זוכר את השם, אבל לא מוצא אותו להורדה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
טוב, אחרי ששלחת לי את השמירה שלך ובדקתי שגם אני מקבל את אותו הדבר, חיפשתי את השגיאה בגוגל ומצאתי הוראות בפורום בגרמנית איך לסדר את זה, לאחר תרגום של הכתוב (שוב עם babelfish) שיניתי קצת את הקובץ שצורף להודעה ההיא (בכדי להפוך את הוראות ההפעלה שלו לפשוטות יותר) והעליתי אותו לכאן:
http://planet.nana.co.il/ogmasa/rename.zip
אז בעיקרון כל מה שאתה צריך לעשות זה:
1) לפרוס את הקובץ שהעליתי לך לתיקייה grafik שבתקיית המשחק.
2) ללכת לתיקייה grafik ולהפעיל את הקובץ rename.bat.
3) להנות?
למען הפרוטוקול, הנה ההודעה בגרמנית:
http://www.spieleforum.de/forum/showthread.php?t=71628
3) להנות?
עשיתי מה שאמרת, זה לא עזר =\ זה עדיין נותן לי error,אבל באנגלית הפעם ואי אפשר לקחת אפילו תמונה של הerror כי הוא נעלם אחרי שניה =\Og כתב:טוב, אחרי ששלחת לי את השמירה שלך ובדקתי שגם אני מקבל את אותו הדבר, חיפשתי את השגיאה בגוגל ומצאתי הוראות בפורום בגרמנית איך לסדר את זה, לאחר תרגום של הכתוב (שוב עם babelfish) שיניתי קצת את הקובץ שצורף להודעה ההיא (בכדי להפוך את הוראות ההפעלה שלו לפשוטות יותר) והעליתי אותו לכאן:
3) להנות?
יש מצב אתה מעלה את הקובץ המקורי מהאתר הגרמני ומסביר מה לעשות איתו?^^
תודה מראש
רגע, יכול להיות שהשגיאה מהטלוויזיה והשגיאה מה"תוספות" היא לא אותה שגיאה(או לא אותה בעיה), זה הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו (מלבד זה שעשית משהו לא נכון) כי אני בדקתי רק את השגיאה מהטלוויזיה(בגלל שאין לי מושג ירוק איך לשחק במשחק הזה כדי לקבל תוספת(ואני גם לא רוצה ללמוד)) וזה סידר אותה יופי.
בכל מקרה, עוד דקה אני אשב לכתוב את הסיבה לתופעה, מה שיניתי, את הקובץ המקורי ומה לעשות איתו.
בכל מקרה, עוד דקה אני אשב לכתוב את הסיבה לתופעה, מה שיניתי, את הקובץ המקורי ומה לעשות איתו.
ממה שהבנתי מהקובץ שהורדתי משם ומהתרגום (המאוד צולע) של בבלפיש, המשחק לפעמים מחפש קובץ BMP בתיקייה grafik שאכן נמצא שם, רק שהמשחק מחפש אותו עם תווי רווח שמשלימים לפורמט 8.3 , רגע, לא להבהל, אני מסביר מה הכוונה בשפה פשוטה:
פורמט 8.3 זה פורמט קבצים שאומר ששם הקובץ חייב להיות מקסימום 8 תווים ו- 3 לסיומת, לדוגמה: abcd1234.efg.
עכשיו קח לדוגמה את הקובץ spverk.bmp, המשחק חיפש את הקובץ אבל עם מספר תווי רווח לאחר השם שמשלים ל- 8 תווים, אז במקרה הזה spverk זה 6 תווים אז להגיע ל-8 צריך 2 רווחים, אז המשחק חיפש את הקובץ "spverk .bmp" במקום "spverk.bmp". וכך גם לגבי שאר הקבצים, כלומר אם היה שם קובץ "a.bmp" המשחק היה מחפש את "a .bmp".
אז ההוראות בגרמנית היו כאלה:
1) התקן את המשחק כולל הגרפיקה.
2) העתק את כל הקבצים מהתיקייה grafik לתיקייה ריקה חדשה(אל תגזור/תעביר, רק תעתיק).
3) פרוס את הקובץ rename.zip לתיקייה החדשה.
4) הפעל את הקובץ rename.bat (לחיצה כפולה).
5) העתק את את כל הקבצים מהתיקייה החדשה בחזרה לתיקייה grafik.
6) סוף.
אם טעית בהפעלת הקובץ rename.bat ניתן לבטל את פעולתו ע"י הפעלת הקובץ renameback.bat.
עכשיו הנה מה שהקובץ המקורי הכיל:
כך שבעצם הקבץ שינה את שמות הקבצים לפי מספר האותיות והוסיף להם את מספר הרווחים שצריך בכדי להשלים ל-8 תווים. אבל בגלל שלא את כל הקבצים המשחק מחפש בשם הלא-נכון(כלומר, יש קבצים שהוא מחפש בשם הרגיל, ללא תוספת הרווחים), צריך גם לשמור את שמות הקבצים הרגילים וזו הסיבה שמעתיקים לתיקייה זמנית, שם משנים ואז מחזירים.
אבל הבחור כנראה לא יודע פקודות דוס טוב כמוני, שכן כל ההעתקה הזו לתיקיה זמנית מיותרת, וזה השינוי לקובץ שאני עשיתי:
אז הקובץ החדש פשוט מוסיף את הקובץ עם הרווחים, לאותה התיקייה (כלומר, גם משנה לו את השם וגם שומר את הקובץ המקורי).
אוקי, אני לא יודע אם הצלחתי להסביר הכל ברור מספיק, אבל השורה התחתונה היא שאם עשית בדיוק מה שאני כתבתי, אז לא צריך להיות שום הבדל אם תעבוד לפי ההוראות והקובץ שלו(ואתה גם לא יכול עכשיו אלא אם כן תתקין את המשחק מחדש).
אם עשית את מה שאמרתי נכון אז צריך להיות לך (לדוגמה) קובץ בשם "spverk.bmp" וגם אחד בשם "spverk .bmp".
[עריכה]
לעזאזל! PHPBB מוריד רווחים מיותרים אוטומאטית!
. ככה שאם אני כותב את זה:
בצורה רגילה (כלומר לא בקוד) אני מקבל:
"a .bmp"
אין דרך לשנות את זה? :(
פורמט 8.3 זה פורמט קבצים שאומר ששם הקובץ חייב להיות מקסימום 8 תווים ו- 3 לסיומת, לדוגמה: abcd1234.efg.
עכשיו קח לדוגמה את הקובץ spverk.bmp, המשחק חיפש את הקובץ אבל עם מספר תווי רווח לאחר השם שמשלים ל- 8 תווים, אז במקרה הזה spverk זה 6 תווים אז להגיע ל-8 צריך 2 רווחים, אז המשחק חיפש את הקובץ "spverk .bmp" במקום "spverk.bmp". וכך גם לגבי שאר הקבצים, כלומר אם היה שם קובץ "a.bmp" המשחק היה מחפש את "a .bmp".
אז ההוראות בגרמנית היו כאלה:
1) התקן את המשחק כולל הגרפיקה.
2) העתק את כל הקבצים מהתיקייה grafik לתיקייה ריקה חדשה(אל תגזור/תעביר, רק תעתיק).
3) פרוס את הקובץ rename.zip לתיקייה החדשה.
4) הפעל את הקובץ rename.bat (לחיצה כפולה).
5) העתק את את כל הקבצים מהתיקייה החדשה בחזרה לתיקייה grafik.
6) סוף.
אם טעית בהפעלת הקובץ rename.bat ניתן לבטל את פעולתו ע"י הפעלת הקובץ renameback.bat.
עכשיו הנה מה שהקובץ המקורי הכיל:
קוד: בחירת הכל
rename ?.bmp "? .bmp"
rename ??.bmp "?? .bmp"
rename ???.bmp "??? .bmp"
rename ????.bmp "???? .bmp"
rename ?????.bmp "????? .bmp"
rename ??????.bmp "?????? .bmp"
rename ???????.bmp "??????? .bmp"אבל הבחור כנראה לא יודע פקודות דוס טוב כמוני, שכן כל ההעתקה הזו לתיקיה זמנית מיותרת, וזה השינוי לקובץ שאני עשיתי:
copy ?.bmp "? .bmp"
copy ??.bmp "?? .bmp"
copy ???.bmp "??? .bmp"
copy ????.bmp "???? .bmp"
copy ?????.bmp "????? .bmp"
copy ??????.bmp "?????? .bmp"
copy ???????.bmp "??????? .bmp"אוקי, אני לא יודע אם הצלחתי להסביר הכל ברור מספיק, אבל השורה התחתונה היא שאם עשית בדיוק מה שאני כתבתי, אז לא צריך להיות שום הבדל אם תעבוד לפי ההוראות והקובץ שלו(ואתה גם לא יכול עכשיו אלא אם כן תתקין את המשחק מחדש).
אם עשית את מה שאמרתי נכון אז צריך להיות לך (לדוגמה) קובץ בשם "spverk.bmp" וגם אחד בשם "spverk .bmp".
[עריכה]
לעזאזל! PHPBB מוריד רווחים מיותרים אוטומאטית!
"a .bmp""a .bmp"
אין דרך לשנות את זה? :(
אההמ,
.
מסתבר שאני קצת יותר חלוד בפקודות דוס/תכנון קבצי אצווה משחשבתי...
הקובץ rename.bat שלי אמנם עושה את מה שהוא אמור לעשות, אבל הוא גם יוצר כמה עותקים נוספים שלא צריך מהקבצים, ובכך מגדיל את גודל התיקיה... (ב 3MB בערך). נכון, לא ממש קריטי, אבל זה תכנון עקרוני לא נכון, בכל אופן, אם תרצה, הקובץ הנכון נמצא כאן(אותן הוראות):
http://planet.nana.co.il/ogmasa/rename3.zip
(בכלל, אני ממליץ לך להתקין לתיקייה אחרת ולבדוק שוב(רק עם הקובץ החדש))
הקובץ rename.bat שלי אמנם עושה את מה שהוא אמור לעשות, אבל הוא גם יוצר כמה עותקים נוספים שלא צריך מהקבצים, ובכך מגדיל את גודל התיקיה... (ב 3MB בערך). נכון, לא ממש קריטי, אבל זה תכנון עקרוני לא נכון, בכל אופן, אם תרצה, הקובץ הנכון נמצא כאן(אותן הוראות):
עשיתי מה שאמרתה עם הקובץ הזה עם ההוראות שכתבה באדום בהודעה הקודמת, וזה לא עבד =\ זה ההודעה שאני מקבל-Og כתב:אההמ,.
מה שמוזר זה שבשמירה שלי (ששלחתי לך) אני יכול לבדוק דברים בטלוויזיה ואני לא מקבל הודעת שגיעה, אבל אני גם לא מקבל את הדברים האלה לבנייה.אני ינסה להתקין את המשחק עוד פעם ופשוט להריץ את הקובץ בתיקיה grafik מקווה שזה יעבוד
עריכה- התקנתי מחדש, הרצתי את הקובץ, וזה לא עזר, זה נתן את אותה הודעת שגיעה =\
אתה מתכוון לשעון הירוק המאפן הזה שיש בכל טעינה? אז כה, אבל אני לפעמיים לוחץ על ESC וזה נעלם =XOg כתב:אני עייף מדי לכתוב את כל מה שיש לי לומר עכשיו, אבל אם תראה את זה לפני מחר בבוקר, תגיד לי בבקשה אם אתה רואה במשחק את האנימציה הזו של השעון שזז כל פעם שאתה מחכה?
וגם מתי בדיוק מתרחשת השגיאה הזו והאם היא היחידה שאתה מקבל או שיש אחרות?
וזו השגיאה היחידה שראיתי עד עכשיו והיא קשורה לכל הgrafik. למרות ששמתי לב שאי אפשר גם לשחק במצב של משימות (scenarios) זה הודעה שאני מקבל שאני מנסה לשחק במצב הזה-

אבל אם אני משחק במצב כזה כמו sandbox, אז ההודעה של הgrafik היא היחידה
עריכה-לא יודע אם זה חשוב אבל, ניסתי עכשיו לשחק ולתת לשעון לסיים לבד בלי להפסיק אותו באמצע (עם לחיצה על esc) וזה לא עזר
תראה, כמות העזרה שאני יכול לתת לך היא מוגבלת, מכיוון שאני לא מכיר את המשחק ואין לי שום רצון ללמוד אותו, אם זה היה משחק TBS בכיף הייתי מנסה כי אני חולה על הז'אנר, אבל אין לי שום אהבה למשחקי סימולציה למינהם.
לאחר שזה נאמר, הנה מה שאני יכול לומר לך:
נתחיל מהסוף, השגיאה שבאה מה Scenarios מתרחשת גם בחלונות 95 ולכן אני יכול רק להסיק שזה פאק של Class בפריצה של המשחק, ככה שהדרך היחידה שתוכל לשחק בScenarios היא להוריד/לקנות את המשחק המלא(99% לא תמצא להוריד).
בקשר לטלוויזיה, אם אתה אומר שהבעיה נפתרה אז זה די ברור שהשגיאה מהטלוויזיה נפתרה ע"י הקובץ ששלחתי לך, וששאר השגיאות הן אחרות ולא קשורות לשמות הקבצים.
ולסיום, חיפשתי את השגיאה עם הMCI בגוגל והבנתי שזו שגיאה כללית לחלונות כשלא ניתן לנגן סרט/סרטון (כנראה בגלל שאין מקודד(Codec) מתאים), אבל זה מוזר לי מאוד, כי חיפשתי בכל הקבצים של המשחק סרטים ומצאתי רק את סרטים בתיקיה filmhi שכולם הוחלפו ע"י Class(הקבוצה שפרצה והפיצה את המשחק) באנימציה "מעפנה" של שעון ירקרק, ככה שבעצם הסרט היחידי שיש במשחק הזה הוא השעון הנ"ל, ואם אותו אתה מצליח לראות, אז אין לי מושג למה אתה מקבל את השגיאה.
בכל מקרה, אני מציע לך בכל לב לנסות את מה שאופיר הציע, כי הוא, בניגוד אלי, מכיר את המשחק, אז תכנס לאפשרויות (האייקון של תו הנגינה ליד הדיסקט) ותבטל (תוריד את העיגול) את המוסיקה, הסאונד והכי חשוב, את האנימציות, כמו שמוראה בתמונה:

ואז תבדוק את כל השגיאות לחוד.
לאחר שזה נאמר, הנה מה שאני יכול לומר לך:
נתחיל מהסוף, השגיאה שבאה מה Scenarios מתרחשת גם בחלונות 95 ולכן אני יכול רק להסיק שזה פאק של Class בפריצה של המשחק, ככה שהדרך היחידה שתוכל לשחק בScenarios היא להוריד/לקנות את המשחק המלא(99% לא תמצא להוריד).
בקשר לטלוויזיה, אם אתה אומר שהבעיה נפתרה אז זה די ברור שהשגיאה מהטלוויזיה נפתרה ע"י הקובץ ששלחתי לך, וששאר השגיאות הן אחרות ולא קשורות לשמות הקבצים.
ולסיום, חיפשתי את השגיאה עם הMCI בגוגל והבנתי שזו שגיאה כללית לחלונות כשלא ניתן לנגן סרט/סרטון (כנראה בגלל שאין מקודד(Codec) מתאים), אבל זה מוזר לי מאוד, כי חיפשתי בכל הקבצים של המשחק סרטים ומצאתי רק את סרטים בתיקיה filmhi שכולם הוחלפו ע"י Class(הקבוצה שפרצה והפיצה את המשחק) באנימציה "מעפנה" של שעון ירקרק, ככה שבעצם הסרט היחידי שיש במשחק הזה הוא השעון הנ"ל, ואם אותו אתה מצליח לראות, אז אין לי מושג למה אתה מקבל את השגיאה.
בכל מקרה, אני מציע לך בכל לב לנסות את מה שאופיר הציע, כי הוא, בניגוד אלי, מכיר את המשחק, אז תכנס לאפשרויות (האייקון של תו הנגינה ליד הדיסקט) ותבטל (תוריד את העיגול) את המוסיקה, הסאונד והכי חשוב, את האנימציות, כמו שמוראה בתמונה:

ואז תבדוק את כל השגיאות לחוד.