עכשיו כשאני מסתכל על זה, כל כתיבת הודעה חדשה, בין אם זה בשרשור קיים או לא מתחילה בקובץ posting.php.
לדעתי, אם אני הייתי מתכנת בוטי זימה, במוקדם או במאוחר היה דבר שהייתי חייב לעשות וזה למצוא את הכתובת של שליחה ההודעה, לדוגמא:
posting.php?mode=newtopic&f=2
שאחראית על שליחת הודעה חדשה בפורום הראשי של מסע.
כמובן, כמו שרז הציע, ששינוי שם הקובץ posting.php למשהו אחר ושינוי בהתאמה של כל הערכים בכל הדפים לאותו השם הוא אפשרות... אבל אם זה קשה מדי, אולי אני אנסה להציע עוד אפשרות או שניים תוך חשש להשמע מגוחך לחלוטין כי כמו שכבר אמרתי, הידע שלי בנושאים האלה הוא אפסי:
קודם כל צריך לנסות ולהבין איך הבוטים מוצאים את הכתובת של שליחת ההודעה, הנה כמה אפשרויות:
1. לכשהבוט הגיע לעמוד המתאים הוא מחפש את השורה שמכילה את המילה posting.php. אגב, אפשר אפילו לראות איך זה עובד אם מנסים ידנית: אם נכנסים לפורום הראשי וב IE הולכים ל:
View>Source
ואז מחפשים בעזרת Ctrl+F בחלון שקופץ את posting.php רואים שיש רק שורה אחת כזו.
פתרונות אפשריים יהיו לשים שורות "דמה" (אני מאמין שבPHP כמו בכל שפת תכנות ניתן לכתוב הערות) המכילות כתובת מוטעית(לדוגמא
h/posting.php?mode... וכו') בכל עמוד שצריך. או לחילופין ליצור שורות כאלה שמובילות לפורום חדש (מס' 4) שיהיה קיים רק דרך הכתובת שלו ולא יופיע דרך העמוד הראשי...
2. לכשהבוט הגיע לעמוד המתאים הוא מחפש תמונה ברזולוציה של זו:

ואולי ביחד עם עוד כמה פרמטרים קובע מהי התמונה שהוא צריך.
*זה לא ממש נשמע לי הגיוני אבל זה רעיון...
3. הבוט לוקח רק את הכתובת של העמוד הראשי של הפורום:
http://www.old-games.org/f
ומוסיף לה נוסחה מוכנה מראש, כגון:
posting.php?mode=newtopic&f=X
X כמובן יכול להיות כל מספר מאחד עד 10.
וזאת כמובן בהנחה שבאמת אלו הן הפונקציות שבאות כברירת מחדל עם כל PHPBB, כי אם לא, אז ברור שלא זו הדרך של הבוטים.
פתרון אפשרי פה יהיה פשוט לשנות את שם הפונקציה, לדוגמא מ: newtopic ל- n3wtpk ומ: reply ל- r3pl4y או משהו בסגנון.
ושוב אני מתנצל אם זה נשמע טפשי, לפחות ניסיתי