כמה משחקים שמוזר לי שאין אותם כאן ואשמח לדעת אם תוכלו ל

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אורח

שליחה על ידי אורח »

Star Command Revolution
אין סאונד והוא עובד לאט [ניסיתי גם בדוס בוקס]
אורח

שליחה על ידי אורח »

תגידת איזה ריימן זה? כי אני מחפש את designer
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי ET »

צעצוע של סיפור לא עובד על XP... אבל הגירסה לסופר נינטנדו היא זהה לחלוטין (אם אני לא טועה)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אורח, אני לא מצליח להבין אם זה אתה שכותב את ההודעות או מישהו אחר, תרשם לפורום בתור חבר בבקשה ואני אנסה לעזור לך.
Old Gamer
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Old Gamer »

בסדר נרשמתי (אני הוא פותח הנושא)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אוקי, אצלי המשחק עובד מהר בדוסבוקס אבל גם בלי קול ולאחר בדיקה קצרה נראה שהבעיה בגרסה הזו ולא בדוסבוקס או בגורם אחר, אז פשוט תוריד את הISO(מהקישור שנתתי לך בהודעה בשרשור הזה). אני אדריך אותך איך להתקין אותו כשתסיים להוריד.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

טוב, אם אתה בכל זאת רוצה להפעיל את הריפ תוריד את הקובץ הזה:
http://kvazim.com/up/3416.STARCOM.rar
ותפרוס אותו לתיקייה של המשחק תוך כדי שאתה דורס את הקובץ בעל אותו השם שכבר נמצא בתיקייה. המשחק יעבוד עם סאונד(אגב, אצלי הוא עובד גם ישירות מחלונות XP).

בקשר למהירות בדוסבוקס: איזה מחשב יש לך(מעבד ומהירות) ובאיזו גרסה של דוסבוקס אתה משתמש?
Old Gamer
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Old Gamer »

הקובץ שגוי [אי אפשר לחלץ אותו בווינראר זה נותן שגיאה]
יש לי פנטיום 4 עם 384 MB RAM
1800 MHZ
1.79 GHZ

אני אוריד את הISO

(ואם תוכל להגיד לי מה זה ריפ?]
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

הקובץ בסדר גמור, או שלא הורדת אותו אלא ניסית לפתוח או שהגרסה של ווינראר שלך ישנה מאוד.

נראה לי שהבעיה היא שהמחשב שלך איטי מדי למרות שלא אמרת באיזו גרסה של דוסבוקס אתה משתמש ואם אתה משתמש בפרונט-אנד(כמו D-Fend לדוגמא) או לא.
אני חוזר ואומר - לדעתי המשחק אמור לעבוד אצלך ישירות מחלונות אם יש לך XP, אם הוא לא, נסה לבחור בלי קול בSETSOUND(אם הוא כן עובד בלי קול אז אפשר להשתמש בVDMS בשביל הקול)

ההגדרה של ריפ היא קצת מסובכת אבל לצרכינו אפשר לומר שזה משחק שהוסרו ממנו חלקים שאינם נחוצים לסיום המשחק(זה לא ממש מדוייק אבל זה יספיק).

במקרה של המשחק ששלחתי לך, הוסרו ממנו הסרטים והמוזיקה(בISO יש אותם).

ולפני שאתה כותב הודעה בתגובה לזו, תקרא את ההודעה שלי שוב. אתה מתעלם מהרבה דברים שאני כותב ואני צריך לחזור על עצמי.
Old Gamer
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Old Gamer »

Og כתב:הקובץ בסדר גמור, או שלא הורדת אותו אלא ניסית לפתוח או שהגרסה של ווינראר שלך ישנה מאוד.

נראה לי שהבעיה היא שהמחשב שלך איטי מדי למרות שלא אמרת באיזו גרסה של דוסבוקס אתה משתמש ואם אתה משתמש בפרונט-אנד(כמו D-Fend לדוגמא) או לא.
אני חוזר ואומר - לדעתי המשחק אמור לעבוד אצלך ישירות מחלונות אם יש לך XP, אם הוא לא, נסה לבחור בלי קול בSETSOUND(אם הוא כן עובד בלי קול אז אפשר להשתמש בVDMS בשביל הקול)

ההגדרה של ריפ היא קצת מסובכת אבל לצרכינו אפשר לומר שזה משחק שהוסרו ממנו חלקים שאינם נחוצים לסיום המשחק(זה לא ממש מדוייק אבל זה יספיק).

במקרה של המשחק ששלחתי לך, הוסרו ממנו הסרטים והמוזיקה(בISO יש אותם).

ולפני שאתה כותב הודעה בתגובה לזו, תקרא את ההודעה שלי שוב. אתה מתעלם מהרבה דברים שאני כותב ואני צריך לחזור על עצמי.
יש לי שגיאת "! D:\Downloads\3416.STARCOM.rar: סוף בלתי צפוי של ארכיון"
אם הייתי יודע איך לבדוק את גירסאת הווינראר הייתי אומר לך...

המחשב שלי איטי אבל לא עד כדי כך... הדוס בוקס שאני משתמש בו הוא 0.65 ואני כן משתמש בD-fend
המשחק אכן עובד ישירות אבל ללא סאונד וקצת איטי .
אני מקווה שעניתי על הכל
רק הבעיה היא שבאתר שהבאת לי עם הISO אני לא מצליח למצוא למשחק קישור... אין שם Downloads או משהו
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

:shock:

קשה לי לקבוע אם אתה עצלן או פשוט לא מבין כלום בתחום...

טוב... חכה קצת, אני אעלה לך גרסה מוכנה ואתן לך קישור לעמוד ההורדה של הISO.
Old Gamer
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Old Gamer »

אני פשוט לא מבין כלום בתחום :oops:
אולי רק קצת :cry:
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

תוריד את הקובץ הזה:
http://www.2is.us/29360
בכדי לשחק בחלונות תפעיל את STARCOM.exe(אם אין קול תאמר לי) ובכדי לשחק בדוסבוקס תפעיל את DOSBox.exe שבתיקייה (הוא יפעיל את המשחק אוטומאטית - אל תנסה להפעיל עם D-Fend).

הנה קישור לעמוד ההורדה של הISO, המשחקים מסודרים לפי הא-ב, חפש את Star Command Rvolution:
http://isoart.bravehost.com/isolist_m-z.html
Old Gamer
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Old Gamer »

כן יש סאונד!
תודה :P :P :lol: :)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא