[הורדה] המשחק Rayman/ריימן (דיסק מלא!)
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורח
Re: [הורדה] המשחק Rayman/ריימן (דיסק מלא!)
אני אנסה את מה שאמרת ואגיב יותר מאוחר אבל רק שתדע וזה לא תמיד מהיר יש קטעים שאני באמצע השלב ואז רק זה נהיה מהיר ואני לא יכול לסיים את השלב
כמו שאמרתי, אתה יכול לשנות את המהירות באמצע השלב...
-
קישקוש בלבוש
איך מגיעים לכלוב שמוגן בשלושה קוצים בשלב שני של העולם Bongo Hills
-
קישקוש בערום
כשאתה מגיע לסוף השלב - קפוץ מעל לשלט היציאה. יופיע ענן מעל צידה הימיני של הפלטפורמה שעליה אתה עומד. הוא יוביל אותך עד שישנה כיוון ליד פלטפורמה שממנה תוכל לפגוע בכלוב.
-
איך שומרים משחק?
אני לא מבינה איך שומרים משחק מישהו יכול להסביר לי בבקשה?
Radioactive Grandpa כתב:את המשחק שומרים בנקודות על המפה המסומנות בכובע של הקוסם.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
טוב, אני נכנע. זה יכנס לשאילתא. (WTF)
-
אורח
נתקעתייי
עברתי את המלך העקרב הזה.. ואז רשום כזה ריימן תעזור ליי מהר ! (באנגלית) עם תמונה כזאת ...
ואחרי זה אני לא יודע לאן ללכת .. לא נפתח שם עולם או משהו כזה.. מה אני צריך לעשות ?
עברתי את המלך העקרב הזה.. ואז רשום כזה ריימן תעזור ליי מהר ! (באנגלית) עם תמונה כזאת ...
ואחרי זה אני לא יודע לאן ללכת .. לא נפתח שם עולם או משהו כזה.. מה אני צריך לעשות ?
כדי לפתוח את העולם האחרון (Mr. Dark's Dare בעולם Candy Chateau) יש למצוא ולפתוח את כל הכלובים במשחק בכל העולמות.
-
noritch5
היי, הורדתי והתקנתי את המשחק [תודה על הקישור ד"א], ולחצתי על RaymanDB ונפתח לי חלון פקודות שנראה לי שאני צריכה להקליד בו עוד משהו, ועוד חלון קטן. איך אני מפעילה משם את המשחק עצמו?
מוזר, נשמע כאילו דוסבוקס לא מזהה את קובץ הקונפיגורציה... האם חילצת (פרסת) את המשחק לפי ההוראות?
תוכלי להעלות תמונה של שני החלונות הנ"ל (בעיקר החלון הקטן יותר)? באותה הזדמנות, תאמרי לנו מהי מערכת ההפעלה שלך.
תוכלי להעלות תמונה של שני החלונות הנ"ל (בעיקר החלון הקטן יותר)? באותה הזדמנות, תאמרי לנו מהי מערכת ההפעלה שלך.
-
אורח
אני חושבת שחילצתי נכון.Og כתב:מוזר, נשמע כאילו דוסבוקס לא מזהה את קובץ הקונפיגורציה... האם חילצת (פרסת) את המשחק לפי ההוראות?
הנה הצילום של שניהם: http://www.israup.net/images/84593ebd0f ... 481545.JPG" target="_blank
ויש לי ווינדוז XP
כן, דוסבוקס באמת לא מזהה את קובץ הקונפיגורציה. בואי נבדוק למה. תעלי בבקשה תמונה של התיקייה בה נמצא הקובץ שאותו את מפעילה, כלומר RaymanDB.exe
-
אורח
http://eliad.org/viewer.php?id=1256124539.jpg" target="_blankOg כתב:כן, דוסבוקס באמת לא מזהה את קובץ הקונפיגורציה. בואי נבדוק למה. תעלי בבקשה תמונה של התיקייה בה נמצא הקובץ שאותו את מפעילה, כלומר RaymanDB.exe
משהו לא בסדר בקבצים... מתי הורדת את המשחק? ומאיפה בדיוק?
הקובץ dosbox.conf חסר בתיקייה שלך ואיתו חסרים גם עוד איזה קובץ או שניים שלא אמורים להפריע, לעומת זאת, הקובץ rayman.cfg שמופיע אצלך, בכלל אמור להיות בתיקייה RAYMAN (זו שבתוך התיקייה RAYMAN)... העתקת אותו לשם רק עכשיו כי דיברתי על קובץ הקונפיגורציה? כי זאת טעות, הוא לא אמור להיות שם. התיקייה שלך אמורה להיראות ככה:

למקרה שההורדה שלך ישנה או שהורדת מהמקום הלא נכון, תורידי שוב, הפעם מכאן:
http://server.old-games.org/d/?game=rayman" target="_blank
הקובץ dosbox.conf חסר בתיקייה שלך ואיתו חסרים גם עוד איזה קובץ או שניים שלא אמורים להפריע, לעומת זאת, הקובץ rayman.cfg שמופיע אצלך, בכלל אמור להיות בתיקייה RAYMAN (זו שבתוך התיקייה RAYMAN)... העתקת אותו לשם רק עכשיו כי דיברתי על קובץ הקונפיגורציה? כי זאת טעות, הוא לא אמור להיות שם. התיקייה שלך אמורה להיראות ככה:

למקרה שההורדה שלך ישנה או שהורדת מהמקום הלא נכון, תורידי שוב, הפעם מכאן:
http://server.old-games.org/d/?game=rayman" target="_blank