הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
Og כתב:עכשיו בדקתי את TIM2, ונראה שמישהו שדד מהגרסה שבאתר את דרייברי הקול...
תוריד אותם מפה:
תודה רבה!!! כמה התגעגעתי למוסיקות שלו...
אם כבר חזרנו ל-TIM2, מישהו יודע למה הוא נטען לי בכזו איטיות מחרידה ב-DOSBox? (ושאפח'ד לא יגיד לי בטעות לשחק עם ה-cycles, עא?)
C-Man כתב:מישהו יודע על פתרונות באינטרנט / walkthrough לtim2?
בזמנו סיימתי את כל שלבי המשחק. אם מישהו צריך עזרה כשיהיה לי זמן נראה אם אני מצליח להתרענן על זה.
גם לי הטעינה בהתחלה לוקחת קצת זמן, אבל בכל זאת כדאי שתעלה את ה cycles די גבוהה אם זה לא ככה כבר (אצלי זה בערך 23000).
כמו שאמרתי, אני תקוע בשלב 31 hard, אז אם תעבור אותו תן לי איזה רמז..
המממ... חככתי בדעתי איך בדיוק לעזור לך... אני מניח שפיתרון מלא אתה לא רוצה...[?]
אז.. הטוסטר שיש לך יכול לשמש בכדי להפעיל משהו אחר שיש לך בפריטים שיכול לגרום ממרחק, לכדור העליון לזוז ממקומו. כשהכדור יזוז, יש לך משהו נוסף שיוכל להעיף אותו קיבינימט ישר אל המטרה...
ואם זה לא עוזר... אז הנה פשוט ספויילר שצילמתי: פתרון מלא
בעניין הפתרון ל-22, תתעלם מהאקדח. יש קיצור לפיתרון - מאד ברור (לא צריך את הדרך המקורית הארוכה, שכוללת גם טריק מתוחכם מאד עם האקדח).
חשוֹב על התותח ואיך אתה יכול להפעיל אותו בקלות.
לא מצאתי פתרון "בדרך הנכונה", אז כמו שאתה רואה, עשיתי שרשרת מהחפצים שברשותי והצלחתי להביא אותו אל מחוץ לצד הימני של המסך, אבל זה פשוט לא החשיב לי את זה... אני מניח שצריך לתזמן את הדברים ככה שהוא ינחת על הצפלין ויטוס ימינה אבל אין לי מושג איך לעשות את זה.
נראה לי שגם אני פתרתי את זה בצורה כזו בפעם הראשונה... אבל בעיקר הפאזל הזה הראה לי שלפעמים אתה שובר את הראש הרבה יותר כשאתה מרמה...
נדמה לי שזה הפאזל הכי קשה במשחק (בעיקר מפני שהפתרון יוצא קטנוני על פיקסלים).