משו יודע מה אני יכול לעשות יש לי מחשב ישן עם דיסקים מרוב

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Gabriel
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Gabriel »

כשהמחשב עולה אמורה להופיע כיתובית בתחתית המסך שאומרת משהו כיצד לגשת לביוס, בדר"כ לחיצה על אחד ממקשי הפונקציות.
yohanan06
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי yohanan06 »

אני יודע במחשבים החדשים שלוחצים על del וזה מגיע למצב ביוס אבל בישן אני לא יודע אבל אני ינסה כמה שאפשר שוב תודה לכולם על העזרה
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

לפי דעתי, אתה גם צריך לקבוע את סוג הכונן בביוס, לדוגמה:
A = 1.44
B = 1.2

ולא בכל מערכת רשום על איזה מקש ללחוץ בכדי להכנס לSETUP. הכי נפוצים(מהנפוץ ביותר):
Del
F1
F2

אבל יכול להיות שלא תסתדר עם הBIOS. אם אתה יכול, חפש לך מומחה. זו העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך.
yohanan06
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי yohanan06 »

על תדאג אחי אני מבין בביוסים וכאלה אבל אני לא מבין נגיד הגעתי לביוס מה אני אמור לעשות שם מה לחפש???
yohanan06
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי yohanan06 »

אין מצב אחי לחצתי על כול הכפתורים במקלדת ושום ביוס לא עלה לחצתי גם על הכפתורים שאמרתה מה עושים יעלה יש לי איזה 200 דיסקטים מרובעים ויש בהם מלא משחקים בעיברית ובאנגלית יש שם צמד חמד למי שמכיר ועוד מלא אני מת להפעיל את המחשב הזה פעם היה לי דוס שנקרא דוס קצר וישר שהמחשב היה פועל הייתי שם את הדוס הקצר וזה היה מוציא אותי לדוס ואז הייתי יכול חופשי לשחק

באסה כנראה אני יצתרך בסוף לזרוק אותו לפח
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

לא...

שליחה על ידי ET »

אל תזרוק שום דבר.

קודם כל,אני חושב שאולי המחשב הזה יכול לעבוד עם דוס 2 או 3,או דוס של IBM בלבד.תנסה להוריד כל מיני גירסאות מהעמוד שנתנו לך.

אבל,למה שפשוט לא תחבר את הכונן הגדול למחשב החדש? דוס בוקס תוכל להפעיל לך 90% מהמשחקים בעברית ואנגלית.רק במקרים מעטים תקבל תוצאה באמת יותר טובה על מחשב ישן.זה לא כמו לשחק באמולטור או משהוא כזה שרואים על המחשב פחות טוב מאשר במקור.
yohanan06
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי yohanan06 »

אתה יכול להסביר לי איך לחבר את הכונן הישן למחשב חדש כי זות כצת בעיה הכבל נתונים לא מתאים הכבל נתונים של פעם היה שונה

מאיפו אפשרלהוריד דוס של ibm ???
סמל אישי של משתמש
אופיר
מנהל
מנהל

שליחה על ידי אופיר »

טוב, חדל.
אתה צריך טכנאי מחשבים וכאן בפורום זה לא המקום לעזור לך.
נעול הנושא הקודםהנושא הבא