לא יודע למה הסיקור נראה ככה, למרות שאני זוכר במעורפל שגם בזמנו הייתה אישהי בעייה איתו.
הסיקור לא שמור אצלי יותר, נראה לי שטראנקס סיקר? אולי זה עדיין קיים אצלו.
אם זה לא מצריך שינויים מסובכים מידי בקוד, אפשר לעשות שהחיפוש בצד ימין היה משולב (לפי כמה קריטריונים), ולהוסיף אפשרות של חיפוש לפי מערכת בין האפשרויות האחרות שכבר קיימות.
אני מתכוון שאולי יהיה מסובך קצת לשנות את הפונקצייה של החיפוש לחיפוש משולב בצורה שהוא קיים באתר (זה לא אמור ליהיות ממש מסובך, אבל לגורדי אין הרבה זמן כמובן..).
נראה לי שעדיף לא לעשות חיפוש, כי אז יש למשתמש המון אופציות כתיבה ובסך הכל יש מספר מאוד מוגבל של קונסולות, ככה שעדיף שהקונסולות יהיו רשומות מראש.
השאלה היא עד כמה אנשים מבקשים למיין את המשחקים לפי קונסולות - האם זה משהו שולי שאפשר להשאיר בדף של ה"קטגוריות" או שזה משהו מאוד מרכזי שעדיף שיהיה זמין להפעלה מהירה בתפריט של האתר בצד ימין?
Gordi כתב:נראה לי שעדיף לא לעשות חיפוש, כי אז יש למשתמש המון אופציות כתיבה ובסך הכל יש מספר מאוד מוגבל של קונסולות, ככה שעדיף שהקונסולות יהיו רשומות מראש.
השאלה היא עד כמה אנשים מבקשים למיין את המשחקים לפי קונסולות - האם זה משהו שולי שאפשר להשאיר בדף של ה"קטגוריות" או שזה משהו מאוד מרכזי שעדיף שיהיה זמין להפעלה מהירה בתפריט של האתר בצד ימין?
כמובן שזאת החלטה (והעבודה שלך), אבל כדי שיהיה נוח, שוב לפי דעתי.
לא התכוונתי לעשות ממש חיפוש בתיבה וכו' (כמו ש-CMAN הציע), אלא החיתוך שנעשה ב"קטגוריות" הוא מצויין ,
אבל שיהיה בתפריט בצד כמו ה- A-B , א-ב. זה גם מה שיש ב"קטגוריות".
אולי כרגע זה שולי, בגלל שאין הרבה משחקים, אבל לפי דעתי זה יותר נוח למצוא ברגע שיהיו יותר. וגם לפי העדפות של המשתמש.
זה כמו שיש בראשי של "מסע" לפי אקשן, מחשבה וכו' .
כמו שאמרתי זה לשיקולך. כמובן.