בקשר לHEROESII
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
-
R.G
אבל השגיאה שאתה מדבר עליה (Og) קשורה להרצת המשחק בכלל, לא? ולא רק לשמירה בו.
על-כל פנים, אורח, מה ש-D-Fend עושה היא פשוט יצירת קובץ config שאיתו DOSBox רץ, שזו צורה מאד פשוטה ונפוצה. מה שאתה יכול לעשות כדי להריץ את המשחק בדיוק בצורה ש-Og רוצה שתריץ, הוא לפתוח את קובץ ה-config של הפרופיל שיצרת ב-D-Fend (הוא נמצא בתיקייה בשם Config בתוך תיקיית ההתקנה של D-Fend ובעל השם של הפרופיל שלך. שים לב שזה קובץ conf ולא prof).
כשתפתח אותו (בפנקס רשימות) ערוך בחלק של ה-[autoexec] שנמצא בסופו את השורות של ה-mounting; החלף אותן בפקודות ש-Og ציין. שמור את הקובץ (מוטב בשם אחר כדי לא להרוס לך את הפרופיל) והרץ את DOSBox איתו. כך תדברו באותה שפה.
על-כל פנים, אורח, מה ש-D-Fend עושה היא פשוט יצירת קובץ config שאיתו DOSBox רץ, שזו צורה מאד פשוטה ונפוצה. מה שאתה יכול לעשות כדי להריץ את המשחק בדיוק בצורה ש-Og רוצה שתריץ, הוא לפתוח את קובץ ה-config של הפרופיל שיצרת ב-D-Fend (הוא נמצא בתיקייה בשם Config בתוך תיקיית ההתקנה של D-Fend ובעל השם של הפרופיל שלך. שים לב שזה קובץ conf ולא prof).
כשתפתח אותו (בפנקס רשימות) ערוך בחלק של ה-[autoexec] שנמצא בסופו את השורות של ה-mounting; החלף אותן בפקודות ש-Og ציין. שמור את הקובץ (מוטב בשם אחר כדי לא להרוס לך את הפרופיל) והרץ את DOSBox איתו. כך תדברו באותה שפה.
לא, היא קשורה רק לשמירה במשחק(למעשה, לכל דבר שכותב לכונן הקשיח - לדוגמא שינוי האפשרויות במשחק).R.G כתב:אבל השגיאה שאתה מדבר עליה (Og) קשורה להרצת המשחק בכלל, לא? ולא רק לשמירה בו.
שמעו, בילבלתם אותי לגמרי, אין משהו שאני יכול להגיד שלא נכתב כבר בנושא שבשאילתא.
הבעיה היא די ברורה, צריכים להיות 2 MOUNTים שיבוצעו לפי ההסבר שבשאילתא ולך (האורח) יש רק MOUNT אחד שהוא עירבוב של שניהם.
תראה, בוא נעשה את זה פשוט: אתה תגיד לי איפה נמצא אצלך המשחק (לדוגמא c:\old games\homm2) ואני אצור לך קובץ CONF עם קובץ אצווה שתוכל להפעיל את המשחק בלחיצה עליו.
תוריד את הקובץ הזה:
http://www.planetnana.co.il/ogmasa/h2dosbox.zip
תפרוס אותו לתיקייה של דוסבוקס (ברירת המחדל היא C:\program files\dosbox-0.65) ותפעיל את הקובץ homm2.bat.
אם המידע שמסרת לי נכון, והשם של התיקייה הוא בדיוק C:\dosgames\Heroes of might and magic 2 אז זה אמור לעבוד.
http://www.planetnana.co.il/ogmasa/h2dosbox.zip
תפרוס אותו לתיקייה של דוסבוקס (ברירת המחדל היא C:\program files\dosbox-0.65) ותפעיל את הקובץ homm2.bat.
אם המידע שמסרת לי נכון, והשם של התיקייה הוא בדיוק C:\dosgames\Heroes of might and magic 2 אז זה אמור לעבוד.