משחק

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

ripit

משחק

שליחה על ידי ripit »

הייי

אני מחפש משחק שאפשר להכין איתו סרטים מצויירים.
כל הדמויות של המשחק הם חיות (שהולכות על 2). יש דמויות כמו חזיר, חתולה, סנאי, זאב, ואפילו חייזר. לכל דמות יש תנועות שהיא יכולה לעשות, כמו ללכת, לקפוץ וכו', ואפשר להעמיד את הדמויות בפרופיל, או עם הפנים אליך.

אפשר לבחור כל מיני רקעים בשביל הסרט, כמו חווה, פארק, בית קברות, ירח...
יש גם מלא חפצים, שאותם אפשר להניח על הרקעים, וגם להם יש פעולות מיוחדות, כמו ערמת קש, עצים, חללית וכו'...
הדמויות מדברות בעזרת בלונים כאלה של קומיקס.
יש גם מנגינות רקע שאפשר להוסיף, כמו "spooky" ו -
"happy"...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אולי "הבימאי הצעיר" ? (יש אותו באתר).
ripit

שליחה על ידי ripit »

לא, זה לא זה...
המשחק שאני מחפש הוא באנגלית, ונראה שונה לגמרי...

אבל תודה על התגובה המהירה!
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

וואי, זה מזכיר לי, באותה תקופה שבה היה לנו "הלבש את הדמות" בבית הספר, ועוד כמה פיתוחים ישראליים שנורא התלהבו מהטכנולוגיה החדישה של VGA, היה איזה משחק שאתה יוצר סרט, שהוא למעשה קומיקס. יש לך בחירה בין סיטואציות, ובהן לכל תמונה אפשר לבחור בין מחוות שונות של הדמויות ושורות טקסט, וליצור תסריט קצרצר. מישהו מזהה? יש באתר?
סמל אישי של משתמש
אופיר
מנהל
מנהל

שליחה על ידי אופיר »

סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

זה מופנה אלי, או למחבר האשכול? :?

אם אלי, אני מדבר על פיתוח ישראלי. ולא סתם הזכרתי את בית הספר ו"הלבש את הדמות" - נדמה לי שמדובר באותה סדרה או משהו כזה.
ripit

שליחה על ידי ripit »

זה המשחק!
עשית אותי ממש שמח, תודה רבה! :D
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

R.G, מצאתי פרסומת למשחק קומיקס בתוך קטלוג של מיראז', המשחק נקרא "קומיקס בעברית?" (כולל סימן השאלה), נשמע לך מוכר?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

מיראז' גם מאגדת לומדות פרי פיתוח ישראלי? כי כמו שאמרתי, מה שאני זוכר הוא משהו כזה. אותו סגנון של הלבש את הדמות: http://www.old-games.org/game.php?game=dmut
כשהלומדות הישראליות בדיוק התחילו להתלהב מה-VGA. נראה לי שאפילו מדובר באותה חברה.
לא, השם "קומיקס בעברית" לא מוכר לי. זה יותר קשור לסרטים או משהו.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

כשאתה אומר מאגדת אתה מתכוון משמשת בתור מו"ל? כי נראה לי שלא, אני חושב שמירא'ז היא מו"ל רק של חברות זרות בארץ בניגוד למחשבת והד-ארצי שגם מפיצות(הפיצו, למעשה) משחקים(ולומדות, כמובן) בארץ עבור חברות ישראליות קטנות שלא יכלו להפיץ בעצמן.

בכל מקרה, אני יכול לסרוק לך את העמוד אם תרצה(יש שם עוד לומדות בסגנון, אבל לדעתי אף אחת מהן לא באה מן היוצרים של הלבש את הדמות).
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

סרקתי, סתם בשביל הארכיון. מתוך כולן יש לי רק את הבימאי הצעיר בעולם הסרטים, ו*נדמה לי* שגם את קיד פיקס סטודיו.

תמונה
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

טוב. סחתיין על ההשקעה, אבל כמו שאמרתי, מדובר במוצר בסיסי הרבה יותר. חושב שהופץ בכלל ע"י משרד החינוך...
אלו נראים לי דברים הרבה יותר מפותחים.
Og
מנהל
מנהל

Re: משחק

שליחה על ידי Og »

Radioactive Grandpa כתב:וואי, זה מזכיר לי, באותה תקופה שבה היה לנו "הלבש את הדמות" בבית הספר, ועוד כמה פיתוחים ישראליים שנורא התלהבו מהטכנולוגיה החדישה של VGA, היה איזה משחק שאתה יוצר סרט, שהוא למעשה קומיקס. יש לך בחירה בין סיטואציות, ובהן לכל תמונה אפשר לבחור בין מחוות שונות של הדמויות ושורות טקסט, וליצור תסריט קצרצר. מישהו מזהה? יש באתר?
"בנה לך סיפור" ?

תמונה תמונה תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

זה נראה מוכר, וללא ספק המשחקים האחרים בתפריט מוכרים לי מאותה תקופה וסגנון. אבל המשחק עצמו, אמנם זו רק תמונה אחת מתוכו, אבל אני חושב שזה לא זה. המשחק התמקד בדיאלוגים, בעיקר בין שני חברים, או משהו כזה. כאמור, התאימו בלוני טקסט לדמויות, ואחר-כך אני חושב שהיתה אפשרות להריץ את התוצאה לכדי איזה סרטון.

:)
איזו הקפצה... אם כבר מדברים על חובות מן העבר, תראה במה נתקלתי...: viewtopic.php?p=73496#p73496" target="_blank
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Radioactive Grandpa כתב:זה נראה מוכר, וללא ספק המשחקים האחרים בתפריט מוכרים לי מאותה תקופה וסגנון.
רובם לומדות והם לא משהו, דווקא אהבתי את "נסתר וגלוי":
תמונה
Radioactive Grandpa כתב:אבל המשחק עצמו, אמנם זו רק תמונה אחת מתוכו, אבל אני חושב שזה לא זה. המשחק התמקד בדיאלוגים, בעיקר בין שני חברים, או משהו כזה. כאמור, התאימו בלוני טקסט לדמויות, ואחר-כך אני חושב שהיתה אפשרות להריץ את התוצאה לכדי איזה סרטון.
כן, זה לא ממש סרטון שם וגם אין דרך להסיף טקסט...

Radioactive Grandpa כתב:איזו הקפצה... אם כבר מדברים על חובות מן העבר, תראה במה נתקלתי...:
למען האמת, לא כ"כ הבנתי על מה אני אמור לענות לך שם... העניין עם הUSECD הובהר כמיטב יכולתי בכמה שרשורים אחרים, לא?
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא