מחפש....
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
טוב, אז אין לי איך לעזור לך, זה ממש לא פשוט למצוא אתרים טובים להורדת משחקים ל PSX ובכמה אתרים שיש לי במועדפים (ממש ממזמן) לא מצאתי את טרילוגי.. נסה לחפש את גרסת הדוס אם כבר.
למרות שאני לא יכול לחשוב על סיבה ברורה למה בגרסת הדוס תשחק ברזולוציה יותר גבוהה...?
לדעתי המשחק אמור ליהיות ברזולוציה כזאת, רק אתה פשוט זוכר את המשחק עם גרפיקה יותר טובה (למרות שהיא לא) כי אתה פשוט זוכר אותה כגרפיקה טובה או משהו כזה.. (לי אישית זה קורה בערך עם כל משחק ישן שאני חוזר לשחק בו שוב [לדוגמה archon ultra, לא רק בהיבט הגרפי])
[עריכה]
בנוסף, המסכים פעם היו קטנים יותר..
למרות שאני לא יכול לחשוב על סיבה ברורה למה בגרסת הדוס תשחק ברזולוציה יותר גבוהה...?
לדעתי המשחק אמור ליהיות ברזולוציה כזאת, רק אתה פשוט זוכר את המשחק עם גרפיקה יותר טובה (למרות שהיא לא) כי אתה פשוט זוכר אותה כגרפיקה טובה או משהו כזה.. (לי אישית זה קורה בערך עם כל משחק ישן שאני חוזר לשחק בו שוב [לדוגמה archon ultra, לא רק בהיבט הגרפי])
[עריכה]
בנוסף, המסכים פעם היו קטנים יותר..
-
בלה בלה ידה ידה...
שמע,יש מצב שהזיכרון שלי מטעה אותי
אבל בדבר אחד אני כמעט בטוח
שאם נשווה PS1 למחשבים של אותה תקופה 100% ש לPS תהיה גרפיקה יותר טובה.
רום ל PSX\PS1 איך שלא קוראים לזה זה הדבר היחידי שעוד לא מצאתי\ניסיתי אז אם
גם בזה הגרפיקה תהיה כזאת אז הזיכרון שלי מטעה אותי וכנראה שזו הגרפיקה
אז אם רק אתה או כל אחד אחר יכול להביא לי איזה רום כדי שאני אוכל להיות בטוח
אני אשמח מאוד
אבל בדבר אחד אני כמעט בטוח
שאם נשווה PS1 למחשבים של אותה תקופה 100% ש לPS תהיה גרפיקה יותר טובה.
רום ל PSX\PS1 איך שלא קוראים לזה זה הדבר היחידי שעוד לא מצאתי\ניסיתי אז אם
גם בזה הגרפיקה תהיה כזאת אז הזיכרון שלי מטעה אותי וכנראה שזו הגרפיקה
אז אם רק אתה או כל אחד אחר יכול להביא לי איזה רום כדי שאני אוכל להיות בטוח
אני אשמח מאוד
אני לא ממש בטוח שהגרפיקה של ה PSX התעלתה על הגרפיקה של המחשב באותו זמן..
בכל מקרה הנה לך תמונות: http://www.mobygames.com/game/playstati ... creenshots
- גם התמונות של הPSX לא ממש שיא החדות (תשווה אותן לגרסת הוינדוס באותו אתר ותראה שאין ממש הבדל).
[עריכה]
אגב אני שיחקתי במשחק עצמו (או ב-MK3) אצל חבר שלי לפני הרבה שנים וזכרתי את המשחק עם גרפיקה הרבה יותר חדה וחלקה, אבל מה לעשות, הזכרון מטעה (לפעמים זה גם מבאס לחזור למשחק שזכרת ככל כך יפה וטוב, ולגלות שהוא לא בדיוק כמו שחשבת (ולהרוס קצת את הנוסטלגיה)).
בכל מקרה הנה לך תמונות: http://www.mobygames.com/game/playstati ... creenshots
- גם התמונות של הPSX לא ממש שיא החדות (תשווה אותן לגרסת הוינדוס באותו אתר ותראה שאין ממש הבדל).
[עריכה]
אגב אני שיחקתי במשחק עצמו (או ב-MK3) אצל חבר שלי לפני הרבה שנים וזכרתי את המשחק עם גרפיקה הרבה יותר חדה וחלקה, אבל מה לעשות, הזכרון מטעה (לפעמים זה גם מבאס לחזור למשחק שזכרת ככל כך יפה וטוב, ולגלות שהוא לא בדיוק כמו שחשבת (ולהרוס קצת את הנוסטלגיה)).
-
בלה בלה ידה ידה...
-
בלה בלה ידה ידה...
אני מדבר על הלינק הזה:
ftp://ftp.efind.ru/pub/games/vga_only/mk-tril.rar
זה היה בנושא שנקרא "אני חדש פה ואני ממש צריך עזרה"
ftp://ftp.efind.ru/pub/games/vga_only/mk-tril.rar
זה היה בנושא שנקרא "אני חדש פה ואני ממש צריך עזרה"
-
אורח