שלום, אני צריכה בבקשה עזרה.

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אוקי, זה הסבר יפה ומתקבל על הדעת...
אורח

שליחה על ידי אורח »

שלום שוב. יש לי שאלה בנושא אחר, אולי תוכלו לעזור לי. אני מנסה להסיר תוכנה שהתקנתי מלוח הבקרה (הוספה או הורדה של תוכניות), אבל אני מקבלת הודעה -
Fatal error - Parsing failed. מישהו יודע מה זה ואיך בכל זאת אני יכולה להסיר את התוכנה הזו מהמחשב שלי ?

תודה רבה.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אולי תמצא את התשובה פה:
http://www.annoyances.org/exec/forum/winme/1096760927
m_naim
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי m_naim »

אוף חבר'ה תעזרו לי!! אני עשיתי בדיוק הכל כולל הכל לפי ההוראות והמשחק לא עולה לי.. למה!?!?! אולי למישהו מכם יש אותו במחשב?? פשוט שלחו לי, לא יותר קל???
סמל אישי של משתמש
astralc
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי astralc »

m_naim כתב:אוף חבר'ה תעזרו לי!! אני עשיתי בדיוק הכל כולל הכל לפי ההוראות והמשחק לא עולה לי.. למה!?!?! אולי למישהו מכם יש אותו במחשב?? פשוט שלחו לי, לא יותר קל???
יש לי אותו במחשב... הורדתי אותו מפה.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

m_naim כתב:אוף חבר'ה תעזרו לי!! אני עשיתי בדיוק הכל כולל הכל לפי ההוראות והמשחק לא עולה לי.. למה!?!?! אולי למישהו מכם יש אותו במחשב?? פשוט שלחו לי, לא יותר קל???
אנחנו עדיין מדברים על בונוס, נכון?
בכל מקרה, גם אם מישהו ישלח לך אותו, את עדיין תצטרכי להפעיל אותו - ושם את נתקלת בבעיה, לא?
אז מקום טוב להתחיל ממנו יהיה להגיד לנו באיזה שלב בהפעלה את נתקעת, ומה קורה בשלב הזה.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא