושה את זה? נכון, VirtualDub.
(מומלץ גם לדחוס את הוידאו, לא בגלל שהוא לא דחוס מספיק, אלא בגלל שהתמיכה במקודד שלו(ZMBV אם אני זוכר את האיות נכון) לא נפוצה)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא הבנת אותי, התכוונתי שאם אני רוצה למשל שהוידאו שיוצא יהיה יותר גדול (לא מבחינת כמה שהוא שוקל, אלא כמה שהוידאו תופס על המסך, מבחינת הרזולוציה שלו) אז איך אני עושה את זה?Og כתב:לא דרך דוסבוקס, תשתמש בתוכנת עריכה. אני ממליץ על VirtualDub, היא חינמית ואפשר לעשות איתה כמעט הכל(לא 100% ידידותית למשתמש אבל ניחא, אי אפשר לצפות ליותר מדי מתוכנה חינמית).
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
כן זה בדיוק מה שהתכוונתי בהודעה הלא-מובנת, שאם זה כמו בתמונות, אז הוא חייב לערוך כמו שאמרתי(עם VirtualDub) כי, שוב, כמו בתמונות, זה תמיד שומר על הרזולוציה המקורית של המשחק.
ואכן בדקתי מקודם וזה כמו שאתה אומר - כמו במקרה של התמונות(זה מה שניחשתי)
*יש לציין שאני מניח שניתן לשנות את הרזולוציה בVirtualDub(כי אף פעם לא ניסיתי).
ואכן בדקתי מקודם וזה כמו שאתה אומר - כמו במקרה של התמונות(זה מה שניחשתי)
*יש לציין שאני מניח שניתן לשנות את הרזולוציה בVirtualDub(כי אף פעם לא ניסיתי).
אוקיי נראה לי שהבנתי פחות או יותר, אז בשביל לשנות את הרזולוציה של הוידאו אני צריך לערוך את הסרטון ב-virtualDub?
ועוד משהו - אם זה מקליט באיכות המקורית של המשחק, אז זה אמור להקליט לי בגודל של מסך מלא, כי זה הגודל שבו המשחק (ריימן) נפתח לי כשאני מתחיל לשחק וזהו הגודל שנשאר כשאני מצלם ומקליט... אז למה הסרטון שנוצר הוא לא באותו גודל (מסך מלא)?
ועוד משהו - אם זה מקליט באיכות המקורית של המשחק, אז זה אמור להקליט לי בגודל של מסך מלא, כי זה הגודל שבו המשחק (ריימן) נפתח לי כשאני מתחיל לשחק וזהו הגודל שנשאר כשאני מצלם ומקליט... אז למה הסרטון שנוצר הוא לא באותו גודל (מסך מלא)?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
המסך המלא שלך משנה רזולוציה כשהוא במצב כזה.
אם חלון הריימן שלך נפתח בגודל 400X600 תחת חלונות, כשאתה מגדיל למסך מלא אין שינוי ברזולוציה (היא עדיין 400X600). זו הרזולוציה הנוכחית של המסך.
[עריכה]
Og, זה לא היה קשה מדי לפתור (:?: Did I?) את חוסר ההבנה הבסיסי הזה במשפט וחצי...
אם חלון הריימן שלך נפתח בגודל 400X600 תחת חלונות, כשאתה מגדיל למסך מלא אין שינוי ברזולוציה (היא עדיין 400X600). זו הרזולוציה הנוכחית של המסך.
[עריכה]
Og, זה לא היה קשה מדי לפתור (:?: Did I?) את חוסר ההבנה הבסיסי הזה במשפט וחצי...
נערך לאחרונה על ידי Radioactive Grandpa ב ד' אוגוסט 22, 2007 12:19 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.