הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
אנונימי כתב:אני מצטער שאני כותב את זה בשתי הודעות, אבל וורקראפט 2 מבקש ממני להכניס דיסק (ומן הסתם, אין לי).
יש איזה פתרון לבעיה הזאת?
דרך אגב, וורקראפט אחד שניתן להורדה באתר, פועל ממש ממש לאט ובלי מוזיקה.
איך אפשר אולי לסדר את זה?
תפרט בבקשה, איך אתה מפעיל את המשחקים? עם דוסבוקס או בלי? ואיזה מחשב יש לך(מהירות מעבד ומערכת הפעלה).
בWAR2 ניסית לבחור בלי קול ומוסיקה בSETUP? ןאיזה קובץ אתה מפעיל?
אנונימי כתב:יש לי פנטיום 4 ווינדווס XP, אני משתמש בדוסבוקס, ואני מפעיל את הקובץ WAR2.
זה יעזור לי מאוד אם תעלה תמונה עם הפקודות שאתה כותב בדוסבוקס. אבל אם WAR1 עובד לאט בדוסבוקס די בטוח ש 2 יעבוד יותר לאט.
בכדי לבדוק איפה הבעיה תריץ את הקובץ SETUP (לא בדוסבוקס) ותבחר ללא קול וללא מוסיקה. ואז תפעיל את WAR2 מחלונות, אם זה לא עובד, הבעיה היא בקבצים(כנראה פריסה לא נכונה)
טוב, עכשיו בדקתי, ושיטת הגרירה באמת לא עובדת עם WAR2.
זה בגלל ששיטת הגרירה עושה MOUNT לתיקיה שבה נמצא המשחק כשורש (ROOT) הכונן וווארקראפט לא אוהב את זה.
אבל מצאתי מעקף: תפתח את הקובץ war2.ini עם עורך הרשימות (notepad) ובשורה הראשונה אתה תראה:
cdpath=.
שנה את זה ל:
cdpath=..
כלומר תוסיף עוד נקודה ותשמור את המסמך. עכשיו שיטת הגרירה אמורה לעבוד.
אל תשאלו אותי למה זה עובד, אין לי מושג איך הגעתי לרעיון הזה אפילו. לפעמים הראש שלי עובד יותר מהר ממה שאני מסוגל להבין(הטריק הוא לזרום עם זה).