[עריכה]
לא משנה מה אני עושה, אני פשוט לא מצליח למצוא את הפרונטאנד של UQM...
help? מישהו זוכר?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אנלא מאמין!!! אתה לא מבין כמה אני מודה לך!!! זה פתר לי לגמרייייייי את הבעיות של הסאונד גם בPOP2 וגם בSC2! סף סוף אני יכול לשחק ולהנות עד הסוףףףףףOg כתב:לא לא, רק לבדיקה אם בעיית הקול נובעת מזה שאין מספיק משאבי חומרה, זה הכל... אם עדיין יש בעיות בקול אתה יכול לשמור את הCYCLES בערך שגורם חמשחק לרוץ במהירות שאתה רוצה.
אבל רגע, ממש השנייה שמתי לב שדוסבוקס תומך בשינוי גודל הבאפר! אם משהו יכול לעזור לך, זה זה.
בעקרון אתה צריך לשחק עם הערך prebuffer בקובץ הקונפיגורציה, ולא רק ערכים גדולים גדולים יותר, לפעמים גם ערכים קטנים יותר יכולים לעזור, שחק במקביל גם עם הערך blocksize שגם קשור לבאפר. נסה כל מיני צרופים, כמו לדוגמא:
blocksize=4096
prebuffer=100
(סתם דוגמא)
תודה רבה אני זז לנסות את זה ממש עכשיובמקרה עכשיו ראיתי שערכת את אחת ההודעות הקודמות שלך ולא שמתי לב אליה מקודם.
ושמתי לב ששם שאמרת ש Bubble Bobble רץ לך לאט. הטריק הוא להוריד את הCycles של דוסבוקס בכדי שהמשחק הזה ירוץ מהר. ערכים בסביבות ה500 עד 800 Cycles צריכים לעבוד יופי (אם הורדת מהאתר תפעיל את הקובץ run.bat ולא משהו אחר)
לא אמרתי כלום על גיל...old_man כתב:og:
(אני לא באמת זקן)
שלילי, אלא אם כן יש לך כרטיס Voodo 5 6000 ובמקרה כזה, אתה יכול לקבל מה שתרצה עבורו(חומרה, תוכנה, המכונית שלי, הבית, האישה, הנשמה ... You name it)old_man כתב:og:
מה דעתך על החלפות?
התקלת אותי, אני ממש לא זוכר, אבל אני משער שהתשונה היא כן. אין לי הרבה לוחות לXT ולא נגעתי באחד עובד כבר 13 שנים (בשנת 93 החלפתי את הXT שלי בפנטיום 120MHz), בכל מקרה, אני זוכר במעורפל משהו על זה שISA נכנס גם לסלוט שהוא חצי ממנו בגודל אבל בהחלט יכול להיות שאני טועה...old_man כתב:og:
ואם כבר בעניני אספנות, יש לי מחשב xt ואני רוצה לחבר לו כרטיס מסך צבעוני.
אפשר לעשות כזה דבר? (החריצים שלו הם כמו isa, אבל חצי בגודל). בינתיים אני מסתפק בשחור לבן.
מה אני אמור לעשות? להשתמש בכולם?old_man כתב:og:
נ.ב.
כרטיסים בבוידעם זה לא נשמע כאילו באמת יש לך מה לעשות איתם
אבל זה הכינוי שלו!Og כתב:לא אמרתי כלום על גיל...old_man כתב:og:
(אני לא באמת זקן)![]()
Og כתב:שלילי, אלא אם כן יש לך כרטיס Voodoо 5 6000 ובמקרה כזה, אתה יכול לקבל מה שתרצה עבורו(חומרה, תוכנה, המכונית שלי, הבית, האישה, הנשמה ... You name it)old_man כתב:og:
מה דעתך על החלפות?
עוג, קנו לי ליומולדת בגיל 8 (3.9.94) מחשב שנדמה לי שהיה הכי חדש בזמנו, וזה היה 486 DX2 (נדמה לי שהיה שם 2), 66MHz. אתה בטוח בקשר לשנה?Og כתב:התקלת אותי, אני ממש לא זוכר, אבל אני משער שהתשונה היא כן. אין לי הרבה לוחות לXT ולא נגעתי באחד עובד כבר 13 שנים (בשנת 93 החלפתי את הXT שלי בפנטיום 120MHz), בכל מקרה, אני זוכר במעורפל משהו על זה שISA נכנס גם לסלוט שהוא חצי ממנו בגודל אבל בהחלט יכול להיות שאני טועה...old_man כתב:og:
ואם כבר בעניני אספנות, יש לי מחשב xt ואני רוצה לחבר לו כרטיס מסך צבעוני.
אפשר לעשות כזה דבר? (החריצים שלו הם כמו isa, אבל חצי בגודל). בינתיים אני מסתפק בשחור לבן.
Og כתב:מה אני אמור לעשות? להשתמש בכולם?old_man כתב:og:
נ.ב.
כרטיסים בבוידעם זה לא נשמע כאילו באמת יש לך מה לעשות איתםאיפה אני אגור?
חחחח, חובבן... זוז הצידה ותראה איך עושים את זהאיתן כתב:פעם ראשונה שיש לי מה להגיב לכל פסקה:>
אם אתה מדבר על הintro של MoM אז אאל"ט (וסביר להניח שלא כי שיחקתי בו יחסית לא מזמן) זה הולך ככה:איתן כתב: אבל זה הכינוי שלו!
Old man, are you in search of the Master of Magic?
בסביבות ה100 נוצרו (יש חילוקי דעות על המספר המדוייק), פחות משליש מהם פעילים.איתן כתב:יצא כזה??
הכי קרוב לבטוח שיש (גם לי קנו אותו ליום ההולדת).איתן כתב:עוג, קנו לי ליומולדת בגיל 8 (3.9.94) מחשב שנדמה לי שהיה הכי חדש בזמנו, וזה היה 486 DX2 (נדמה לי שהיה שם 2), 66MHz. אתה בטוח בקשר לשנה?