המשימות לשבוע הקרוב
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
גורדי, כשאתה מעביר את שליט המימדים לתבנית החדשה, הנה כמה דברים שאתה יכול להוסיף:
שם המשחק: שליט המימדים
שם באנגלית: Master of Dimensions
חברה: M.A.D Engine (מבית מחשבת)
שנה: 1996
מידע נוסף:

שם המשחק: שליט המימדים
שם באנגלית: Master of Dimensions
חברה: M.A.D Engine (מבית מחשבת)
שנה: 1996
מידע נוסף:
- MobyGames
- האתר של יוצר המשחק(אורן אובסטבלום), כולל פתרונות באנגלית.
- פתרון מלא בעברית
- מדריך למשתמש(Manual) - פורמט PDF
- נספח א'
- עטיפה קדמית (ללחוץ על התמונה עצמה בכדי לקבל את הגודל האמיתי)
- עטיפה אחורית (ללחוץ על התמונה עצמה בכדי לקבל את הגודל האמיתי)
- תמונה של דיסק מס' 1
- תמונה של דיסק מס' 2

- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
וואו...
איזה יופי, מה שאתם עושים פה כשאני לא נמצא...
ממש כל הכבוד על כל העידכונים.
עוד כמה בעניין החיפוש:
Goblin's Quest 3 (עדיין לא הוכנס)
הנסיך הפרסי 4D (כינוי לראשון. בעברית ובאנגלית)
דייב המסוכן (עד כמה שאני מבין השם העברי באתר הוא "דייב" בלבד)
Beauty and the Beast (מקבל רק & במקום and)
ביצת קריפטון
ברוטל/ברוטאל (Brutal: Paws of Fury. אין ערך עברי?)
The Settlers (השם האירופאי עבור Serf City)
Toni and Friends in Kellogg's Land (חסר גרש. כדאי להשאיר ללא גרש בנוסף)
ווקראפט (אין ערך עברי? קל להבין למה...)
OMF (נראה שהכנסת את זה עבור 2097, אבל לא עבור הראשון)
אבדון (דום?... לא יודע עד כמה זה פופולרי, אבל ראיתי את זה איפשהו בהקשר ספציפי למשחק.)
באותו הקשר, לא מזמן תיקנתי את השם שנכתב באתר ל-Mr. Smiley Head's Safari, אבל אם לשמות הקודמים היה איזשהו בסיס, אפשר להוסיף אותם גם (מה זה היה? Smiley Edition? Smiley Doom?)
ראיתי שההוספה בלבד היא שפותרת את כל בעיות המקף והרווחים. זה יוצר קצת בעיה כשמישהו רושם שם מלא בצורה אחרת. (קו מפריד במקום נקודתיים וכדומה)
למשל, שמתי לב שהתבנית המקובלת באתר היא נקודתיים. [DOOM 2: Hell on Earth]
אבל לפעמים נמצאת אחרת: [Hugo's House of Horrors 2 - WhoDunit?]
או שמות מלאים מוגזמים שרק בניחוש פרוע תעלה באמת על הצורה הנבחרת [Might And Magic - Book 1: Secret Of The Inner]
ובלי קשר לשמות מלאים, למשל Wolfenstein 3D שנכתב במקור בצורה: Wolfenstein 3-D.
אני מניח שאין דרך לחיפוש להתעלם או לאפשר מקפים וכדומה. אם כן, כל הסוגייה הזו היתה נחסכת. אבל אני מניח שאם אי אפשר, בכל זאת נעזוב את כל זה, בהנחה שמי שבאמת ירצה כבר יחפש בצורה קצרה יותר.
טוב. בעניין הסיקורים, עדיין צריך לגבש דרישה אנושית... נראה דווקא שהרבה מהסיקורים בה הם מעבר לפסקת מינימום ונכתבו גם על-ידי אנשים שחתמו בשמם. צריך לדעת מה מתאים, מה לא מתאים, ועל אילו סיקורים שלמרות שניכרת בהם מידה של השקעה ניתן לוותר.
כלומר, לאט לאט. ברמה היותר מינימלית ויותר נדרשת.
בינתיים, Og, אמרת שאתה הולך לסקר את TIM, אז סיקרתי את TIM2.
אם אני כבר מגיב בנושאי ביקורת, אמנם לא קשור לכלום, אבל קצת חבל לפתוח על זה ת'רד חדש.. עושה רושם ש-Bubble Bobble של פינת משחקי האון-ליין פגום - נתקע בשלב 6.
ממש כל הכבוד על כל העידכונים.
עוד כמה בעניין החיפוש:
Goblin's Quest 3 (עדיין לא הוכנס)
הנסיך הפרסי 4D (כינוי לראשון. בעברית ובאנגלית)
דייב המסוכן (עד כמה שאני מבין השם העברי באתר הוא "דייב" בלבד)
Beauty and the Beast (מקבל רק & במקום and)
ביצת קריפטון
ברוטל/ברוטאל (Brutal: Paws of Fury. אין ערך עברי?)
The Settlers (השם האירופאי עבור Serf City)
Toni and Friends in Kellogg's Land (חסר גרש. כדאי להשאיר ללא גרש בנוסף)
ווקראפט (אין ערך עברי? קל להבין למה...)
OMF (נראה שהכנסת את זה עבור 2097, אבל לא עבור הראשון)
אבדון (דום?... לא יודע עד כמה זה פופולרי, אבל ראיתי את זה איפשהו בהקשר ספציפי למשחק.)
באותו הקשר, לא מזמן תיקנתי את השם שנכתב באתר ל-Mr. Smiley Head's Safari, אבל אם לשמות הקודמים היה איזשהו בסיס, אפשר להוסיף אותם גם (מה זה היה? Smiley Edition? Smiley Doom?)
ראיתי שההוספה בלבד היא שפותרת את כל בעיות המקף והרווחים. זה יוצר קצת בעיה כשמישהו רושם שם מלא בצורה אחרת. (קו מפריד במקום נקודתיים וכדומה)
למשל, שמתי לב שהתבנית המקובלת באתר היא נקודתיים. [DOOM 2: Hell on Earth]
אבל לפעמים נמצאת אחרת: [Hugo's House of Horrors 2 - WhoDunit?]
או שמות מלאים מוגזמים שרק בניחוש פרוע תעלה באמת על הצורה הנבחרת [Might And Magic - Book 1: Secret Of The Inner]
ובלי קשר לשמות מלאים, למשל Wolfenstein 3D שנכתב במקור בצורה: Wolfenstein 3-D.
אני מניח שאין דרך לחיפוש להתעלם או לאפשר מקפים וכדומה. אם כן, כל הסוגייה הזו היתה נחסכת. אבל אני מניח שאם אי אפשר, בכל זאת נעזוב את כל זה, בהנחה שמי שבאמת ירצה כבר יחפש בצורה קצרה יותר.
טוב. בעניין הסיקורים, עדיין צריך לגבש דרישה אנושית... נראה דווקא שהרבה מהסיקורים בה הם מעבר לפסקת מינימום ונכתבו גם על-ידי אנשים שחתמו בשמם. צריך לדעת מה מתאים, מה לא מתאים, ועל אילו סיקורים שלמרות שניכרת בהם מידה של השקעה ניתן לוותר.
כלומר, לאט לאט. ברמה היותר מינימלית ויותר נדרשת.
בינתיים, Og, אמרת שאתה הולך לסקר את TIM, אז סיקרתי את TIM2.
אם אני כבר מגיב בנושאי ביקורת, אמנם לא קשור לכלום, אבל קצת חבל לפתוח על זה ת'רד חדש.. עושה רושם ש-Bubble Bobble של פינת משחקי האון-ליין פגום - נתקע בשלב 6.
כשאתה אומר "הנסיך הפרסי 4D" אתה מתבוון לזה:
http://www.the-underdogs.info/game.php?gameid=9
ואני מצטער על TIM, זה לא ששכחתי אני פשוט עסוק טילים...
http://www.the-underdogs.info/game.php?gameid=9
ואני מצטער על TIM, זה לא ששכחתי אני פשוט עסוק טילים...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
תודה!
הכנסתי את רוב הדברים שכתבת...
נראה לי גם שמצאתי פתרון לבעיית ה-&, ורוב המקפים שונו לנקודתיים בשביל האחידות (אבל תנסה לחפש משהו עם מקף ותראה מה תקבל...).
בעניין הסיקורים, אני מודע לכך שהרשימה נראית לא אנושית במבט ראשון, אבל, המטרה היא לא שכל המשחקים יסוקרו מחדש (זאת לפחות לא המטרה הראשונית). זאת בעצם מעין הזמנה לסקר את המשחקים שברשימה, כלומר, אם אתה רואה ברשימה משחק שאתה חושב שאתה יכול לסקר - נשמח אם תלך על זה
ברור שמומלץ להפעיל שיקול דעת...
ואם בענייני חיפוש עסקינן - http://www.old-games.org/firefox.php
הכנסתי את רוב הדברים שכתבת...
נראה לי גם שמצאתי פתרון לבעיית ה-&, ורוב המקפים שונו לנקודתיים בשביל האחידות (אבל תנסה לחפש משהו עם מקף ותראה מה תקבל...).
בעניין הסיקורים, אני מודע לכך שהרשימה נראית לא אנושית במבט ראשון, אבל, המטרה היא לא שכל המשחקים יסוקרו מחדש (זאת לפחות לא המטרה הראשונית). זאת בעצם מעין הזמנה לסקר את המשחקים שברשימה, כלומר, אם אתה רואה ברשימה משחק שאתה חושב שאתה יכול לסקר - נשמח אם תלך על זה
ואם בענייני חיפוש עסקינן - http://www.old-games.org/firefox.php
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
ניסחתי "לא אנושית" - לא במובן של הכמות ("לא אנושי לדרוש כזאת כמות"...), אלא במובן הבחירה, שניכר שנוצרה אוטומטית ולא מתוך בדיקת עין בוחנת.
וואו, אילו התקדמויות... החידוש הזה עדיין בבנייה? (כל לחיצה על המסגרת מובילה לדף שגיאה)
אגב, האתר נכנס כאילו לעידן חדש... לא כדאי להוסיף איזו פינת חדשות בדף הבית? מפספסים את כל מה שהולך פה...
(לדוגמא, פתאום השתנו שלשת המשחקים החדשים באתר, ומאד סביר להניח שבדרך נוספו עוד כמה שלא היתה דרך לדעת עליהם)
וואו, אילו התקדמויות... החידוש הזה עדיין בבנייה? (כל לחיצה על המסגרת מובילה לדף שגיאה)
אגב, האתר נכנס כאילו לעידן חדש... לא כדאי להוסיף איזו פינת חדשות בדף הבית? מפספסים את כל מה שהולך פה...
(לדוגמא, פתאום השתנו שלשת המשחקים החדשים באתר, ומאד סביר להניח שבדרך נוספו עוד כמה שלא היתה דרך לדעת עליהם)
הממ... התוספים הם עבור הדפדפן FIREFOX אז לא טרחתי לנסות אותם באקספלורר... אני אנסח הודעת שגיאה לבעלי אקספלורר בשבוע הבא.
לדעתי ההוספה של דף חדשות תפגע יותר מאשר תועיל, כי אחרי הכל, האתר לא ממש מתעדכן יותר מדי (בטח שלא בתדירות המקובלת באתרי אינטרנט) וגם כשהוא מתעדכן מדובר בדרך כלל במשחקים ולא במשהו שאפשר לכתוב עליו קצת יותר. בכל מקרה, אם מישהו פספס כמה עידכונים הוא תמיד יכול לבדוק את דפי החדשות הישנות.
לדעתי ההוספה של דף חדשות תפגע יותר מאשר תועיל, כי אחרי הכל, האתר לא ממש מתעדכן יותר מדי (בטח שלא בתדירות המקובלת באתרי אינטרנט) וגם כשהוא מתעדכן מדובר בדרך כלל במשחקים ולא במשהו שאפשר לכתוב עליו קצת יותר. בכל מקרה, אם מישהו פספס כמה עידכונים הוא תמיד יכול לבדוק את דפי החדשות הישנות.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
יש נקודה חשובה בדברייך...
אבל אפשר לעשות פינה הרבה יותר מוצנעת של חדשות. לא כזו שתהיה תקועה ישר מול הנכנס על "חדשות" זהות חודשים. החדשות הן גם כמובן העלאת משחקים חדשים ל-P2M, שיפור מנגנון החיפוש, סיקורים חדשים למשחקים, עדכוני שאילתות... העדכונים כאן לא כאלו מעטים.
ועד כמה שאני מבין, זה ממש לא מכסה את מה שהיה פה. שניים מתוך השלושה לא מופיעים בזה בכלל.
אבל אפשר לעשות פינה הרבה יותר מוצנעת של חדשות. לא כזו שתהיה תקועה ישר מול הנכנס על "חדשות" זהות חודשים. החדשות הן גם כמובן העלאת משחקים חדשים ל-P2M, שיפור מנגנון החיפוש, סיקורים חדשים למשחקים, עדכוני שאילתות... העדכונים כאן לא כאלו מעטים.
ועד כמה שאני מבין, זה ממש לא מכסה את מה שהיה פה. שניים מתוך השלושה לא מופיעים בזה בכלל.
אם כבר משנים את החיפוש ועושים שהוא יתעלם ממקף, נקודותיית ו'&' אפשר גם להוסיף שהוא יתעלם מרווחים מיותרים (כי אם בטעות מקלידים פעמיים רווח אז זה לא מוצא כלום).
אפשר בכלל לעשות שהוא יתעלם מכל תו שהוא לא א-ת, a-z, ' ' ושיהפוך אותיות גדולות באנגלית לאותיות קטנות.. (או שלא יתעלם מ A-Z) [אבל זה לא הכרחי ממש]
אפשר בכלל לעשות שהוא יתעלם מכל תו שהוא לא א-ת, a-z, ' ' ושיהפוך אותיות גדולות באנגלית לאותיות קטנות.. (או שלא יתעלם מ A-Z) [אבל זה לא הכרחי ממש]
תוסף חיפוש לפיירפוקס, נייס.
ולא קשור לחיפוש: http://www.old-games.org/dosmem.php - הקישור להורדת דוסבוקס (יש שם פעמיים) מקשר לכתובת הישנה.
החיפוש מבדיל בין אותיות קטנות לגדולות? לא נראה לי. ומה עם מספרים?C-man כתב: אפשר בכלל לעשות שהוא יתעלם מכל תו שהוא לא א-ת, a-z, ' ' ושיהפוך אותיות גדולות באנגלית לאותיות קטנות.. (או שלא יתעלם מ A-Z) [אבל זה לא הכרחי ממש]
ולא קשור לחיפוש: http://www.old-games.org/dosmem.php - הקישור להורדת דוסבוקס (יש שם פעמיים) מקשר לכתובת הישנה.
נערך לאחרונה על ידי astralc ב ג' ספטמבר 26, 2006 8:45 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
שחכתי את המספרים.astralc כתב:החיפוש מבדיל בין אותיות קטנות לגדולות? לא נראה לי. ומה עם מספרים
בקשר לאותיות גדולות וקטנות, למעשה, נראה לי שזה עושה את זה כבר עכשיו כי לא נראה לי שזה ימצא התאמה בין "Ab Cd" ו "ab cd" אלה אם הופכים את האותיות הגדולות לקטנות או ההפך ( אבל אני צריך לבדוק את זה, רק רגע..)
[עריכה]
כן זה משנה ב JS..
אולי אתה צודק, ואכן אפשר להכניס לשם קצת יותר פרטים על הנעשה באתר, אבל כל המשחקים האחרונים שנוספו לאתר כתובים שם. על איזה שני משחקים אתה מדבר?Radioactive Grandpa כתב:על "חדשות" זהות חודשים. החדשות הן גם כמובן העלאת משחקים חדשים ל-P2M, שיפור מנגנון החיפוש, סיקורים חדשים למשחקים, עדכוני שאילתות... העדכונים כאן לא כאלו מעטים.
C-man - אין הבדל בין אותיות גדולות וקטנות בחיפוש, את הקטע של הרווחים אני אנסה באמת לעשות.
ותודה על ההערה, astralc, אני אעדכן את הקישור.