Radioactive Grandpa כתב:זה:
http://www.old-games.org/hebrew.php" target="_blank
מדריך די בעייתי. לדעתי צריך להיות ברור עוד יותר שמדובר בשלוש אלטרנטיבות שונות (סעיפים 1,2,4. מה עושה שם 3 בכלל?..). כלומר, לכל אחד כותרת עצמאית. ויש בכלל צורך באפשרויות 2 ו-4 (שהרי עקרונית הן צריכות לספק הסברים גם כן)? אני לא זוכר שאי פעם ההצעות האלו עלו כאן.
אני מסכים שהוא מנוסח בצורה שרחוקה מלהיות אופטימלית ויכול להעזר בניסוח מחדש. אני אעבוד על זה בהזדמנות.
Radioactive Grandpa כתב:הסיבה שהתחלתי בזה היא בכל אופן סעיף 1. מכיוון שכל משחק שמורד מהאתר אמור להיות מופעל ע"י go.bat (ועל כך מתבסס הפרוייקט האחרון שדשנו בו), אפשר להוסיף את הפקודה לקובץ האצווה, ולמעשה לוותר על כמעט כל ההוראות. בנוסף כמובן אפשר להעיר שהחבילה מיועדת למשחקים שהורדו מהאתר, ובמקרה אחר יש לערוך את קובץ האצווה לפי שם הקובץ וכו'.
הייתי רוצה שהמדריך הזה יעמוד בפני עצמו.
ובכל מקרה, אני מסכים שאידיאלית כל המשחקים הבעיתיים באתר צריכים לכלול את הפונקציונליות הזו (לא [רק] בגלל שהוא קטן אלא [גם] בגלל שהוא לא צפוי לעבור שינויים וזעזועים בעתיד).
כפי ש-Og ציין, החל משלב מסויים כל המשחקים שהועלו לאתר כללו את הקבצים הללו. אני מוכן (ואפילו מעדיף) לבצע את השלב של ההתעסקות הטכנית בעצמי, אבל זה מאוד יעזור לקבל רשימה של משחקים שזקוקים לתיקון.
Radioactive Grandpa כתב:ועוד עניין הוא שלדעתי, מכיוון שאין מדובר רק בתוכן תיאורטי אלא גם במקור עצמו להורדת החבילה, הקישור צריך להיות בולט בהרבה מסתם מילה יחידה במשפט שמדבר על זה (הוא הדין גם לגבי המדריכים האלה).
הגיוני, אני אבדוק מה אפשר לעשות.