הפורום הידרדר

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Godan
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי Godan »

למה ? אני אגיד לך למה .

אני זוכר אותך שעוד היה לך סמל אישי בהיר יותר, איזה דמות מצויירת של אנימה ...

הגישה שלך כלפי הפורום הייתה נחמדה ואני כל הזמן חושד שזה לא אתה ...

שאולי זה היה אחיך הקטן בכלל ואז החלפת סמל ומאז הכל השתנה ...

נעשת ענייני יותר ונוהג להתעצבן לעיתים קרובות ...

אם לא תצתדק בפני מישהו שמכיר אותך אז איך תצתדק בפני זרים ? יעני אורחים בפורום ...
נערך לאחרונה על ידי Godan ב א' יוני 09, 2013 12:11 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
Og
מנהל
מנהל

Re: ערב טוב :)

שליחה על ידי Og »

Godan כתב:אכן זה אני בכבודי ובעצמי :) אין לי מה להפסיד יותר, אני מתגייס בעוד שבוע ואכן כתבתי את הודעת המחאה הזאת בגלל שסבלתי רבות מהאופן שבו אתה מנהל את הפורום .

לא אכפת לי שתמחוק את ההודעה ולא אכפת לי גם שתשהה אותי לצמיתות כי אני יודע דבר אחד ..
אני הצד הרגשי של הפורום מאז ומעולם ... שאל את אופיר, שאל את Dogli_3 אם היא בכלל תבוא לפה אי פעם ...

אם זאת הדרך שבה הרוב ירצה להמשיך (צורת הניהול שלך ושל C-MAN) אז בבקשה תשהו אותי ואני באמת לא רוצה לבוא לכאן יותר ...

אז מה אם יש לך יכולות טכניות לגלות מי רושם מה , זה פותר את הבעיות ?
ראשית כל, אני מתנצל בקשר לחשיפת זהותך, הייתי חייב לדעת אם אתה טרול או לא בכדי שאוכל לענות לך לעניין, ברגע של חוסר טקט לא חשבתי על האספקטים של הפרטיות ועכשיו כשאני חושב על זה אולי הייתי צריך לבקש ממך להרשם בתור משתמש אחר ואז לשלוח לך הודעה פרטית בכדי לוודא שאתה לא טרול.

שנית, לא אני, לא C-man ולא אחף-אחד אחר מלבד גורדי יכול להשעות אותך (טכנית), אבל מאז שאני פה (שאגב, אתה לא יכול לדעת ממתי זה, אתה יכול רק לדעת מתי נרשמתי) לא זכור לי שהוא השעה אף אחד, ובטח ובטח שלא מישהו שהפוסט שלו לגיטימי(שגוי ככל שיהיה, הנושא שלך הוא לגיטימי).

ולסיום, אני לא חושב שיש צורך לטחון מים על הנושא, אתה מאמין ב-א' ואני, C-Man ו(בתקווה)כל שאר מנהלי המשנה מאמינים ב-ב', ושום דבר שתגיד לא ישנה את זה(לגבי, לפחות).
מה שאתה כן יכול לעשות, זה לפנות אל גורדי בפרטי ולנסות להסביר לו את דעתך. אם גורדי ישתכנע, הוא יכול לנקוט במספר אמצעים בכדי לתקן את העוול, כמו למשל לדבר על ליבו של מנהל משנה ולבקש ממנו להיות יותר סובלני, או במקרה קיצוני, אפילו להדיח מנהל משנה מתפקידו(למרות שקשה לי להאמין שהוא יעשה את זה :wink: ) וכו'. אני יכול להבטיח לך שלגורדי יש כבוד עצום לפרטיות המשתמש ולעולם לא ימסור למנהל אחר אפילו לא חלקיק מה שאתה כותב לו בפרטי(אז תרגיש חופשי ללכלך על מי שאתה רוצה, ולא כמו כאן בעדינות :wink: ).

אגב, רק רציתי לציין שלא משנה מה אתה חושב עליי, אין לי בעיה עם זה ואתה יכול להמשיך להשתמש בשם המשתמש שלך לכתוב כאן בפורום ואני תמיד אשמח לעזור לך כשתצטרך ממני עזרה :)
נערך לאחרונה על ידי Og ב א' יולי 29, 2007 5:01 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אז הייתי צעיר ותמים..
ואתה צריך לזכור את הסיבה שבגללה החלפתי את הסמל.

אתה חושב שאני עצבני כי אתה כנראה קורא את ההודעות שלי באינטונציה (זאת המילה נכון?) לא נכונה..
סמל אישי של משתמש
Godan
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

הייתי רגשן ונשארתי רגשן גם בגיל 18 חח

שליחה על ידי Godan »

הייתי רגשן ונשארתי רגשן גם בגיל 18 חח', 'אינטואיציה * (גם לא בטוח ששלי נכון חח )

ובכן הצלחתם לנגוע בי חזק ...

אתם יודעים, לפעמים אני שוכח שמסתתר אדם מאחורי כל משתמש וזאת הטעות הכי גדולה שלי :) חחח

פתאום הכל פה נראה לי קר ורק לעניין ...

אז אני מתנצל אם פגעתי במישהו פה. אני לא הולך לדבר על זה עם אף אחד מלבדכם (C-MAN ו-Og ) וזהו לסיכום , יש בי תקווה שמתישהו ... בעתיד אולי, תיזכרו בי ותבינו שבסה"כ אהבתי את הפורום אבל בעיקר אהבתי את הנוסטלגיה שזה מה שהפורום אמור לייצג :)

ככה זה רגשנים חחח .. לעולם אי אפשר לדעת מה מסתתר בתוכם ומתי זה יתפרץ ..
נערך לאחרונה על ידי Godan ב א' יוני 09, 2013 12:16 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

לא אינטואיציה..
הכוונה שלי הייתה לתון ולצורה שבה מדברים.
אתה יכול לקרוא את מה שאני כותב כאילו אני אומר את זה מעוצבן ומישהו אחר יכול לקרוא את זה כאילו אני אומר את זה בצחוק או בצורה רגוע או מה שלא יהיה...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אגב, מזל טוב על הגיוס :)
אני מקווה שלא נצטרך "להזכר בך" כי אתה תקפוץ לבקר מדי פעם :wink:
סמל אישי של משתמש
Godan
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי Godan »

תודה קניתם אותי :oops: אין לי את הקשיחות הזאת שגורמת לך להיות קר חחחחח
נערך לאחרונה על ידי Godan ב א' יוני 09, 2013 12:17 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Godan
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי Godan »

Godan כתב:זהו הצלחתי :) ! תודה . Og אתה פשוט משתמש פורום למופת !
Og אני ממש ריק משכל לפעמים ....

זכרתי רק את הרגעים הלא נעימים בפורום מאשר לזכור את הרגעים בהם אני ואתה יצאנו מבסוטים ... באמת תסלח לי אחי :( וגם C - MAN לא הייתי צריך לפתוח את האשכול הזה

Og צודק !!! אלה היו בסה"כ כמה רגעים מעיקים של שיעמום כבד משולב עם זעם מתפרץ
נערך לאחרונה על ידי Godan ב א' יוני 09, 2013 12:18 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

חחח, אל תחמיר עם עצמך, זו תסמונת טרום-צבאית טיפוסית...

סתאאאם, אני צוחק :geek:.

אגב, גם לא תמיד אני קר, כמו כולם אני פשוט נתון למצבי-רוח לפעמים(ואז אני לא קר :P ).

בכלל, כל האי הבנה הגיעה בגלל שחשבנו אותך לטרול(בגלל הצפה של טרולים לאחרונה), אם היית מתחבר בשם משתמש מלכתחילה אני בטוח שהשרשור הזה היה הרבה יותר נחמד :)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

וואו, איזו מלודרמה. כפרה עליך. תשתה משהו.

לדעתי מאד חשוב להגיב ברצינות לטענות כאלו, כאשר הן מגיעות ממשתמש ותיק (ולא מאיזה ארחי-פרחי המאיים בהתמדה, כדוגמת הגולם הנקבי הפוקד אותנו בימים אלה).
אני לא חושב שזה הולם לקרוא למענה מסוג זה "בזבוז זמן", אף על פי שהטענות עשויות להיות מוגזמות / מסולפות / מופרכות.
כבר יצא לי לפני כמה חודשים לפתוח פוסט דומה בעניין (הופנה בעיקר לאופיר ול-C-man כמדומני בשעתו). אבל מעולם לא טענתי לדרדור. להפך.

[עריכה]
וכמובן, המון בהצלחה לידידינו הותיק והרגשן! עשה חיִל!

אל דאגה, זה עובר! (שבעה חודשים לחפש"ש! P: )
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

הממ, זכור לי שאמרת משהו, אבל אני כבר לא זוכר אפילו איזה הודעות מחקתי/נעלתי שפתחת דיון על זה.
אורח

שליחה על ידי אורח »

Radioactive Grandpa כתב:וואו, איזו מלודרמה. כפרה עליך. תשתה משהו.

לדעתי מאד חשוב להגיב ברצינות לטענות כאלו, כאשר הן מגיעות ממשתמש ותיק (ולא מאיזה ארחי-פרחי המאיים בהתמדה, כדוגמת הגולם הנקבי הפוקד אותנו בימים אלה).
אני לא חושב שזה הולם לקרוא למענה מסוג זה "בזבוז זמן", אף על פי שהטענות עשויות להיות מוגזמות / מסולפות / מופרכות.
כבר יצא לי לפני כמה חודשים לפתוח פוסט דומה בעניין (הופנה בעיקר לאופיר ול-C-man כמדומני בשעתו). אבל מעולם לא טענתי לדרדור. להפך.

[עריכה]
וכמובן, המון בהצלחה לידידינו הותיק והרגשן! עשה חיִל!

אל דאגה, זה עובר! (שבעה חודשים לחפש"ש! P: )
תודה רבה ... :)
סמל אישי של משתמש
Godan
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי Godan »

זה הייתי אני בהודעה של האורח ... פשוט שכחתי להתחבר .
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי ET »

אני רק רוצה להעיר כמה דברים :

א) אם הפניה שלך היתה מופנית למנהל אחד או שניים, עדיף שתשלח להם מסר אישי.

ב)מהבחינה הטכנית, ככל שעבר יותר זמן, כך נהיה קשה יותר ויותר להפעיל משחקים ישנים על המחשב. ב2001 להרבה אנשים היתה מערכת הפעלה 98 עדיין, ומעבדים ישנים. היום כמעט לכולם יש פנטיום 4 או Dual Core וVista/XP ,וכמעט תמיד צריך דוס בוקס. דוס בוקס היא לא ידידותית במיוחד למי שלא רגיל אליה, ואי אפשר למצוא פתרונות קסם מהירים, והדגש פה הוא על מהירים.

לא יקרא שום דבר אם אנשים ילמדו לעקוב אחרי הוראות, אתה בטוח זוכר שאחד המבחנים הראשונים בלשכת הגיוס הוא מבחן ביצוע הוראות, וכאן המקום להגיד באמת גיוס נעים :wink:
סמל אישי של משתמש
Godan
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי Godan »

תודה :) ואכן אתה צודק ... ככל שעובר הזמן , קשה להציל משחק ישן ואין לי שום דבר נגד דוס בוקס ...

רק רציתי חום אנושי חחחח
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא