שתי שאלות

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

כן, אבל מה עם תעלה משחק של כמה דיסקים לשירות הזה ופתאום הוא לא יהיה קיים יותר או שהוא לא יאפשר קבצים גדולים או משהו בסגנון?
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אני התכוונתי להעלות קבצים קטנים יותר, ברור שאת המשחקים שדורשים השקעה רבה עדיף להעלות לאתרים האמינים יותר..
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

אממ

שליחה על ידי ET »

האמת שיש שרות אחד (לא ישראלי) שאמור לתת 10GB בשם Megashares. אבל כדי להעלות 10 ג'יגה צריך להוריד אפלט קטן של Java (אחרת זה מוגבל "רק" ל1.5GB).
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

איתי, זה נחשב לגסות רוח (לפחות ברוב הפורומים שאני ביקרתי) לשנות לגמרי את תוכן ההודעה בעריכה, הרבה יותר מקובל להוסיף תיקונים בסוף ההודעה.
אבל אני מקווה שזה אומר שהתחרטת בקשר לפאנטסמגוריה... זה יתרום רבות לנפילת האתר...
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

אממ

שליחה על ידי ET »

התברר שהיתה לי תקלה במחשב... ועכשיו אין לי בעיה להעלות לשום מקום. אז כן, ויתרתי על הרעיון...

קצת גסות רוח, אבל נראה לי שכל העניין הפך ללא רלוונטי. חוץ מזה שערכתי את ההודעה של עצמי שעוד לא היו עליה תגובות... (אם אכן היו עליה תגובות , זה כבר היה נהיה בעייתי).

אגב,למרבה הצער, ואני מראש מצטער על ההכללה, לאתרים של משחקים ישנים קלאסים יש היום פחות קהל. אני רואה את זה בכמות הכניסות לנוסטלגיה ולתמיד, וגם (אולי בעוצמה פחותה) בכמות ההודעות במסע אל העבר. הסיבה העיקרית לכך היא שהיום יותר מהר להוריד מטורנטים או לשחק משחקי פלאש.
כך שאני לא חושב שהעלאה של שני קבצים בגודל המותר היתה גורמת לקריסת האתר... בגלל זה כל אתר מחליט איזו הגבלות או שם על כמות ההורדות לכל גולש.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

רוצים לעדכן את האחרים על מה שקרה בדיוק?
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

לא קרה שום דבר

שליחה על ידי ET »

אני כתבתי שאולי אני אנסה להעלות את פנסמגוריה אחד לkvazim.com ואז כתבתי שזה בכלל לא עובד לי כי היתה לי בעיה באותו זמן לשלוח קבצים (ולא ידעתי שזו בעיה במחשב, ולא באתר).
אחרי שראיתי שהכל עובד, החלטתי להעלות למקום אחר כי יש שרותי קבצים שמאפשרים להעלות 10 GB.

Og פחד שאם אני אעלה לkvazim אני ארסק להם תאתר.

זה כל הסיפור, הסיבה ששינתי את ההודעה היא שכל ההערות שלי על kvazim הפכו ללא רלוונטיות.

סליחה על השפה... יש מבין?
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

yep.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא