RPG-ראשי
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
ForgottenSoul
- משתמש רשום

- איש קשר:
- Azurerider
- משתמש רשום

- עכבר כחול מדבר
- משתמש רשום

- איש קשר:
"אני חושב שקין צריך להיות האומר" אמר מרטין. "הוא ליהיות החכם. הוא להיות מוזר שעוד לא להיות היה נולד. קין צריך להיות יודע מה לעשות. אני רק להיות מוביל אותכם לאקרנות'."
מרטין נתן לעצמו סטירה.
"מצטער. מידי פעם יוצא לי שאני אומר 'ליהיות' כל כמה מילים. זה בגלל שלפני הרבה שנים קיבלתי מכה בראש, ועד היום יש לי התקפים כאלה מידי פעם.
בכל אופן, קין צריך להיות זה שמחליט.
אני סומך עליו הכי מכולם פה."
מרטין נתן לעצמו סטירה.
"מצטער. מידי פעם יוצא לי שאני אומר 'ליהיות' כל כמה מילים. זה בגלל שלפני הרבה שנים קיבלתי מכה בראש, ועד היום יש לי התקפים כאלה מידי פעם.
בכל אופן, קין צריך להיות זה שמחליט.
אני סומך עליו הכי מכולם פה."
- Commander Keen
- משתמש רשום

- איש קשר:
החבורה התחילה ללכת לאורך הגיא(מלמעלה, כמו שהוחלט), לאורך דרך שהתבררה ארוכה יותר ממה שנראה בהתחלה(וממה שמרטין סיפר להם).
אחרי הליכה למשך זמן מה, הם הגיעו לסלעים שחסמו את הדרך, ובלית ברירה נאלצו לרדת בכל זאת לגיא עצמו, מה שלקח להם עוד קצת זמן.
לפתע צצו מתוך האדמה דברים שנראו כסלעים, ואחרי שלבשו צורה נראו כמו יצורי סלע מהלכים.
היו שלושה מהם, והם חסמו את המשך דרכה של החבורה.
אחרי הליכה למשך זמן מה, הם הגיעו לסלעים שחסמו את הדרך, ובלית ברירה נאלצו לרדת בכל זאת לגיא עצמו, מה שלקח להם עוד קצת זמן.
לפתע צצו מתוך האדמה דברים שנראו כסלעים, ואחרי שלבשו צורה נראו כמו יצורי סלע מהלכים.
היו שלושה מהם, והם חסמו את המשך דרכה של החבורה.
- Azurerider
- משתמש רשום

- עכבר כחול מדבר
- משתמש רשום

- איש קשר:
- Commander Keen
- משתמש רשום

- איש קשר:
- Commander Keen
- משתמש רשום

- איש קשר:
"אוקיי. הרעיון שלי הוא שכל אחד יקח את מקל הפוגו שלי, יקפוץ לצד השני ואז יזרוק את המקל חזרה. נראה לי שזה יעבוד".
קין עלה על המקל, קפץ ועבר בכמה סנטימטרים את יצורי האבן. הם עקבו אחרי קין בעיניהם, אבל בגלל שהם כבדים מדי הם לא יכלו ממש לעשות שום דבר לקין כדי למנוע בעדו לעבור אותם. אח"כ, הוא זרק את מקל הפוגו לצד השני, בו עמדו כל שאר החבורה.
קין עלה על המקל, קפץ ועבר בכמה סנטימטרים את יצורי האבן. הם עקבו אחרי קין בעיניהם, אבל בגלל שהם כבדים מדי הם לא יכלו ממש לעשות שום דבר לקין כדי למנוע בעדו לעבור אותם. אח"כ, הוא זרק את מקל הפוגו לצד השני, בו עמדו כל שאר החבורה.
- עכבר כחול מדבר
- משתמש רשום

- איש קשר:
קוחאבאדו תפס את מקל ביד אחת, שם את שתי רגליו וקפץ. הקפיצה לא הייתה מושלמת, מה שגרם לקוחאבאדו להתהפך. ראשו שהיה הפוך התקרב לראשו של ראש הסלע. קוחאבאדו טעם על בשרו מה זה לקבל מכה מיצורי הסלע. הוא התכופף והחזיק בחלק התחתון של המקל. הכידון שהיה חשוף פגע בראשו של ענק האבן ונשבר. קוחאבאדו, שעדיין החזיק בחלק תחתון יותר של המקל נפל עם המקל על הקרקע ליד מרטין וקין. הוא זרק את המקל בין שתי רגליו של אחד מענקי האבן לעבר החבורה שנראה שמעתה הם צריכים להתכופף כדי לעלות על המקל ולקפוץ עליו.
"מצטער, יש לי נטייה להרוס דברים מאז שבניתי בית מעץ".
"מצטער, יש לי נטייה להרוס דברים מאז שבניתי בית מעץ".